Πώς το παιδί εκτός γάμου που απέκτησε ο Dave Grohl των Foo Fighters προκάλεσε μεγάλο σκάνδαλο

 Άρτεμις Σκούφου
Photo by Amy Harris/Invision/AP

Το παιδί εκτός γάμου και οι λεπτομέρειες του χολυγουντιανού σκανδάλου γύρω από τον frontman των Foo Fighters, Dave Grohl.

Viral έχει γίνει στα social media τις τελευταίες ώρες η ανακοίνωση του Dave Grohl, ο οποίος μέσα από μια φωτογραφία δήλωσε πως έγινε πατέρας ενός μωρού που γεννήθηκε εκτός γάμου.

Ουσιαστικά ο frontman των Foo Fighters παραδέχτηκε ότι απάτησε τη σύζυγό του Jordyn Blum και έγινε πατέρας ενός κοριτσιού εκτός του γάμου τους. Υποσχέθηκε ότι θα είναι ένας «στοργικός και υποστηρικτικός γονέας» στην ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το παιδί.

«Σκοπεύω να είμαι ένας στοργικός και υποστηρικτικός γονέας γι 'αυτήν. Αγαπώ τη σύζυγo μου και τα παιδιά μου και κάνω ό,τι μπορώ για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη τους και να κερδίσω τη συγχώρεση τους», έγραψε ο Dave Grohl στην ανάρτησή του.

Ο Dave Grohl διχάζει το κοινό και γίνεται viral

Λίγο αφότου μοιράστηκε την ανάρτηση στο Instagram, μια ανάρτηση στο Instagram που ισχυριζόταν ότι ήταν η νεογέννητη κόρη του, με το όνομα Roxie Junie Grohl έγινε viral.

Εκπρόσωπος του Grohl δήλωσε έκτοτε στο TMZ ότι η ανάρτηση είναι ψεύτικη. Ο Independent επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του Grohl για να σχολιάσει. Η ανάρτηση περιλαμβάνει μια μακροσκελή λεζάντα μαζί με την εικόνα μιας γυναίκας που σφίγγει το χέρι ενός νεογέννητου μωρού.

«Γλυκιά μου Roxie Junie Grohl, το να είμαι η μαμά σου ήταν ήδη η πιο απίστευτη εμπειρία της ζωής μου», έγραφε η λεζάντα.

«Κάθε μέρα, ερωτεύομαι όλο και περισσότερο εσένα και αυτόν τον νέο ρόλο. Ο μπαμπάς σου, ήταν στο πλευρό μου καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, σιγουρεύοντας ότι σε φροντίζουμε και οι δύο και είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξή του. Είμαι καινούργια σε όλο αυτό το θέμα του να είσαι μητέρα, αλλά υπόσχομαι να κάνω πάντα το καλύτερο για σένα. Όσο κι αν θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου με τον κόσμο, πρέπει επίσης να προστατεύσω την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή», συνεχίζει η ανάρτηση.

«Χαίρομαι όμως που όλοι γνωρίζουν για σένα, γιατί είσαι ένα τόσο ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου».

Ο δημιουργός ανέφερε ότι μπορούσε να δει το πρόσωπο του Grohl «σαν μια μικρή αντανάκλασή του με τον πιο μικρό, όμορφο τρόπο» όταν κοίταζε το παιδί.

VMAs 2024: O τρόπος που ο Orlando Bloom έδωσε στην Katy Perry το βραβείο της, άξιζε 100% το φιλί της

Ο Dave Grohl δεν έχει αποκαλύψει καμία λεπτομέρεια για το νέο του μωρό ή τη μητέρα του παιδιού, πέρα από το να επιμένει ότι η viral ανάρτηση στο Instagram είναι ψεύτικη, όπως μαθαίνουμε μέσα από τις δηλώσεις των εκπροσώπων του.

Ο ροκ σταρ γνώρισε για πρώτη φορά τη σύζυγό του Blum στο Sunset Marquis Whiskey Bar το 2001. Σε συνέντευξή του στο Elle το 2007, ο Grohl παραδέχτηκε ότι σταμάτησε να τηλεφωνεί στην Blum αφού πήγαν σε μερικά πρώτα ραντεβού, συνειδητοποιώντας ότι δεν ήταν έτοιμος για δέσμευση. Μετά από τρεις μήνες πήρε το θάρρος και της τηλεφώνησε ξανά. Σήμερα, έχουν μαζί τρία παιδιά και για την ακρίβεια τρεις κόρες, τη Violet, τη Harper και την Ophelia.

https://www.tiktok.com/@cultofmegs/video/7413759534310771973

Η ανάρτηση του μουσικού και στη συνέχεια η παραπάνω διάψευση έχει προκαλέσει σύγχυση στους χρήστες του διαδικτύου, που φυσικά και δεν έχουν χάσει την ευκαιρία να κάνουν viral αυτά τα νέα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης