Ο Βασάλος σχολίασε τον γάμο της Βαλαβάνη με τον Μόργκαν και είχε ένσταση στο γαμήλιο ποστ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Βασάλος σχολίασε τον γάμο της Βαλαβάνη με τον Μόργκαν και είχε ένσταση στο γαμήλιο ποστ

O Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στο YouTube με τον πιο δυναμικό τρόπο, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και τον γάμο της πρώην συντρόφου του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε σήμερα (11/9) στο YouTube και την εκπομπή του με τίτλο Τι θα φάμε καλέ; στο κανάλι του Raw House. Την 1η του Σεπτέμβρη είχε κυκλοφορήσει το τρέιλερ της δεύτερης αυτής σεζόν της διαδικτυακής εκπομπής του, το οποίο ήταν μάλιστα πολλά υποσχόμενο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για 1η φορά για τον γάμο με τον Morgan και αποκαλύπτει πώς έγινε η πρόταση

https://www.instagram.com/reel/C_YKEXnIe9m/

Όλως τυχαίως εκείνη την ημέρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν στην Κρήτη, μετά από δύο χρόνια σχέσης και παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Η είδηση του γάμου τους, ωστόσο είχε κυκλοφορήσει μόλις λίγες μέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

https://www.instagram.com/p/C_bJNOgMz88/

Οι παρατηρήσεις του Βασάλου για τον γάμο Βαλαβάνη - Μόργκαν

O Kωνσταντίνος Βασάλος πέρα από το banoffee που έφτιαξε σχολίασε τα posts διάφορων εγχώριων celebrities από το καλοκαίρι τους και ένα από αυτά ήταν και το ποστ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με στιγμιότυπα από τον γάμο της με τον Μόργκαν,

«Το έχετε έτοιμο βλέπω το καρουζέλ που θέλετε να σχολιάσω. Γάμος. Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν παντρευτήκανε, 1η Σεπτεμβρίου 2024. Κατ’ αρχάς να πούμε ότι ήταν ένας φανταστικός γάμος, από ρούχα, επιλογή εκκλησίας και το πάρτι έτσι όπως έγινε. Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί λίγοι, 80 άτομα», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, προχωρώντας με την «ένσταση» που είχε.

«Λάθος η πρώτη φωτογραφία που είναι ασπρόμαυρη, δεν πέθανε κάποιος, έχετε παντρευτεί. Βάλτε μια έγχρωμη. Άμα ήταν έγχρωμη θα ήταν φανταστική», συνέχισε ο ίδιος, ενώ βλέποντας τη δεύτερη φωτογραφία με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και το πρώτο νυφυκό που φόρεσε είπε πόσο όμορφη έδειχνε.

Παρ' όλα αυτά, όσοι είδαν το βίντεο ξαφνιάστηκαν με την ερώτηση που της έκανε, αφού η αλήθεια είναι πως κανείς δεν θα σκεφτόταν να πάει στον γάμο της πρώην συντρόφου του.

Και τώρα θέλω να θέσω ένα ερώτημα, Ευρυδίκη. Εγώ γιατί δεν ήμουν καλεσμένος; Τι συνέβη; Έχω πάρα πολλά ερωτηματικά. Τι συμβαίνει άραγε;

Ο ίδιος απάντησε, ωστόσο στο αν θα πήγαινε καλεσμένος, λέγοντας:

«Δε ξέρω αν θα πήγαινα, αν ήμουν καλεσμένος. Θα το σκεφτόμουν… Ναι ήμασταν έτοιμοι να έρθουμε να σου κάνουμε έκπληξη (σ.σ με τον Fipster), είχαμε ετοιμάσει και δώρο, έναν αποχυμωτή. Εγώ χαίρομαι με την ευτυχία κάθε ανθρώπου, πόσω μάλλον της Ευρυδίκης που περάσαμε και έξι χρόνια μαζί. Να ζήσετε, να ευτυχίσετε. Όλα τα καλά εύχομαι».

H σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μπορεί να τελείωσε μετά από 6 χρόνια, ωστόσο οι δυο τους δεν κράτησαν καμία κακία και αυτό φάνηκε και από τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου Βασάλου στο συγκεκριμένο βίντεο, αλλά και από τις φορές που έχει τύχει να συνομιλήσουν με αφορμή κάποιο event.

Μην ξεχνάμε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος στα πλαίσια της εκπομπής του έπρεπε σε ένα από τα επεισόδια να κάνει τηλεφωνική φάρσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη πως θα πρέπει να τον φιλοξενήσει με εκείνη να τον αντιμετωπίζει πολύ cool χωρίς βέβαια να λέει πως μπορεί να μείνει μαζί της.

Ωστόσο, στην ερώτηση για το αν είναι πλέον φίλοι, ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του:

Άλλωστε, και εκείνος φαίνεται πως έχει προχωρήσει τη ζωή του με την influencer Μαρία Παπαγεωργίου.