Η Lea Michele από το «Glee» έγινε για δεύτερη φορά μαμά και μόλις αποκάλυψε το όνομα του μωρού

Η Lea Michele από το «Glee» έγινε για δεύτερη φορά μαμά και μόλις αποκάλυψε το όνομα του μωρού

Η Lea Michele γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η χαρά της δεν κρύβεται. 

Η οικογένεια Michele-Reich μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Η Lea Michele και ο Zandy Reich έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η ίδια η ηθοποιός που πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το όνομα του κοριτσιού είναι Emery Sol Reich, σύμφωνα με τη Michele, η οποία έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτοντας το όνομα του μωρού. Στη λεζάντα της φωτογραφίας - που έδειχνε το χέρι το δικό της, του συντρόφου της, του γιου τους και το ποδαράκι της κόρης του - έγραψε «Οι καρδιές μας είναι τόσο γεμάτες», αποκαλύπτοντας στη συνέχεια το όνομα της Emery.

https://www.instagram.com/p/C_GZyrTRhdF/

Η Lea Michele γέννησε και ορισμένοι διάσημοι φίλοι της Michele, όπως η Jamie-Lynn Sigler και η συμπρωταγωνίστριά της στο «Glee» Becca Tobin, ευχήθηκαν στην σταρ του Broadway στα σχόλια.

Λίγες ημέρες νωρίτερα γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της. Ο Ever έγινε τεσσάρων και η μητέρα του έκανε μια ανάρτηση με τις πιο θερμές ευχές της για χαρούμενα γενέθλια.

https://www.instagram.com/p/C-5GBpPRDy4/

Οι δυσκολίες μέχρι τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Η Michele αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι εκείνη και ο Reich είχαν αρχικά κάποιες δυσκολίες προσπαθώντας να συλλάβουν για δεύτερη φορά. Όπως είπε στο podcast BDA Baby, είχε δύο αποβολές ενώ πρωταγωνιστούσε στο Broadway στο Funny Girl. Έτσι, εκείνη και ο σύζυγός της αποφάσισαν να «απομακρυνθούν» από τις προσπάθειες μέχρι να τελειώσει η παράσταση.

Η τελευταία παράσταση της Michele ήταν τον Σεπτέμβριο του 2023. Η ηθοποιός διαγνώστηκε τότε με ενδομητρίωση και της χορηγήθηκαν «τόσα πολλά φάρμακα και φαρμακευτικές αγωγές» και «χίλιες ενέσεις», οι οποίες αποδείχθηκαν επιτυχείς. Προηγουμένως είχε διαγνωστεί με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της. Όπως εξήγησε η Michele στο Motherly τον Ιούλιο, η δεύτερη εγκυμοσύνη της ήταν πολύ διαφορετική από την πρώτη.

«Πρώτα απ' όλα, όταν ήμουν έγκυος στον γιο μας, βρισκόμασταν στην άλλη άκρη της χώρας. Ήταν μια παγκόσμια πανδημία», είπε. «Είχαμε κολλήσει στο σπίτι. Είχα πολλές επιπλοκές κατά τη διάρκεια εκείνης της εγκυμοσύνης και ήταν απλώς μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, από τα τρόφιμα που επιθυμούσα μέχρι το πώς ένιωθα. Και αυτό είναι η μέρα με τη νύχτα».

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι «αγαπούσε να είναι έγκυος» και τις δύο φορές. «Είμαι τόσο ευγνώμων και που έχω την ενέργεια, ειδικά τώρα, να μπορώ ακόμα να παίζω με τον γιο μου και να τρέχω μαζί του, ενώ βρίσκομαι στο τελευταίο στάδιο αυτής της εγκυμοσύνης. Νομίζω ότι είναι ένα πραγματικά μεγάλο δώρο», δήλωσε.

https://www.instagram.com/p/C9zx1-xRXg_/

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Michele ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Μάρτιο. Η πρωταγωνίστρια του «Glee» έκανε μια ανάρτηση-έκπληξη στο Instagram, ανακοινώνοντας τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Στο γλυκό καρουζέλ φωτογραφιών που μοιράστηκε η Michele τη βλέπουμε να φορά λευκά εσώρουχα και να κρατά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Η μαμά, ο μπαμπάς και ο Ever είναι πολύ χαρούμενοι», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/C5BbRQauYYW/

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2019 και πλέον είναι πανευτυχές.