Η Sharon Stone με μπικίνι στα 66 μας κάνει να σηκωθούμε από την καρέκλα τώρα

Η Sharon Stone με μπικίνι στα 66 μας κάνει να σηκωθούμε από την καρέκλα τώρα
@sharonstone

Στα 66 χρόνια της, η Sharon Stone μας δίνει την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να σταματήσουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες. 

Ιδιαίτερα δραστήρια (και) στα social media η Sharon Stone μοιράζεται συχνά εικόνες τόσο από την επαγγελματική όσο και από την προσωπική της ζωή. Αυτή η πιο πρόσφατη ανάρτηση συζητήθηκε πολύ.

Ενόψει της νέας της ταινίας η 66χρονη σταρ κάνει λίγο πιο έντονη προπόνηση και καμαρώνει δημόσια για το αποτέλεσμα. Και δικαιολογημένα!

Η προπόνηση στην πισίνα

Στο βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram, βλέπουμε τη Stone να βγαίνει από την πισίνα περπατώντας με τον χαρακτηριστικό, βαρύ, δικό της τρόπο, και φορώντας ένα μπικίνι, μαύρα γυαλιά και βαράκια στον αστράγαλο.

Το χαμόγελο ικανοποίησης που σκάει στο τέλος της λήψης, είναι «όλα τα λεφτά».

«Μόλις τελείωσα την προπόνησή μου», γράφει στη λεζάντα η Stone εξηγώντας ότι μπαίνει σε φόρμα για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας Nobody 2.

Εύγε Sharon!

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές: 17 Celebrities-διάνοιες με το υψηλότερο IQ

https://www.instagram.com/reel/C_1E0xDyPKF/

Φυσικά αντιδράσεις γι΄ αυτό που είδαμε δεν είχαμε μόνο εμείς αλλά και οι διάσημες φίλες της, μεταξύ των οποίων η Vera Wang, που σχολίασε ΑΥΤΟ το βάδισμα και η Melanie Griffith που «φώναξε»: «Είσαι κούκλαααααααααα φιλενάδα»!

0.jpg

Μετά την υποκριτική η Sharon Stone διαγράφει λαμπρή καριέρα και στη ζωγραφική

Ζωγραφίζοντας ημίγυμνη

Αυτή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Stone καμαρώνει για το καλλίγραμμο κορμί της. Εκτός από τις φωτογραφίες που μοιράζεται συχνά φορώντας το μαγιό της, η ηθοποιός και ζωγράφος, πρόσφατα μοιράστηκε μία φωτογραφία της όπου τη βλέπουμε να ζωγραφίζει ημίγυμνη μέσα στο στούντιό της.

Στη λεζάντα εξήγησε ότι πολλές φορές χρειάζεται [προφανώς λόγω έμπνευσης που δεν πρέπει να χαθεί] να πάει απευθείας από την πισίνα στο στούντιο και στα σχόλια ο κόσμος την αποθέωσε.

https://www.instagram.com/p/C9OSQKAxS9w/

Ξεγέλασε τον θάνατο 3 φορές (και πάει για 4η)

Η Sharon Stone δεν έχει κρύψει τις (μεγάλες) περιπέτειες που έχει με την υγεία της και τις αντιμετωπίζει όλες με απίστευτο θάρρος.

Όσο για τις προηγούμενες; Σε συνέντευξη στην εφημερίδα The Sunt το 2020, η ηθοποιός που συνέδεσε το όνομά της με την εμβληματική ταινία «Βασικό Ένστικτο», αποκάλυψε ότι στα 14 παραλίγο να κόψει τον λαιμό της σ' ένα σχοινί απλώματος.

«Το τραύμα με βγήκε λίγο πριν την κεντρική αρτηρία», είπε συγκεκριμένα ενώ συμπλήρωσε πως αργότερα τη χτύπησε κεραυνός και την έσωσε η μητέρα της.

Στο βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα μίλησε για το εγκεφαλικό που υπέστη το 2001 με τους γιατρούς να τις δίνουν ελάχιστες πιθανότητες ζωής. Τελικά χειρουργήθηκε, πήγαν όλα καλά και ξεπέρασε και τα προβλήματα που είχε στην κίνηση και την ομιλία.

Συγκινεί η Sharon Stone: «Λάβετε μία δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας»

Η πιο πρόσφατη δοκιμασία ήρθε το 2022 όταν αποκάλυψε πως οι γιατροί βρήκαν «μεγάλο ινομυωματικό όγκο» μετά από λανθασμένη διάγνωση. Ήταν τότε που απηύθυνε έκκληση σε όλες τις γυναίκες να παίρνουν πάντα μια δεύτερη γνώμη. «Μπορεί να είναι σωτήρια για τη ζωή τους», έλεγε με κάθε τρόπο.