Κουρτίδου και Σεβδικαλής ξεσπούν για την αναπηρική θέση πάρκινγκ και ζητούν το αυτονόητο

 Άρτεμις Σκούφου
Κουρτίδου και Σεβδικαλής ξεσπούν για την αναπηρική θέση πάρκινγκ και ζητούν το αυτονόητο

Οργή σχολίων στα social media προκάλεσε η ανάρτηση που έκαναν Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικαλής. Ξεσπούν και οι χρήστες του Instagram. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε να συμβαίνει, αλλά κάθε φορά που γίνεται μας κάνει να οργιζόμαστε. Πόσες φορές έχουμε δει να παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων; Κι όχι απλά να αφήνουν το όχημά τους για λίγα λεπτά για να πεταχτούν κάπου - που ούτε και αυτό θα έπρεπε βέβαια να συμβαίνει - αλλά να το αφήνουν εκεί για ώρες, ακόμα και για ολόκληρο το βράδυ.

Τη συμπεριφορά αυτή είχαν να αντιμετωπίσουν η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής, μια κατάσταση που αποφάσισαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους και που σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που ζουν.

«It's Soficial» είπαν στη λιτή νύφη Κουρτίδου που ένωσε & επίσημα τη ζωή της με τον Γιάννη Σεβδικαλή

Το περιστατικό που έκανε τη Σοφία Κουρτίδου και τον Γιάννη Σεβδικαλή να ξεσπάσουν

Το ζευγάρι ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram για να μας αφηγηθεί τα όσα έζησε, ζητώντας απλά το αυτονόητο, να μην παρκάρουν στην αναπηρική θέση πάρκινγκ που ανήκει στον Γιάννη Σεβδικαλή έξω από το σπίτι τους.

Όπως είναι λογικό, ο Παραολυμπιονίκης Γιάννης Σεβδικαλής δικαιούται να έχει τη δική του αναπηρική θέση πάρκινγκ, κάτι που όντως έχει. Και όπως επίσης είναι λογικό, κανείς δε θα έπρεπε να παρκάρει σε αυτή, αλλά και σε καμία άλλη θέση για άτομα με αναπηρία. Όπως βλέπουμε όμως μέσα από την ανάρτηση του ζευγαριού κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Σοφία Κουρτίδου δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο μέσα από το οποίο το ζευγάρι μας περιγράφει πώς ένας ασυνείδητος οδηγός πάρκαρε στη θέση του Γιάννη, άφησε χαρτάκι με το όνομα και το τηλέφωνό του - πιστεύοντας πως έτσι θα επιβαρύνει λιγότερο τη θέση του - ώστε αν εμποδίζει να μπορέσει να μετακινήσει το αυτοκίνητό του.

Ακόμα κι αν αυτή η κίνηση του οδηγού ήταν σωστή, η συνέχεια έκανε το ζευγάρι να γίνει έξω φρενών. Η Σοφία και ο Γιάννης, λοιπόν, προσπάθησαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους, καλώντας τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος όμως δεν σήκωνε το τηλέφωνο και ήταν άφαντος για πάνω από μιάμιση ώρα.

Η Σοφία Κουρτίδου έγραψε στη λεζάντα του βίντεο το εξής:

Στο σημερινό μας επεισόδιο από τις οικογενειακές ιστορίες πρωταγωνιστεί ο κύριος Μιχάλης! Το γέλιο και το κλάμα, όντως, δεν απέχουν πολύ τελικά. Εσύ πως θα αντιδρούσες στη δική μας θέση; Δες αυτό το βίντεο που ίσως σε κάνει να γελάσεις αλλά σίγουρα θα σε κάνει να προβληματιστείς. Δεν παρκάρουμε ΠΟΤΕ σε μια αναπηρική θέση. Ούτε για 1 λεπτό. Για σένα είναι απλώς μια θέση parking για το άτομο με αναπηρία είναι μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά σε όλη τη ζωή του. Γι' αυτό την επόμενη φορά ακόμα και να δεις κάποιον να του παίρνει τη θέση... ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!

https://www.instagram.com/reel/C_LjmUgIBpr/

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε οργή σχολίων στα social media, υποστηρίζοντας φυσικά το ζευγάρι και ξεσπώντας και οι υπόλοιποι χρήστες για όλους αυτούς τους ασυνείδητους οδηγούς.