Η Mariah Carey έχασε την ίδια μέρα τη μητέρα και την αδερφή της αλλά η σχέση τους ήταν εκδικητική

Instagram

Διπλό πένθος για την τραγουδίστρια. Η μητέρα και η αδερφή της έφυγαν την ίδια μέρα από τη ζωή, αλλά η Mariah Carey έχει αποκαλύψει πως η σχέση μαζί τους είχε όλο το χρωματικό φάσμα των συναισθημάτων. 

Η Mariah Carey περνά από τις πιο δύσκολες στιγμές της και το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν ίσως το πιο μαύρο για εκείνη. Η ίδια ανακοίνωσε τον θάνατο της μητέρας της, Patricia, και της μεγαλύτερης αδερφής της, Alison, οι οποίες έφυγαν από τη ζωή την ίδια ημέρα.

«Η καρδιά μου ράγισε καθώς έχασα την μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, η αδερφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα. Νιώθω ευλογημένη που κατάφερα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μητέρα μου πριν εκείνη φύγει από τη ζωή. Εκτιμώ την αγάπη, την υποστήριξη και τον σεβασμό όλων στην ιδιωτικότητά μου κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης αυτής περιόδου» δήλωσε στο People η 55χρονη τραγουδίστρια.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των αιτιών θανάτου της Patricia και της Alison.

Η Patricia, η οποία ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Alfred Roy Carey, ήταν τραγουδίστρια όπερας με σπουδές στο Juilliard και προπονήτρια φωνητικής πριν το ζευγάρι καλωσορίσει την Alison, τη Mariah και τον γιο του, Morgan. Οι γονείς χώρισαν αργότερα όταν η γνωστή πλέον τραγουδίστρια ήταν 3 ετών.

Ο Nick Cannon παραδίδει μαθήματα για πρώην: «Η Μariah Carey δεν είναι άνθρωπος αλλά ένα δώρο Θεού»

Η σχέση της Mariah Carey με τη μητέρα της είχε όλο το χρωματικό φάσμα των συναισθημάτων

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει για τη σχέση με τη μητέρα της στο παρελθόν, χαρακτηρίζοντάς τη περίπλοκη και γεμάτη αντιφάσεις. «Όπως πολλές πτυχές της ζωής μου, έτσι και το ταξίδι μου με τη μητέρα μου ήταν γεμάτο αντιφάσεις και ανταγωνιστικές καταστάσεις. Ποτέ δεν υπήρξε ασπρόμαυρο – Είχε όλο το χρωματικό φάσμα των συναισθημάτων» είχε γράψει στη βιογραφία της “The Meaning” το 2020. Στην ίδια βιογραφία είχε προσθέσει «Η σχέση μας είναι ένα αγκαθωτό σχοινί περηφάνιας, πόνου, ντροπής, ευγνωμοσύνης, ζήλιας, θαυμασμού και απογοήτευσης. Μια περίπλοκη αγάπη δένει την καρδιά μου με την καρδιά της μητέρας μου».

Παρά τα σκαμπανεβάσματά τους, η Mariah διατήρησε τη σχέση με τη μητέρα της, από την οποία κληρονόμησε τα φωνητικά της ταλέντα. Το 2010, συναντήθηκαν για το αφιέρωμα του ABC «Mariah Carey: Merry Christmas to You» και ερμήνευσαν ένα εορταστικό ντουέτο μητέρας-κόρης.

Η Mariah αφιέρωσε επίσης τη βιογραφία της εν μέρει στην Patricia. «Και στην Pat, τη μητέρα μου, η οποία, μέσα από όλα αυτά, πιστεύω ότι έκανε πραγματικά το καλύτερο που μπορούσε», έγραψε. «Θα σε αγαπώ όσο καλύτερα μπορώ, για πάντα».

Η εκδικητική σχέση με την αδερφή της

Η σχέση της Mariah με την Alison ήταν επίσης αρκετά περίπλοκη και δεν ήταν μια συνηθισμένη σχέση ανάμεσα σε δύο αδερφές. Η σταρ έγραψε στη βιογραφία της ότι ήταν, τουλάχιστον εκείνη την εποχή, «συναισθηματικά και σωματικά ασφαλέστερο για μένα να μην έχω καμία επαφή» μαζί της ή με τον Morgan, ενώ είχε προσθέσει ακόμα πως τα αδέρφια της τής έκαναν λεκτική επίθεση.

Ύστερα από αυτή την αποκάλυψη, η Alison είχε μηνύσει την αδερφή της ζητώντας 1,2 εκατομμύρια δολάρια για «τεράστια συναισθηματική φόρτιση», χαρακτηρίζοντας τα όσα ανέφερε «εκδικητικά». Την ίδια χρονιά, η Alison είχε μηνύσει και τη μητέρα τους για κακοποίηση. Την κατηγορούσε, μάλιστα, πως επέτρεπε και ενθάρρυνε ενήλικους άνδρες να κάνουν σεξουαλικές πράξεις μαζί της όταν η Alison ήταν μόλις 10 ετών.

Μετά τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η Alison απέκτησε εθισμό στα ναρκωτικά, ενώ αργότερα έγινε γνωστό πως ήταν οροθετική.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια έχει αναφέρει στο παρελθόν πως η μητέρα και τα αδέρφια της την έβλεπαν ως ATM και πως τα αδέλφια της «πάντα πίστευαν ότι η ζωή [της] ήταν εύκολη» και «επίσης πάντα αναζητούσαν… ένα εύκολο τρόπο πλουτισμού».

Το 2016 η Alison απηύθυνε έκκληση στη διάσημη αδελφή της μέσω της DailyMail, εκλιπαρώντας την να διορθώσει το χάσμα μεταξύ τους και να βοηθήσει να σωθεί η ζωή της, λέγοντας: «Mariah σε αγαπώ, χρειάζομαι απεγνωσμένα τη βοήθειά σου».

Στα social media, οι λάτρεις της τραγουδίστριας στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για το διπλό πένθος που περνά αυτές τις δύσκολες ώρες.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης