Monica Bellucci και Vincent Cassel γιορτάζουν τα 20ά γενέθλια της κόρης τους με κοινές φωτογραφίες

Monica Bellucci και Vincent Cassel γιορτάζουν τα 20ά γενέθλια της κόρης τους με κοινές φωτογραφίες

Η Monica Bellucci και ο Vincent Cassel ανέβασαν τις πιο γλυκές throwback φωτογραφίες με τη Deva Cassel και δηλώνουν περήφανοι γονείς.

Η Deva Cassel έχει σήμερα γενέθλια, σβήνει τα 20 κεράκια και η μητέρα της δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Η Monica Bellucci δηλώνει περήφανη μαμά και έχει δείξει πολλές φορές πόσο στηρίζει την πορεία της κόρης της, ούσα πάντα στο πλευρό της. Σήμερα, γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης της με μια γλυκιά ανάρτηση και της εύχεται «χρόνια πολλά».

Στη δημοσίευση βλέπουμε μια φωτογραφία από τη βρεφική ηλικία της Deva με τη Monica να κρατά και να τη σηκώνει ψηλά, κοιτάζοντάς τη με λατρεία.

«Αγάπη μου, Χρόνια πολλά !!! Πολλή ευτυχία για αυτή τη σημαντική μέρα και για τη ζωή σου!!! Σε ευχαριστώ που υπάρχεις», έγραψε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/C_z5xoNA2C0/

Το γνωστό μοντέλο έχει ανεβάσει πολλές φορές κατά καιρούς φωτογραφίες με την Deva Cassel, ποζάροντας και οι δύο στον φωτογραφικό φακό και δείχνοντας την ομοιότητά τους.

Η Monica Bellucci φωτογραφίζεται με την κόρη της που μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό

https://www.instagram.com/p/C3PeG5MoTHu/
https://www.instagram.com/p/C3F5irdt2cz/

Μάλιστα, έχουν φωτογραφηθεί και οι δύο μαζί για εξώφυλλο, με την Deva - αν και μόλις 20 ετών - να έχει ακολουθήσει ήδη τα χνάρια των γονιών της.

https://www.instagram.com/p/CQ8ujM2AK9M/

Η ανάρτηση του Vincent Cassel

Φυσικά και ο πατέρας της Deva δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί. Με αφορμή τα 20ά γενέθλια της κόρης του, ο Vincent Cassel δημοσίευσε μια ανάρτηση με δύο φωτογραφίες. Η μία είναι μια throwback εικόνα μπαμπά και κόρης και η δεύτερη μια πιο πρόσφατη με τους δυο τους αγκαλιά.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο γνωστός ηθοποιός έχει γράψει «Χρόνια πολλά, αγαπημένη μου. Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια με έκανες ευτυχισμένο και περήφανο πατέρα. Σε αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».

https://www.instagram.com/p/C_zmtPTqsmb/

Ποια είναι η Deva Cassel;

Η Deva κληρονόμησε τα γονίδια της υποκριτικής και του μόντελινγκ από τη μητέρα της. Σε αντίθεση με την αδερφή της που ακολουθεί μια πιο «κρυφή» ζωή, η Deva έχει ήδη στο ενεργητικό της μερικά σημαντικά επιτεύγματα, όπως ένα εξώφυλλο της Vogue Italy μαζί με τη μητέρα της - και μερικά ακόμα μόνη της - και μια σειρά του Netflix, The Leopard.

Ως κόρη δύο επιτυχημένων ηθοποιών, η ίδια έχει δηλώσει πως έμαθε πολλά από τους γονείς της μεγαλώνοντας - όχι μόνο για τη δουλειά, αλλά και για το πώς να προστατεύει τον εαυτό της.

https://www.instagram.com/p/Ct-55c_sEEZ/

Η μαμά της είναι το δικό της fashion icon.

Η Deva μεγάλωσε περιτριγυρισμένη από τη μόδα, ειδικά καθώς η μητέρα της είχε μια ακμάζουσα καριέρα στη βιομηχανία του μόντελινγκ. Η Monica Bellucci ενέπνευσε την Deva, η οποία αστειεύτηκε στη γαλλική Vogue ότι αν και ακούγεται «προφανές», η μαμά της είναι πραγματικά το fashion icon της.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στα 14.

Μεγαλώνοντας ανάμεσα σε κάμερες και την επιτυχημένη καριέρα της μητέρας της, η Deva εμπνεύστηκε από αυτόν τον χώρο από νεαρή ηλικία. Δήλωσε στο Numéro ότι πάντα ήξερε ότι ήθελε να ακολουθήσει καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο και ξεκίνησε με το μόντελινγκ επειδή ο «κόσμος των εικόνων» την ιντρίγκαρε.

https://www.instagram.com/p/C-kecY1tj49/