Ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι υπόδειγμα πατέρα και επιμελείται τα πάντα στη βάφτιση της κόρης του

 Άρτεμις Σκούφου

Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη ετοιμάζουν πυρετωδώς τη βάπτιση της κόρης τους. Το νέο στιγμιότυπο με τις νονές Μπέττυ Μαγγίρα και Νικόλ Παπαριστοδήμου.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τη βάπτιση της κόρης τους και δείχνουν πόσο χαρούμενοι είναι με τα παιδιά τους.

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, που άλλαξαν τη ζωή, τις συνήθειες και την καθημερινότητά τους, αλλά και τους έχουν κάνει πανευτυχείς.

Πλέον ετοιμάζουν τη βάπτιση της κόρης τους και τρέχουν και δεν φτάνουν για να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα εκείνης της ημέρας ακριβώς όπως την φαντάζονται για τη μικρή τους πριγκίπισσα.

Πότε θα γίνει η βάπτιση και ποιες θα είναι οι νονές;

Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη βάπτιση. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Δημήτρης Μακαλιάς σε συνέντευξή του, η κόρη τους θα πάρει το όνομα Αριάδνη και οι νονές της μικρής θα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα και η Νικόλ Παπαριστοδήμου.

Η Αντιγόνη δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις προετοιμασίες με την ίδια, τον σύζυγό της και τις δύο νονές πάνω από τα βαπτιστικά. «Πολλή αγάπη, χαμόγελα, ζεστασιά και μπόλικη τρέλα, ότι ακριβώς χρειάζεται η Αριάδνη να λάβει από τις νονές της για να της μείνει αξέχαστη εκείνη η μέρα!!! Ανυπομονώ» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Το ζευγάρι έχει πολύ καλή σχέση με τις δύο νονές. Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν επί χρόνια συνεργάτες στην τηλεόραση και κατάφεραν να δημιουργήσουν και να κρατήσουν μια όμορφη φιλία, όπως και η Αντιγόνη Ψυχράμη με τη Νικόλ Παπαριστοδήμου που διαγωνίζονταν στο Greek Idol.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Summer’s Cool ο Δημήτρης Μακαλιάς είχε αποκαλύψει μέσα από τα λόγια του πόσο υπέροχο αλλά και συγχρόνως δύσκολο είναι να είσαι εργαζόμενος πατέρας και σύζυγος. «Έχουμε να κοιμηθούμε 1,5 χρόνο. Κανένα παιδί δεν είναι εύκολο στον ύπνο και ποτέ ο ύπνος τους δεν συνδυάζεται με τον δικό σου. Το δεύτερο παιδί μας θα το βαφτίσει και η Μπέττυ και μια φίλη μας, καλώς εχόντων τον Σεπτέμβρη. Θα καλέσουμε καλούς κι αγαπημένους φίλους», είχε δηλώσει.

Ωστόσο, όσο κουραστικό κι αν του φαίνεται, εμείς βλέπουμε έναν μπαμπά γεμάτο αγάπη για τα παιδιά και την οικογένειά του. Μάλιστα, είναι ένας πολύ ενεργός μπαμπάς, που παίρνει μαζί συχνά τα παιδιά του όπου πηγαίνει και ανεβάζει στιγμιότυπα στα social media από τις βόλτες και τον χρόνο που περνάνε μαζί.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός πέρα από τη μικρή Αριάδνη που τον Νοέμβρη θα κλείσει τα 2, έχουν και τον 7χρονο Χάρη, ο οποίος είναι ίδιος ο μπαμπάς του.

Ψυχράμη & Μακαλιάς ψάχνουν όνομα για την κόρη τους έχουν όμως βρει το σπίτι των ονείρων τους

Σε συνέντευξή του, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως «Η Αντιγόνη ήθελε πάρα πολύ ένα κορίτσι στην οικογένεια, οπότε από την πρώτη μέρα είναι πανευτυχής. Της βάζει φιογκάκια στα μαλλιά, έχει αγοράσει τα φιογκάκια και τα φρου φρου που της αρέσουν».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είχε μιλήσει στο παρελθόν για το όνομα που θα έδιναν στην κόρη τους, αποκαλύπτοντας πως δυσκολεύονταν πολύ στην επιλογή, ενώ είχε δηλώσει πως εκείνος και η σύντροφός του ήθελαν η βάπτιση της κόρης τους να γίνει αφού θα έχει μεγαλώσει λίγο, όπως έκαναν και με τον γιο τους.

«Όνομα δεν έχουμε βρει ακόμα. Είναι κάτι που μας τριβελίζει το μυαλό κάθε μέρα. Έχουμε πει άπειρα ονόματα και κάθε φορά θεωρούμε ότι έχουμε φτάσει πολύ κοντά και μετά από δυο μέρες το ξανασυζητάμε και το προηγούμενο όνομα ήδη το έχουμε ξεχάσει. Νιώθω πάρα πολύ άβολα, γιατί πλέον με ρωτούν και οι φίλοι και η οικογένεια και μου λένε, σταματήστε να το λέτε μπέμπα δεν υπάρχει νόημα να το λέτε έτσι, αλλά νιώθουμε ότι πρέπει να έρθει το κατάλληλο όνομα που ταιριάζει και αισθανόμαστε ότι έρχεται από το μωρό. Δε μας βιάζει κάτι. Σίγουρα έχουμε αποφασίσει τη βάπτιση να την κάνουμε του χρόνου το καλοκαίρι, όπως είχαμε κάνει και του Χάρη, γιατί θέλουμε το μωράκι μας να έχει μεγαλώσει λίγο, να πλησιάζει τα δύο. Ούτε νονό δεν έχουμε βρει ακόμα, αισθανόμαστε ότι το παιδί θα μας καθοδηγήσει.»

Οι πιο όμορφες οικογενειακές τους φωτογραφίες που «στολίζουν» τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης