Η αλλαγή στο πρόσωπο του Johhny Depp: Νέα δόντια, ρυτίδες και το ατημέλητο λουκ στις Μπαχάμες

Πατούλια Κατερίνα

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφήνοντας τον εαυτό του να ζει απλά και γεμάτος χαρά, ο Depp πόζαρε στις Μπαχάμες και ένας μπάρμαν της περιοχής έγινε viral.

Κι αν ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια για τον 61χρονο Johnny Depp! Και επαγγελματικά και προσωπικά, ο ηθοποιός πέρασε τις δικές του ανηφόρες αλλά όπως φαίνεται ο κάποτε εκλεγμένος πιο σέξι άντρας του κόσμου έχει βρει και πάλι τον δρόμο προς την ευτυχία και χαμογελά ξανά- με ανανεωμένο χαμόγελο.

Ο Depp βρήκε τον δρόμο του και το χαμόγελό του

Στις πρόσφατες λοιπόν διακοπές του στις Μπαχάμες, ο 61χρονος ηθοποιός έδειχνε χαρούμενος και αντάλλαξε χαμόγελα και πειράγματα με τους θαμώνες ενός παραλιακού μπαρ στην Exuma, κι αυτό που παρατήρησαν πολύ στα posts του μπάρμαν από τις Μπαχάμες που πόζαρε μαζί με τον Ντεπ ήταν η αλλαγή στην εμφάνιση του ηθοποιού.

Αστραφτερό χαμόγελο που αντικατέστησε τα κίτρινα και σαπισμένα δόντια, κάποια κιλά παραπάνω, casual λουκ διακοπών, εμφανείς ρυτίδες και ένας Depp που φαίνεται να χαίρεται ξανά τη ζωή.

«Βλέπω ότι τα δόντια του φαίνονται πιο λαμπερά από ποτέ;», σχολίασε ένας φαν του ηθοποιού κάτω από την ανάρτηση ενώ άλλος τόνισε:

«Ο Ντεπ έφτιαξε τα δόντια του! Φαίνεται τόσο ωραίος».

Η εμφάνιση του Depp στις Κάννες το 2023

Οι εκπρόσωποι του Depp δεν απάντησαν στην Page Six σχετικά με την αλλαγή στην εμφάνιση του 61χρονου αλλά σου θυμίζουμε πως πριν έναν χρόνο, ο ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο σχολιασμού σχετικά με το χαμόγελό του στο Φεστιβάλ Καννών.

«Τα δόντια του Τζόνι Ντεπ κυριολεκτικά ΣΑΠΙΖΟΥΝ», ανέφερε ένα viral ποστστην πλατφόρμα X τότε.

H νέα 29χρονη αγαπημένη του Depp

Ίσως αυτή η αλλαγή του Johnny να έχει να κάνει με τη νέα του σχέση, ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής και μοντέλο.

Ο Johnny Depp φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Yulia Vlasova, μιας 28χρονης Ρωσίδας η οποία εκτός από μοντέλο είναι και αισθητικός. Οι δυο τους φέρονται να είναι σε σχέση, αν και οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες.

Η Vlasova είναι ένα ανερχόμενο μοντέλο με έδρα το Λονδίνο η οποία έχει συνεργαστεί με διάφορα brands και έχει εμφανιστεί σε αρκετά περιοδικά μόδας. Εκτός από το μόντελινγκ, η Vlasova είναι επίσης αισθητικός και έχει το δικό της ινστιτούτο αισθητικής.

Πάντως η ίδια, παρότι βρέθηκε στις Μπαχάμες μαζί με τον Depp, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως είναι μόνο φίλοι με τον ηθοποιό με ένα σταθερό ποστ στο Instagram τονίζοντας:

«Μην πιστεύετε ότι διαβάζετε στο ίντερνετ, ο καλός μου φίλος!»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης