Ο Vincent Cassel για 4η φορά μπαμπάς: Οι κόρες που έχει αποκτήσει και η νέα ζωή με τη Narah Baptista

Ο Vincent Cassel για 4η φορά μπαμπάς: Οι κόρες που έχει αποκτήσει και η νέα ζωή με τη Narah Baptista
AP Photo/Natacha Pisarenko

Η Narah Baptista είναι έγκυος και ο Vincent Cassel δείχνει πόσο ερωτευμένος είναι. Οι γυναίκες που «σημάδεψαν» τη ζωή του. 

Τι πάει να πει ότι είναι 57; Ο Vincent Cassel θα γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά και η Narah Baptista είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Ο 57χρονος ηθοποιός περιμένει το τέταρτο παιδί του. Η νεαρή σύντροφός του Narah Baptista ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στο Instagram ότι είναι έγκυος και έδειξε στην κάμερα την κοιλίτσα της. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης «Η μαμά σε περιμένει. ΥΓ: Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τη γιαγιάκα».

Από την πλευρά του, ο Vincent Cassel δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια ανάρτηση ή αναδημοσίευση.

Vincent Cassel-Narah Baptista: Η κομψή εμφάνιση στις Κάννες αποδεικνύει ότι παραμένουν in love

Ο Vincent Cassel είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει

Το ζευγάρι έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις μαζί και έχει ανεβάσει επίσης μερικές φωτογραφίες, δείχνοντας τον έρωτά του.

Τον Μάιο, οι δύο σύντροφοι βρέθηκαν στις Κάννες ενόψει του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Το ερωτευμένο ζευγάρι παρευρέθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας για το Vanity Fair, που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου και έλαμψε στο κόκκινο χαλί, μαγνητίζοντας τα φωτογραφικά φλας.

https://www.instagram.com/p/C7MHlz1o3tV/

Μερικούς μήνες νωρίτερα, είχαν συζητηθεί και πάλι, αφού έκλεψαν τις εντυπώσεις στο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο όπου πραγματοποίησαν εμφάνιση στο Baile da Arara, ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο πλαίσιο των εορτασμών του καρναβαλιού.

https://www.instagram.com/p/C3U7Wuton_P/

Οι γυναίκες που «σημάδεψαν» τον Vincent Cassel

Ο Vincent είναι ήδη πατέρας τριών κοριτσιών - της Deva και της Leonie, τις οποίες απέκτησε με την Ιταλίδα ηθοποιό και μοντέλο Monica Bellucci, καθώς και της μικρότερης Amazonie, την οποία καλωσόρισε στη ζωή του με την Tina Kunakey το 2019.

Η είδηση ότι η νυν σύντροφός του, Narah Baptista, είναι έγκυος έρχεται λίγο καιρό μετά την εμφάνιση του ζευγαριού στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού τον Ιούλιο.

Ποζάροντας μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, το ζευγάρι έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ και το δέσιμό τους ήταν φανερό.

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του εμφάνιση τον Ιανουάριο του 2024. Μέχρι τότε, οι δυο τους είχαν βρεθεί αρκετές φορές μαζί. Μάλιστα, όταν τον Νοέμβριο του 2023 ο Vincent έγινε 57, η 27χρονη Narah δεν έλειπε από δίπλα του.

Ωστόσο, οι εξελίξεις «τρέχουν» συνεχώς στη ζωή του ηθοποιού, αφού μόλις τον Απρίλιο του 2023 - λίγους μήνες πριν τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Narah - είχε γίνει γνωστός ο χωρισμός του από την τότε σύζυγό του, Tina Kunakey, έπειτα από πέντε χρόνια γάμου.

https://www.instagram.com/p/CJeHASfLKFa/

Τότε, ο Vincent είχε διαγράψει όλες τις φωτογραφίες της Tina από τον λογαριασμό του, ύστερα από μια περίοδο «βαθιάς κρίσης», όπως την είχαν χαρακτηρίσει στη Daily Mail πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Tina Kunakey ήταν συντετριμμένη και βαθιά πληγωμένη.

https://www.instagram.com/p/BtWDrGUgOLn/
France Cannes 2022 Crimes of the Future Red Carpet

Vincent Cassel, Tina Kunakey

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Ο Vincent Cassel έχει κάνει έναν ακόμα γάμο, αυτή τη φορά με τη Monica Bellucci. Παντρεύτηκαν το 1999 αφού γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Apartment» το 1996, αλλά χώρισαν το 2013, έπειτα από 14 χρόνια γάμου.

Με τη Monica Bellucci απέκτησε δύο κόρες, την 20χρονη Deva και τη 14χρονη Leonie.

https://www.instagram.com/p/C7a_L4Xg6kE/
Italy Venice Film Festival 2019 Irreversible Inversion Intergale Photo Call

Vincent Cassel, Gaspar Noe και Monica Bellucci

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Η κόρη τους Deva – που είναι και το μεγαλύτερο ηλικιακά παιδί του ηθοποιού - είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο της μόδας και της υποκριτικής.

https://www.instagram.com/p/C_zmtPTqsmb/

Τον Νοέμβριο του 2023, η Deva μίλησε στο Gen V by V Magazine για τη σχέση της με τους γονείς της και για το πώς ενθάρρυναν την καριέρα της στον χώρο. Η ίδια δήλωσε τότε πως έμαθε πολλά από τους γονείς της μεγαλώνοντας - όχι μόνο για τη δουλειά, αλλά και για το πώς να προστατεύει τον εαυτό της.

Monica Bellucci και Vincent Cassel γιορτάζουν τα 20ά γενέθλια της κόρης τους με κοινές φωτογραφίες

DPG Network