Ο Justin Timberlake παραδέχτηκε το λάθος του (ξανά) αλλά το κοινό τον χλεύασε ανελέητα

(AP Photo/Ted Shaffrey)

Δήλωσε ένοχος, ζήτησε συγνώμη δημόσια και δέχτηκε τον συμβιβασμό που του προτάθηκε, όμως ο Justin Timberlake δεν φάνηκε να πείθει όλο τον κόσμο.

Ο Justin Timberlake χλευάστηκε ανελέητα για τη μακροσκελή ομιλία που έδωσε έξω από το δικαστήριο του Sag Harbor, λίγο αφού ομολόγησε την ενοχή του σε κατηγορία DWI (οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ) που του είχε απαγγελθεί μετά τη σύλληψή του στις 18 Ιουνίου.

Ο 43χρονος τραγουδιστής εμφανίστηκε αρκετά «χαμηλών τόνων» την Παρασκευή μιλώντας σε δημοσιογράφους στα Hamptons μετά την ακρόαση της υπόθεσής του κατά την οποία αφενός δήλωσε ένοχος, αφετέρου δέχτηκε τον συμβιβασμό, σύμφωνα με τον οποίο διατάχθηκε να πληρώσει πρόστιμο 500 δολαρίων και να εκτελέσει 25 ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Η συμβουλή του σε ανθρώπους που έχουν πιει ένα ποτό; «Να μην καθίσουν πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου». Ναι, αλλά οι αντιδράσεις του κόσμου δεν ήταν θετικές.

O Justin Timberlake συνελήφθη και οι fans της Britney Spears μιλούν για «κάρμα»

Φανερά μετανιωμένος (;)

Φορώντας ένα ανθρακί μπλουζάκι και ασορτί πουλόβερ, ο Timberlake είπε, μεταξύ άλλων: «Πολλοί από εσάς πιθανώς να με ακολουθείτε σε μεγάλο μέρος της ζωής μου και όπως γνωρίζετε, προσπαθώ να κρατήσω τον εαυτό μου σε πολύ υψηλά πρότυπα. Όμως αυτή τη φορά δεν ήταν έτσι. Βρέθηκα σε μια θέση όπου θα μπορούσα να είχα πάρει μια διαφορετική απόφαση, αλλά είχα λίγο χρόνο να το σκεφτώ».

Στη συνέχεια συμβούλεψε τον κόσμο ως προς το τι να κάνει σε περίπτωση που έχει πιει και δεν πρέπει να οδηγήσει: «Υπάρχουν τόσες πολλές εναλλακτικές, καλέστε έναν φίλο, πάρτε ένα Uber, πάρτε ένα ταξί. Αυτό είναι ένα λάθος που έκανα, αλλά ελπίζω ότι όλοι όσοι παρακολουθούν και ακούνε μπορούν να μάθουν από αυτό το λάθος. Και όπως είπα, ακόμα κι αν πιείτε μόνο ένα ποτό, μην μπείτε πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου».

Όπως έγινε γνωστό αργότερα και μέσω του δικηγόρου του, ο Timberlake παραδέχτηκε το σφάλμα του και τον συμβιβασμό. Ως μέρος της συμφωνίας του για ένσταση, ο τραγουδιστής συμφώνησε να κάνει μια δημόσια δήλωση σχετικά με τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δεν μας τα λες καλά Justin

Ο Justin Timberlake συνελήφθη στα Hamptons στις 18 Ιουνίου και ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια όμως ο κόσμος στα social media τον κατηγορεί ότι παραδίδει «μαθήματα ψευδοηθικής» ως ο πιο ακατάλληλος για κάτι τέτοιο.

«Ο Justin Timberlake φαινόταν πολύ πειστικά μετανιωμένος όταν μίλησε μετά την αποχώρησή του από την αίθουσα του δικαστηρίου», έγραψε χρήστης του Twitter/X όμως τα emojis που χρησιμοποίησε φανέρωσαν σαρκασμό και μόνo ενώ δεν έλειψαν και αυτοί που αμφισβήτησαν μέχρι και το... υποκριτικό του ταλέντο.

Ωστόσο, υπήρξαν και εκείνοι που υπερασπίστηκαν τον Timberlake, δίνοντάς του μέχρι και συγχαρητήρια για το θάρρος του να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του.

Μόνο που δεν ήταν η πρώτη φορά.

Πόσα φάουλ του Justin Timperlake ακόμα μπορεί να συγχωρέσει η Jessica Biel;

Πολλά τα «χτυπήματα» για την Jessica

Το περιστατικό της σύλληψης αυτής ήταν το πιο πρόσφατο από πολλά «στραβοπατήματα» του «άτακτου» Justin ο οποίος έχει γίνει «πονοκέφαλος» για την αγαπημένη του σύζυγο, η οποία με τη σειρά της δείχνει να τον συγχωρεί κάθε φορά.

Το 2019, τον γάμο του Timberlake με την Biel είχε κλονίσει και το σκάνδαλο εκείνο με την συνάδελφο του Timberlake, όπου ο φακός τον είχε εντοπίσει να περπατά χέρι – χέρι με την Alisha Wainwright από την ταινία Palmer τον Νοέμβριο του 2019. Ο Timberlake είχε ζητήσει τότε συγνώμη δημόσια από την Jessica ενώ λίγους μήνες αργότερα υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους.

Ενώ οι κλυδωνισμοί στη σχέση τους ήταν τεράστιοι μετά την αυτοβιογραφία της Britney Spears που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023 και όσα αποκάλυπτε για τον Justin Timberlake και τη σχέση τους. Εκείνη, όμως τον στήριξε με νύχια και με δόντια.

Η Britney έφερε στο προσκήνιο αρκετές αποκαλύψεις για τη θυελλώδη σχέση της με τον Justin Timberlake, ο οποίος σύμφωνα με το βιβλίο της The Woman in Me, την απατούσε με επώνυμη κυρία του Hollywood και την προέτρεψε να προχωρήσει σε άμβλωση, γεγονός που η τραγουδίστρια δεν ξεπέρασε ποτέ.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης