«Να ζήσετε» είπαν στον Χρήστο Δάντη μετά τη φωτο της Ασημίνας Χατζηανδρέου με φόρεμα σα νυφικό

Κατερίνα Μπούσιου
«Να ζήσετε» είπαν στον Χρήστο Δάντη μετά τη φωτο της Ασημίνας Χατζηανδρέου με φόρεμα σα νυφικό

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου παντρεύτηκαν μετά από τη φωτογραφία που δημοσίευσαν, έξω από μία εκκλησία.  

Αν θυμάσαι την παλαιότερη δήλωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου, που μιλούσε για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Χρήστο Δάντη με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία 4 χρόνια, η χθεσινή φωτογραφία που δημοσίευσαν θα σε έκαναν και εσένα να τους ευχηθείς αυθόρμητα το «Να ζήσετε». Αλλά τελικά έκανε ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης τον 5ο γάμο του;

https://www.instagram.com/p/C6_4wJrNVCE/

«Έκανα άφοβα, αυτό που άλλοι φοβούνται»

Μετά από αρκετό καιρό, ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, πόζαραν ευτυχισμένοι, έξω από ένα εκκλησάκι κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Εκείνος με μπλε κοστούμι, εκείνη με λευκό φόρεμα σα νυφικό. Και όλοι θυμηθήκαμε το μονόπετρο της Ασημίνας Χατζηανδρέου, την πρόταση γάμου που είχε παραδεχτεί πως έχει γίνει και τη συνέντευξή της μετά το Survivor, που μιλούσε για αυτό το ενδεχόμενο.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το ακριβό δώρο από τον Χρήστο Δάντη και η «σπόντα» για τον Άρη Σοϊλέδη

Τότε είχε απαντήσει στην Μαρία Μπακοδήμου που τη ρώτησε σχετικά: «Βασικά νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ κλειστός. Δεν θα το ξέρετε».

https://www.instagram.com/p/C_v3En4slnX/

Οι followers, φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού μπερδεύτηκαν από τη φωτο και ξεκίνησαν τις ευχές. Άλλοι τους έλεγαν το «Να ζήσετε», άλλοι παρότρυναν τον συνθέτη με το «Να το πάρεις το κορίτσι».

Τελικά οι δυο τους φωτογραφήθηκαν στα πλαίσια της δεξίωσης του γάμου του καλού τους φίλου μουσικού και συνθέτη Κωνσταντίνου Παντζή με την Κατερίνα Νάκα. Η Ασημίνα μάλιστα «έσπασε» και την παράδοση που θέλει τις καλεσμένες σε έναν γάμο να αποφεύγουν τα λευκά, γιατί λευκά φορά μόνο η νύφη. Ωστόσο το ενδεχόμενο ενός γάμου πάντα υπάρχει. Μόνο που στην περίπτωσή τους θα είναι πολιτικός γιατί ο Χρήστος Δάντης έχει κάνει ήδη 3 θρησκευτικούς γάμους και έναν πολιτικό. Ας τους θυμηθούμε.

Ο πρώτος γάμος είχε γίνει το 1993 με την τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση και κράτησε ένα μόλις χρόνο. Πέρασαν ένα διάστημα που δεν είχαν καμία επαφή, αλλά αργότερα δημιούργησαν μία φιλία που κρατά από τότε μέχρι και σήμερα.

Ο δεύτερος προέκυψε 3 χρόνια μετά με την τραγουδίστρια επίσης Κατερίνα Τοπάζη. Απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Χριστόφορο, ηθοποιό και μουσικό. Μετά από 7 χρόνια, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, αλλά επίσης διατήρησαν μία καλή σχέση μεταξύ τους.

Ο τρίτος γάμος του με τη Φλώρα Θεοδώρου έληξε επίσης άδοξα, αλλά σε αυτή την περίπτωση το ζευγάρι, είχε αγεφύρωτες διαφορές που έφτασαν μέχρι τις δικαστικές αίθουσες και κλόνισαν και τη μετέπειτα σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/CD602sclcsH/

Για 4η φορά (αυτή τη φορά με πολιτικό γάμο) ο Χρήστος Δάντης ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της Τζένη Βουτσινού με την οποία απέκτησε τα άλλα δύο του παιδιά, τη 13χρονη Μαριζέτα του και τον 10χρονο γιο του Σήφη.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Χρήστος Δάντης είχε κάνει τον προσωπικό του απολογισμό για την προσωπική του ζωή: «Έκανα άφοβα και τους 4 γάμους. Δε φοβάμαι να κάνω, αυτό που φοβούνται οι άλλοι. Δε φοβάμαι να δοκιμάσω. Δεν μου άρεσε που κάποια διαζύγια, πήραν τόση δημοσιότητα. Έχω μετανιώσει γιατί κάποιες στιγμές της προσωπικής μου ζωής, επισκίασαν τη δουλειά μου. Ειδικά στο τρίτο μου διαζύγιο, με τσαλαπάτησαν».