Ο Callum Turner απόλαυσε την Dua Lipa στο Glastonbury και για πρώτη φορά εμφανίστηκαν σαν ζευγάρι

Γεωργία Βλαχοπούλου

Στο φεστιβάλ του Glastonbury βρέθηκαν το 3ήμερο η Dua Lipa και ο σύντροφός της, Callum Turner κι εκεί ήταν που για πρώτη φορά κυκλοφόρησαν δημόσια σαν ζευγάρι.

Το Φεστιβάλ στο Glastonbury είναι ίσως το μεγαλύτερο μουσικό event. Πρόκειται για ένα πενθήμερο φεστιβάλ που πραγματοποιείται στην Αγγλία τα καλοκαίρια με πολλές παράλληλες μουσικές σκηνές και πολλούς καλλιτέχνες να δίνουν το παρών.

Εκεί τραγούδησε και η Dua Lipa, όπως μπορείς να δεις και από το πιο κάτω στιμιότυπο.

Η pop τραγουδίστρια ωστόσο, δεν ήταν μόνη της στο Φεστιβάλ, αλλά με τον σύντροφό της, Callum Turner. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους εμφανίστηκαν δημόσια σαν ζευγάρι, με την Dua Lipa να προσθέτει στο Instagraμικό της άλμπουμ από το Glastonbury δύο φωτογραφίες τους.

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι ζευγάρι από τον Ιανουάριο, ένα μήνα δηλαδή περίπου αφότου η Dua Lipa χώρισε με τον σκηνοθέτη Romain Gavras, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για 8 μήνες.

Οι φήμες ότι εκείνη και ο ηθοποιός είναι ζευγάρι ξεκίνησαν όταν η 28χρονη τραγουδίστρια πήγε σε ένα afterparty στο Los Angeles για την πρεμιέρα του σόου του Masters of The Air - όπου πρωταγωνιστεί ο Cullum Turner - καταλήγοντας να χορεύει όλη νύχτα μαζί του.

Το συγκεκριμένο πάρτι ήταν κυρίως, για άτομα του χώρου της υποκριτικής και γι' αυτό φάνηκε περίεργο το γεγονός ότι βρέθηκε εκεί η Dua Lipa, αφού δεν είχε καμία επαγγελματική σχέση με το Masters of The Air.

«Ήταν στην πρεμιέρα για να τον υποστηρίξει» είχε αναφέρει μια πηγή στην Page Six.

Aπό εκεί κι έπειτα ο φακός των paparazzi «έπιασε» αρκετές φορές το ζευγάρι σε διάφορες βόλτες που έκανε με τους ίδιους ωστόσο, να μην κάνουν κάποια επίσημη εμφάνιση ή επιβεβαίωση της σχέσης τους - μέχρι το Φεστιβάλ στο Glastonbury και το post της Dua Lipa.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης