Γιατί τώρα που έγινε καλά η Ρεγγίνα Μακέδου, δέχεται τόσα hate σχόλια; Η ίδια υπήρξε αποστομωτική!

Γεωργία Βλαχοπούλου
Γιατί τώρα που έγινε καλά η Ρεγγίνα Μακέδου, δέχεται τόσα hate σχόλια; Η ίδια υπήρξε αποστομωτική!

Τελικά τι μας αρέσει να βλέπουμε περισσότερο στα social media, τον πόνο του άλλου ή τη χαρά του; «Είμαι πολλά περισσότερα από μία γυναίκα που πέρασε καρκίνο», είπε η Ρεγγίνα Μακέδου και συμφωνούμε μαζί της 100%.

Η Ρεγγίνα Μακέδου πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο TikTok που θα έπρεπε να μάς βάλει σε σκέψεις.

Η Ρεγγίνα Μακέδου έκανε ξανά το ακατόρθωτο με την ανάβαση στον Όλυμπο μαζί με τους γιατρούς της

Η ίδια έχοντας διαβάσει σε διάφορα σχόλια από τη μία πως «πέθανε» και από την άλλη πως δεν συμφωνούν με όσα δημοσιεύει, αποφάσισε να πάρει θέση και γι' αυτό ανέφερε τα εξής: «Θέλω να σας πω δύο πράγματα, σχετικά με δύο μηνύματα που έλαβα χθες. Πρώτον, ζω. Δεν έχω πεθάνει. Τα βίντεο αυτά που βλέπετε δεν είναι παλιά. Είναι Σεπτέμβριος του 2024 και βρίσκομαι έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σας παρακαλώ, φάτε τη γλώσσα σας όσοι συνεχίζετε να το λέτε αυτό. Ζω. Είμαι εδώ.

Δεύτερον, χωρίς να στοχοποιήσω κανέναν, θα σας πω το εξής. Θα ανεβάζω ό,τι θέλω. Θα είναι γυμναστική; Θα είναι βίντεο από τη ζωή μου; Θα είναι προωθητικά; Θα ανεβάζω ό,τι θέλω. Ο καθένας μπορεί να ανεβάζει ό,τι θέλει. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Αν δεν θέλετε να το βλέπετε, κάντε unfollow και block. Σε οποιονδήποτε, όχι μόνο σε εμένα. Σταματήστε να λέτε στον κόσμο τι πρέπει να ανεβάζει».

Τέλος, είπε: «Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Προσπαθώ να ξανακερδίσω τη ζωή μου. Δεν μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι με βάση τον καρκίνο. Είμαι πολλά περισσότερα από αυτό. Είμαι γυναίκα, είμαι γυμνάστρια, είμαι επαγγελματίας, είμαι πτυχιούχος. Είμαι πολλά περισσότερα από μία γυναίκα που πέρασε καρκίνο».

Την Ρεγγίνα Μακέδου τη γνωρίσαμε μέσα από τη μάχη της με τον καρκίνο και τα βίντεο που δημοσίευε με εκείνη να χορεύει κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών της.

Δύο χρόνια μετά την επιτυχημένη μεταμόσχευση μυελού των οστών που της έσωσε τη ζωή η γνωστή γυμνάστρια προσπαθεί να πάρει πίσω τη ζωή της δημοσιεύοντας πια πράγματα στα social media που την εκφράζουν.

Άλλωστε, τώρα μπορεί να κάνει όλα όσα είχε βάλει σε παύση για πολλούς μήνες. Και παρότι θα έλεγε κανείς πως αυτό θα ήταν πολύ ωραίο να το παρακολουθεί, γνωρίζοντας την ιστορία της, απ' ότι φαίνεται κάποιους τους ενοχλεί.

Αυτή μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που η ίδια είχε δεχθεί κάποιο τοξικό σχόλιο, αφού, όπως είχε δείξει σε βίντεό της το 2021, κάποιοι θεωρούσαν πως η ίδια «εκμεταλλεύτηκε» κατά κάποιον τρόπο την ασθένειά της για να γίνει διάσημη.

Πόσο περίεργη σκέψη είναι αυτή; Πόσο καχύποπτος μπορεί να είναι κάποιος βλέποντας κάποιον να θέλει να ξορκίσει την ασθένειά του και να πάρει λίγη δύναμη κάνοντας κάτι δημιουργικό και πόσο τελικά η ζωή μας θεωρείται από πολλούς ένα post στα social media;

H γυμνάστρια τότε είχε απαντήσει πως μπορεί τα βίντεό της να την έκαναν γνωστή σε περισσότερο κόσμο, ωστόσο για εκείνη ήταν μια διέξοδος κι ένας τρόπος να απασχολείται την ώρα που έδινε μάχη για τη ζωή της. Μάλιστα, καμία δημοσιότητα δεν την ενδιέφερε την ίδια, παρά μόνο το να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να «χορέψουν» τον καρκίνο και να επιβιώσουν, αφού η καλή ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την ασθένεια.

Πώς μπορεί να κάνει τόσο «χλυδάτη» ζωή η Ιωάννα Παλιοσπύρου;

Κατ' αντιστοιχία και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι πριν από 4 χρόνια προσπαθεί να ζήσει όπως όλοι εμείς οι «κανονικοί» άνθρωποι, κάνοντας βόλτες, ταξίδια και πράγματα που της άρεσε να κάνει και πριν αλλάξει η ζωή της το 2020.

https://www.instagram.com/p/C944pYSMM_j/

Kι εκείνη όμως, πέρα από τα μηνύματα στήριξης που δέχθηκε - όπως και η Ρεγγίνα Μακέδου - όσο ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση η ζωή της, ξαφνικά τώρα που όλα φαίνονται να πηγαίνουν ολοένα και προς το καλύτερο για εκείνη (χωρίς να σημαίνει πως δεν έχει να κάνει ακόμα μια σειρά από επεμβάσεις) δέχεται τοξικά σχόλια για τα ταξίδια που κάνει, για το πού βρίσκει τα λεφτά, για το ότι δεν είναι infuencer για να κάνει τις αναρτήσεις που κάνει.

Και τι είναι τελικά η Ρεγγίνα Μακέδου και η Ιωάννα Παλιοσπύρου; Θα έπρεπε επειδή είχαν και οι δύο να αντιμετωπίσουν τεράστιες δυσκολίες στη ζωή τους να έχουν ένα προφίλ που θα έδειχνε μόνο τις δύσκολες στιγμές τους ή θα μιλούσαν συνεχώς για ασθένειες και προβλήματα;

Η απάντηση είναι σαφώς και όχι. Και οι δύο γυναίκες είχαν ζωή πριν τον καρκίνο, πριν την επίθεση και έχουν ζωή και μετά από αυτό. Το ότι οι δυο τους αυτή τη στιγμή έχουν ξαναβρεί τον εαυτό τους και τη ζωή τους θα έπρεπε να μάς χαροποιεί ή αν μη τι άλλο να μην μας ενοχλεί.

Άλλωστε, ποιος θα ήθελε να είχε βρεθεί στη θέση τους μόνο και μόνο για να γίνει διάσημος μέσα από τα social media;

H πραγματικότητα είναι πως η ζωή πρέπει να προχωράει για όλους!