Χριστίνα Κοντοβά: Η κόρη της, Barbie Ada, γιόρτασε (ξανά) τα γενέθλιά της αλλά κάποιος έλειπε

Χριστίνα Κοντοβά: Η κόρη της, Barbie Ada, γιόρτασε (ξανά) τα γενέθλιά της αλλά κάποιος έλειπε
@ckontova

Δεύτερο πάρτι γενεθλίων φέτος για τη γλυκιά Ada με τη μαμά Χριστίνα Κοντοβά να της χαρίζει μια υπερπαραγωγή εμπνευσμένη από τις δύο (τωρινές) εμμονές της.

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Ada, είχε γενέθλια τον Ιούλιο αλλά θέλησε να τα γιορτάσει ξανά με όλους τους φίλους της και η μαμά δεν της χάλασε το χατίρι.

Στις 25 Ιουλίου 2024 η γλυκύτατη Ada συμπλήρωσε έξι χρόνια ζωής και οι εορτασμοί τους βρήκαν εν μέσω διακοπών. Η Χριστίνα Κοντοβά μοιράστηκε μερικές από τις... πολύχρωμες στιγμές της μέρας με το χαρούμενο, γεμάτο παγωτό πρόσωπο της κόρης της να κλέβει την παράσταση.

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά έγινε 6 ετών και η αγάπη για τη μόδα και τα ρούχα είναι ξεκάθαρη

Εορτασμοί γενεθλίων Part II

Με μία ανάρτηση που έκανε στις 14 Σεπτεμβρίου η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε πως λίγες μέρες νωρίτερα είχαν γιορτάσει ξανά τα γενέθλια της μικρής και εξήγησε γιατί, ενώ ξεκίνησε τη λεζάντα συστήνοντας τον εαυτό της με τη νέα της ιδιότητα που γίνεται αντιληπτή στο δευτερόλεπτο μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Είμαι η μαμά της Barbie

Πριν λίγες μέρες κάναμε ένα μικρό party για τα γενέθλια της Έιντα (ήταν το καλοκαίρι αλλά έλειπαν οι περισσότεροι σε διακοπές). Και καταλαβαίνετε περνάμε φάση @barbie x mermaid

https://www.instagram.com/p/C_6CK4BMZvE/

Να γιορτάσει με τους φίλους της ήθελε, φυσικά η Ada και το πάρτι ήταν φουλ της Barbie και της μικρής γοργόνας. Ιδού και οι φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

Κάποιος έλειπε από την παρέα

Από το πάρτι της Ada έλειπε η νονά της, Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς, όπως έγινε γνωστό μέσα από ανάρτησή της, η παρουσιάστρια βρίσκεται στο εξωτερικό. Μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα της νέας σεζόν για την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» και λίγες μέρες μετά τα 44α γενέθλιά της, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε τους γιους της και έκαναν ένα ταξιδάκι στη Γερμανία.

https://www.instagram.com/p/C_5zLrWIdN8/

Η κουμπαριά και η βάπτιση της Ada

Η Χριστίνα Κοντοβά και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι κολλητές φίλες και η σχέση τους έχει «δέσει» ακόμη περισσότερο μέσα από την κουμπαριά της καθώς η δεύτερη έχει βαπτίσει την Ada, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία και δεν χάνει ευκαιρία να το βροντοφωνάζει.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η πιο γλυκιά νονά και χαμογελά & πάλι στην αγκαλιά της Ada

Η βάπτιση έγινε τον Ιούνιο του 2022 στο Νυμφαίο, ύστερα από μια μικρή καθυστέρηση, όμως, καθώς ήταν προγραμματισμένη για λίγες ημέρες αλλά αναβλήθηκε λόγω του ότι η παρουσιάστρια/νονά αρρώστησε με Covid-19.

Ένα μεγάλο πάρτι έγινε την ημέρα που είχε οριστεί εξαρχής και η βάπτιση τελέστηκε αργότερα, όταν η Σίσσυ ανάρρωσε τελείως.

https://www.instagram.com/p/CfEa6vBoeSI/