Cardi B και Offset έγιναν για 3η φορά γονείς, αλλά το χρονικό της σχέσης τους δεν έχει happy end

Cardi B και Offset έγιναν για 3η φορά γονείς, αλλά το χρονικό της σχέσης τους δεν έχει happy end
Instagram/ iamcardib

Η Cardi B γέννησε το τρίτο της παιδί και ο Offset δεν έλειπε από δίπλα της. Το timeline της σχέσης τους είναι κάπως... ταραχώδες.

H Cardi B απέκτησε το τρίτο της παιδί με τον πλέον πρώην σύζυγό της Offset. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram από το μαιευτήριο.

«Το ομορφότερο μικρό πράγμα», έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της. H Cardi B γέννησε και ο Offset ήταν στο πλευρό της. Αν και χωρισμένοι, οι δυο τους έφεραν στον κόσμο το τρίτο τους παιδί και η ράπερ δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη γι’ αυτό.

https://www.instagram.com/p/C_05VddPy2b/

Cardi B: Τι πραγματικά συνέβη στο viral video & πού έστρεψαν την προσοχή τους οι fans

Το χρονικό της σχέσης τους

Δε μιλάμε για ένα - δύο on/off αλλά για πολλά, ξανά και ξανά. Τρία χρόνια τώρα που κρατάει αυτό, το Χ βρίσκει όλο και κάποιο λόγο για να ασχοληθεί μαζί τους και όχι αδίκως. Η ιστορία αγάπης τους μπορεί θεωρητικά να έχει φτάσει στο τέλος της - ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος γι' αυτό βέβαια - αλλά είναι και πάλι επίκαιρη με αφορμή τη γέννηση του τρίτου τους μωρού.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2017 παντρεύτηκε κρυφά τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, προτού καλωσορίσει την κόρη του τον Ιούλιο του 2018.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η νιόπαντρη ευτυχία τους ήταν σύντομη, καθώς η ράπερ ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο Offset χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2018. Τελικά επανήλθαν στο προσκήνιο και ήταν και πάλι μαζί το 2019.

Music-Cardi B Offset

Cardi B - Offset

Photo by Mark Von Holden/Invision/AP

Η Cardi B αργότερα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2020, αφού φέρεται να ανακάλυψε ότι ο Offset ήταν άπιστος. Οι δυο τους φάνηκε να ξεπερνούν τα προβλήματά τους, καθώς εκείνη ακύρωσε το διαζύγιο τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Τον Δεκέμβριο του 2023, η ράπερ ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο Offset χώρισαν και πάλι, αλλά δεν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μέχρι τον Ιούλιο του 2024. Τότε, λέγεται πως η Cardi B κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για δεύτερη φορά. Ένας εκπρόσωπος δήλωσε στο πρακτορείο ότι «έχει περάσει πολύς καιρός και είναι φιλικό». Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε την κύρια επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Λίγο μετά την είδηση του διαζυγίου, η Cardi B έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας πως περιμένει το τρίτο τους παιδάκι. Τότε είχε γράψει «Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή! Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή την περίοδο μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ' όλα ανανέωσες τη δύναμή μου! Μου υπενθύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα! Μου υπενθύμισες ότι ποτέ δεν χρειάζεται να επιλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθος μου!».

https://www.instagram.com/p/C-IkdrYuz-B/