Στην πρεμιέρα της Demi Moore, οι Rumer, Scout & Tallulah ήταν εκεί και τη στήριξαν όπως αυτές ξέρουν

Photo by Richard Shotwell/Invision /AP

Οι κόρες της Demi Moore και του Bruce Willis δεν λείπουν ποτέ από το πλευρό των γονιών τους και αποδεικνύουν τι θα πει δεμένη οικογένεια.

Η Demi Moore μπορεί να είναι λίγο πριν τα 62 χρόνια, αλλά οι κόρες της θα μπορούσαν άνετα να περαστούν για αδερφές της. Η Rumer, η Scout και η Tallulah βρέθηκαν δίπλα της για τη νέα της ταινία και τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Η γνωστή ηθοποιός παρευρέθηκε μαζί με τις κόρες της τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα της νέας ταινίας, The Substance, στο Λος Άντζελες. Η Demi Moore έδειχνε υπέροχη επιλέγοντας να φορέσει ένα στράπλες, κόκκινο φόρεμα Oscar de la Renta με μοτίβα στα οποία κυριαρχούσαν οι μαύρες, κόκκινες και μπορντό αποχρώσεις.

Όπως πολλοί σχολίασαν, η ηθοποιός θα μπορούσε εύκολα να περαστεί για συνομήλικη με τις κόρες της - ή έστω σε μια κοντινή ηλικία - ενώ η τετράδα των γυναικών αυτών συμπληρώθηκε υπέροχα και με τις εμφανίσεις των κοριτσιών της Demi Moore.

Τι επέλεξαν να φορέσουν οι κόρες της Demi Moore;

Οι δύο από τις κόρες της Demi Moore, Tallulah και Rumer, ήταν πιο κλασικές με διαφορετικές εκδοχές του little black dress.

Η Scout, από την άλλη, συνδύασε δύο τάσεις σε ένα φόρεμα, το bohemian girl και τις διαφάνειες με ένα αιθέριο gown στο πιο ενημερωμένο χρώμα της σεζόν, το caramele latte.

Scout Willis, Tallulah Willis, Demi Moore και Rumer Willis στην πρεμιέρα του The Substance

Photo by Richard Shotwell/Invision /AP

Οι κόρες της Demi Moore και πάλι στο πλευρό της μητέρας τους

Η νέα ταινία της Demi Moore έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών τον Μάιο και κέρδισε το βραβείο καλύτερου σεναρίου. Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται την Elizabeth Sparkle, η οποία παραμερίζεται από το τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργάζεται εδώ και καιρό για χάρη νεότερων ταλέντων. Όταν η Elizabeth ανακαλύπτει ένα παράνομο ναρκωτικό γνωστό ως The Substance, αρχίζει να μοιράζεται τη ζωή της με μια νεότερη εκδοχή του εαυτού της (Margaret Qualley) και προσπαθεί απερίσκεπτα να διεκδικήσει τη νεότητα και τη φήμη της.

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο 2024, η Moore δήλωσε στο People ότι οι τρεις κόρες της δεν έχουν δει ακόμα τη νέα της ταινία.

Η Demi Moore φόρεσε λεοπάρ μπικίνι και μοιράστηκε το πιο fun βίντεο με τις κόρες και την εγγονή της

Το γεγονός ότι είχε τις κόρες της στο πλευρό της στην πρεμιέρα δείχνει για ακόμα μία φορά πόσο δεμένη οικογένεια είναι. Η Demi Moore έχει αποκτήσει τις τρεις κόρες της με τον πρώην σύζυγό της, Bruce Willis, με τον οποίο έχει παραμείνει κοντά παρά το διαζύγιό τους.

Μάλιστα, πρόσφατα η ηθοποιός μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Bruce Willis, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1987 έως το 2000. «Με βάση τα δεδομένα, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση», δήλωσε η ίδια και συνέχισε «Αυτό που λέω στα παιδιά μου είναι να συναντάς κάποιον εκεί που βρίσκεται. Δεν παραμένεις προσκολλημμένος σε αυτό που ήταν ή αυτό που θέλεις να γίνει, αλλά αυτό που είναι αυτή τη στιγμή».

«Όταν βρίσκομαι στο Λος Άντζελες, πηγαίνω εκεί κάθε εβδομάδα και πραγματικά εκτιμώ τον χρόνο που μοιραζόμαστε όλοι μαζί», ανέφερε η Moore.

Η κόρη του Bruce Willis μιλά ανοιχτά για τη μάχη του με την άνοια και περνά ένα σπουδαίο μήνυμα

Να θυμίσουμε πως το 2022, ανακοινώθηκε ότι ο 69χρονος σήμερα ηθοποιός εγκαταλείπει την καριέρα του μετά τη διάγνωση με αφασία, μιας πάθησης που επηρεάζει τον τρόπο επικοινωνίας.

Έναν χρόνο αργότερα, η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η πάθηση είχε εξελιχθεί σε μετωποκροταφική άνοια, τον πιο συνηθισμένο τύπο άνοιας και για τον οποίο δεν υπάρχει διαθέσιμη θεραπεία.

Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού InTouch, η ασθένεια του Willis έδωσε στην Moore μια νέα οπτική για τη ζωή. Η 61χρονη αισθάνεται εξαιρετικά ευγνώμων και συναισθηματικά φορτισμένη, αναλύει τη ζωή της μαζί του και είναι ευγνώμων για όλα όσα έχουν ζήσει μαζί στο πέρασμα του χρόνου.

Η Demi Moore είναι μια περήφανη μαμά

Η Moore και οι κόρες της είχαν αποξενωθεί για τρία χρόνια όταν η ηθοποιός υποτροπίασε με τη χρήση ουσιών, αλλά έκτοτε έχουν συμφιλιωθεί. Η Moore, η Rumer, η Scout και η Tallulah περνούν τώρα συχνά χρόνο μαζί και έχουν σαν οικογένεια μια υγιή σχέση.

«Τώρα, έχει μια όμορφη σχέση με όλες τις κόρες της», δήλωσε πρόσφατα μια πηγή στο People. «Η Demi αισθάνεται άσχημα για τα χρόνια που δεν ήταν υγιής. Προσπαθεί πραγματικά να επανορθώσει τώρα. Οι κόρες της είναι καταπληκτικές. Η Demi συμμετέχει στην καθημερινή τους ζωή. Και είναι πολύ υποστηρικτικές προς τη Demi».

Η Rumer αποδίδει την καλή ζωή που έχουν η ίδια και οι αδερφές της στη μητέρα τους και την καλή σχέση που έχουν οι γονείς της, εξηγώντας στο People το 2021 «Είμαι απίστευτα ευγνώμων που και οι δύο γονείς μου έχουν κάνει τέτοια προσπάθεια σε όλη μου τη ζωή που ποτέ δεν ένιωσα ότι έπρεπε να επιλέξω ανάμεσά τους».

Rumer Willis, Demi Moore, Tallulah Willis και Scout LaRue Willis στο Vanity Fair Oscar Party στις 10 Μαρτίου 2024.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης