Ο All Star γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η νύφη Mariah Riddlesprigger και οι VIP καλεσμένοι

 Άρτεμις Σκούφου
AP Photo/Chris Pizzello

Ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο τελέστηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως οι πρώτες φωτογραφίες μόλις διέρρευσαν.

Ο σταρ του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Mariah Riddlesprigger και ο γάμος είχε άρωμα NBA. Η τελετή και η δεξίωση έλαβαν χώρα στο Costa Navarino, εκεί όπου βρέθηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο του μπάσκετ και εν γένει του αθλητισμού.

Ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Mariah Riddlesprigger έρχεται να «σφραγίσει» την πολυετή σχέση τους και τον έρωτά τους. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει επίσης τρία παιδιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νεόνυμφο ζευγάρι θέλησε να κρατήσει αυτή τη στιγμή πιο προσωπική, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι' αυτό και το πρωτόκολλο ήταν πολύ αυστηρό. Απαγορεύτηκαν η χρήση κινητών τηλεφώνων και οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο, ενώ οι εργαζόμενοι του χώρου υπέγραψαν σύμφωνο εχεμύθειας.

«Μπορούμε να περάσουμε τα επόμενα 100 χρόνια μαζί;» ρωτά ο Αντετοκούνμπο και η Mariah είπε το «ναι»!

Οι τριήμεροι εορτασμοί

Ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο τελέστηκε την Κυριακή, όμως οι εορτασμοί ξεκίνησαν από την Παρασκευή, έχοντας διάρκεια τρεις ημέρες.

Την Παρασκευή το ζευγάρι έφτασε με σκάφος στον όρμο του Ναβαρίνου, για το white party με το οποίο ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις. Το dress code απαιτούσε αυστηρά λευκό χρώμα με τη διασκέδαση να κρατά όλο το βράδυ. Για το white party, η Mariah επέλεξε να φορέσει ένα στράπλες, κοντό φόρεμα που το συνδύασε με τακούνια, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε κότσο.

Οι καλεσμένοι φορούσαν λευκά κουστούμια σχεδιασμένα από τον «σχεδιαστή των διασήμων», Γιώργο Παπαδόγαμβρο, ο οποίος επιμελήθηκε και το γαμήλιο ντύσιμο του Γιάννη.

Μάλιστα, ο σχεδιαστής ήταν από τους ελάχιστους που κατάφεραν να ανεβάσουν έστω και ένα στιγμιότυπο από τον γάμο.

Οι εορτασμοί συνεχίστηκαν το Σάββατο με το Nigerian Party, αφιερωμένο στη δεύτερη πατρίδα του Γιάννη. Οι καλεσμένοι, ντυμένοι με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, έδωσαν μια ξεχωριστή πολιτιστική νότα στην εκδήλωση. Η εμπειρία αυτή ήταν διαφορετική για τους παρευρισκόμενους σε μια μέρα γεμάτη χρώμα και παράδοση.

Οι διάσημοι καλεσμένοι που βρέθηκαν στο γάμο

Από τον γάμο του Γιάννη με τη Mariah δεν έλειπαν οι λαμπεροί και διάσημοι καλεσμένοι, όπως ο LeBron James. Μέχρι τη Μεσσηνία ταξίδεψε, επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα, όπως και ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου και ο Εμμανουήλ Καραλής.

Συνολικά, οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 200, ενώ τουλάχιστον 30 άτομα ήταν στη VIP λίστα του «Greek Freak».

Από τις λίγες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι το όνομα του κουμπάρου, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον συμπαίκτη του Γιάννη στο NBA, Khris Middleton.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο

Μπορεί ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Mariah Riddlesprigger να έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο Έλληνας μπασκετμπολίστας, Νίκος Γκίκας, διέρρευσε στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο, με τον Γιάννη και τα αδέρφια του, τον Khris Middleton και άλλους Έλληνες αθλητές.

Από τη γνωριμία στην οικογένεια

H Riddlesprigger γνώρισε τον Αντετοκούνμπο εργαζόμενη ως Basketball Operator. Η φλόγα δεν άργησε να ανάψει, με αποτέλεσμα το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016.

Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Maverick Shai και τον Liam Charles και την Eva Brooke. H Εύα είναι η μικρότερη, αφού γενήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας τρυφερός πατέρας και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο

Το ζευγάρι αγόρασε πρόσφατα νέο σπίτι στην Ελλάδα ενώ η σύντροφος του μπασκετμπολίστα έχει εκφράσει αρκετές φορές δημόσια την αγάπη-θαυμασμό της για τη χώρα μας.

Ποια είναι η Mariah;

Η Mariah Riddlesprigger γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 στην Καλιφόρνια και ήταν για αρκετά χρόνια στην ομάδα βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls». Μετά την αποφοίτησή της άρχισε να εργάζεται ως «Basketball Operator». Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Mariah φέρεται να γνώρισε εκεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και από τότε η ζωή τους άλλαξε για πάντα.

Οι πληροφορίες για την ίδια είναι περιορισμένες, όμως ένα είναι σίγουρο, η αγάπη της για τη μόδα. Μάλιστα, τον Μάιο του 2021 λάνσαρε το δικό της brand ρούχων, το "Sincerely, Mariah", μία συλλογή από loungewear κομμάτια εμπνευσμένα "από όλους τους αξιόλογους ανθρώπους" που γνώρισε όλα αυτά τα χρόνια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης