Μεταγραφή για Ισπανία πήρε η οικογένεια Χανταμπάκη - Πηλιάκη: Ο λόγος που μετακομίζουν μόνιμα

Μεταγραφή για Ισπανία πήρε η οικογένεια Χανταμπάκη - Πηλιάκη: Ο λόγος που μετακομίζουν μόνιμα

Όλγα Πηλιάκη και Στέλιος Χανταμπάκης στην Ισπανία μαζί με τα παιδιά τους για έναν πολύ σημαντικό και όμορφο λόγο. 

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μόλις ανακοίνωσαν ότι μετακομίζουν μόνιμα στην Ισπανία και τα συναισθήματά τους είναι ανάμεικτα.

Το ζευγάρι πήρε μια μεγάλη απόφαση, καθώς το να αφήνεις τη χώρα, το σπίτι και τους δικούς σου ανθρώπους μόνο εύκολο δεν είναι. Έτσι, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή και να μετακομίσουν μόνιμα στην Ισπανία και πιθανότατα στη Μαδρίτη, όπως μπορούμε να καταλάβουμε από τα hashtags στην ανάρτηση του Χανταμπάκη.

Όλγα Πηλιάκη και Στέλιος Χανταμπάκης στην Ισπανία για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Το ζευγάρι μετακομίζει με τα παιδιά του και το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στα social media. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευσε δύο φωτογραφίες τους. Στη μία φωτογραφία βλέπουμε τα τέσσερα μέλη της οικογένειας να έχουν φορτώσει το αυτοκίνητό τους και να ποζάρουν απ’ έξω και στην άλλη, με μια selfie, μας δείχνουν πως είναι έτοιμοι για αναχώρηση.

«Με ανάμεικτα συναισθήματα και ένα αυτοκίνητο γεμάτο πράγματα… πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο! Ισπανία σου ερχόμαστε!» έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/C_OAmlBMU6q/

Η οικογένεια Χανταμπάκη - Πηλιάκη μετακομίζει στην Ισπανία και ο λόγος είναι πολύ γλυκός. Οι ίδιοι δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα την αιτία της μεγάλης αλλαγής που αποφάσισαν να κάνουν στη ζωή τους, όμως πολλοί τους θέλουν να φεύγουν από την Ελλάδα για χάρη του γιου τους.

Το μήνυμα του Στέλιου Χανταμπάκη στον γιο του, Μανώλη συγκίνησε πολλούς πρώην Survivors

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες του Instagram που έχουν σχολιάσει κάτω από την ανάρτηση, αποκαλύπτοντας πως η αιτία της μετακόμισης δεν είναι άλλη από τον γιο τους, τον Μανώλη, και τις μελλοντικές του επιδιώξεις. Ο μικρός Χανταμπάκης έχει ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Όμως, ο μικρός φαίνεται να παίρνει μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό για Ισπανία και πιθανότατα για Μαδρίτη.

Οι ευχές για τη νέα τους αρχή έχουν «πλημμυρίσει» το post. Οι χρήστες τους εύχονται τα καλύτερα για τη νέα τους αρχή, θυμίζοντας πόσο σημαντικό είναι να πετυχαίνεις τα όνειρά σου.

Η αγάπη για τα παιδιά τους τούς οδήγησε στην Ισπανία

Και ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη, αν ρίξεις μια ματιά στα προφίλ τους στα social media θα δεις πως μαζί με τα δυο παιδιά τους περνούν πολύ ωραίες στιγμές, παίζοντας, μαγειρεύοντας και ταξιδεύοντας. Μάλιστα, τους αρέσει ιδιαίτερα να ταξιδεύουν στο εξωτερικό με τα παιδιά τους και να πηγαίνουν να βλέπουν αγώνες στο γήπεδο, όπως μας έχει δείξει πολλές φορές ο Στέλιος Χανταμπάκης.

https://www.instagram.com/p/Cy8BYKCIg78/
https://www.instagram.com/p/CbVcOmmoeMU/

Πριν από ένα χρόνο, η οικογένεια ταξίδεψε στην Ισπανία και είχε επισκεφθεί το προπονητικό συγκρότημα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ciudad Real Madrid.

https://www.instagram.com/p/Cu4_sHKMD-b/

Η Μαλένα και ο Μανώλης είναι οι μεγάλες αδυναμίες του ζευγαριού. Και οι δύο ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και είναι κάτι που τους αρέσει ιδιαίτερα. Τον Μανώλη μέχρι τώρα τον βλέπαμε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Σε κάθε του προπόνηση και αγώνα οι γονείς του είναι δίπλα του και ιδιαίτερα ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Η κατά τρία χρόνια μικρότερη Μαλένα παίζει κι αυτή ποδόσφαιρο και οι γονείς της δεν έχουν κανένα πρόβλημα που η κόρη τους έχει επιλέξει ένα πιο «αγορίστικο» άθλημα σύμφωνα με τις κοινωνικές αντιλήψεις, εφόσον αυτό που κάνει είναι κάτι που της αρέσει πολύ. Μάλιστα, η Όλγα Πηλιάκη σε ανάρτησή της έχει αναφέρει πως η μικρή Μαλένα είναι και πάρα πολύ καλή στο συγκεκριμένο άθλημα.

https://www.instagram.com/reel/CsjLvOAtEoU/

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι και θα είναι στο πλευρό του γιου του και πως ανυπομονεί να τον δει να τον προσπερνά στο ποδόσφαιρο. «Είμαι δίπλα σου γιέ μου. Είμαι εδώ για να πούμε ο ένας στον άλλον τους προβληματισμούς μας, για να σου πω και να μου πεις, να σε ακούσω. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα σε βλέπω μένοντας «πίσω» να με προσπερνάς. Θα είμαι πάντα το στήριγμα σου γιε μου! Σ' αγαπώ!» είχε γράψει ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Instagram του στο παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/C4vjbZOMoaP/

Το σπίτι στην Ελλάδα με το mini γήπεδο

Η ταλαντούχα οικογένεια διέθετε στο σπίτι τους στην Ελλάδα ένα mini γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο «προσγειώθηκε» στην αυλή του σπιτιού. Το σπίτι στο οποίο έμεναν μέχρι τώρα είναι minimal με το λευκό χρώμα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. H μοντέρνα κουζίνα με τα γκρι ντουλάπια αποτελεί ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της Όλγας Πηλιάκη η οποία μαγειρεύει καθημερινά για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στο εξωτερικό του σπιτιού υπάρχει αρκετός χώρος για barbeque, παιχνίδι ή κάποια άλλη fun δραστηριότητα.

https://www.instagram.com/reel/CumIUD8IQQW/
https://www.instagram.com/reel/CjQsm54DqxH/