VMAs 2024: O τρόπος που ο Orlando Bloom έδωσε στην Katy Perry το βραβείο της, άξιζε 100% το φιλί της

Γεωργία Βλαχοπούλου
VMAs 2024: O τρόπος που ο Orlando Bloom έδωσε στην Katy Perry το βραβείο της, άξιζε 100% το φιλί της
Orlando Bloom, left, kisses Katy Perry as he presents the video vanguard award to her during the MTV Video Music Awards on Wednesday, Sept. 11, 2024, at UBS Arena in Elmont, N.Y. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP) Invision

Ο Orlando Bloom έδωσε στην Katy Perry το Vanguard Award εκφράζοντας για ακόμα μια φορά τον έρωτά του, με εκείνη να αντιδρά όπως θα κάναμε κι εμείς.

Τα φετινά MTV Awards πραγματοποιήθηκαν στις 11 του Σεπτέμβρη με την Taylor Swift να στέφεται «βασίλισσα» της βραδιάς κερδίζοντας 7 από τα 10 βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια.

VMAs 2024: Η Taylor Swift ήταν η «βασίλισσα» με 7 νίκες - Τα 2 ρεκόρ και το «ευχαριστώ» στον Travis

Ανάμεσα στα highlights ωστόσο, του μουσικού event ήταν και η απονομή του Vanguard Award στην Katy Perry από τον Orlando Bloom.

Τα τρυφερά λόγια του Orlando στην «Katheryn» του και το γλυκό φιλί

Ο 47χρονος ηθοποιός έκανε μια πολύ εγκάρδια εισαγωγή στην ομιλία του στο UBS Arena στο Long Island, προλογίζοντας την αγαπημένη του.

Την ερωτευτήκατε ως Katy Perry. Εγώ είμαι ερωτευμένος με την Katheryn Hudson. Την γνωρίζετε ως μια παγκόσμια σούπερ σταρ που φέρνει αγάπη, φως και τη μοναδική αίσθηση του χιούμορ της σε κάθε τραγούδι που γράφει και μουσικό βίντεο που δημιουργεί. Την ξέρω ως μητέρα, ως σύντροφο, που φέρνει την ίδια αγάπη και χαρά στους οικογένεια.

2024 MTV VMAs - Arrivals
Katy Perry, left, and Orlando Bloom arrive at the MTV Video Music Awards on Wednesday, Sept. 11, 2024, at UBS Arena in Elmont, N.Y. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)Invision

«Σε στιγμές που το χρειαζόμασταν περισσότερο, η μουσική της και ο αξιοσημείωτος κόσμος που δημιουργεί έχει φέρει μια αίσθηση χαράς και γέλιου, εμπνέοντας γενιές ανθρώπων από όλο τον κόσμο», πρόσθεσε ο Bloom.

«Αγαπά με όλη της την καρδιά και αυτό είναι κάπως ακαταμάχητο. Το βλέπω να αντικατοπτρίζεται παντού - στο σπίτι μας, στην αγάπη της για τη δουλειά της, αλλά κυρίως στην αγάπη της για τους θαυμαστές της. Συγχαρητήρια για αυτό το βραβείο, μωρό μου, είμαι τόσο περήφανος για εσένα. 1-2-3 Κυρίες και κύριοι, το Video Vanguard του MTV για το 2024 στην: Katheryn Hudson, Katy Perry».

Aνεβαίνοντας στη σκηνή των VMAs για να παραλάβει το βραβείο της η Katy Perry έδωσε - όπως θα έκανε η κάθε μια μας μετά από τέτοια εισαγωγή - ένα γλυκό φιλί στον Orlando Bloom και συνέχισε με τον δικό της λόγο, αφού πρώτα τον ευχαρίστησε, λέγοντας:

Λίγο νωρίτερα η Katy Perry είχε ενθουσιάσει με την εμφάνισή της όσους βρέθηκαν στα βραβεία, με την Taylor Swift να είναι από τους πρώτους που ξεσηκώθηκαν.

Άλλα ζευγάρια που έδωσαν το παρόν στα βραβεία:

Tate McRae and The Kid Laroi

https://www.instagram.com/p/C_zOCL_Rx11/

Benson Boone and Maggie Thurmon

https://www.instagram.com/p/C_y7fD8xFga/

Mike 'The Situation' and Lauren Sorrentino

mtv_1726100256_3455101835969668924_1907035.jpg