JLO- Affleck: Στο δράμα με την επανασύνδεση, η Whoopi Goldberg έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Πατούλια Κατερίνα

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 14: Ben Affleck - Jennifer Lopez 

Γούπι Γκόλντμπεργκ έδωσε τη σφραγίδα της έγκρισής της στο «στοργικό» brunch της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ.

Η Whoopi Goldberg έδωσε την ευχή της σε αυτή την άτυπη επανασύνδεση του Ben Affleck με την Jennifer Lopez, μετά τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δείχνουν jξανά μαζί το ζευγάρι μετά την αίτηση διαζυγίου.

Ξανά μαζί Jennifer Lopez και Ben Affleck και ο κόσμος μιλάει για τις αγκαλιές και τα φιλιά

Η συμπαρουσιάστρια του talk show «View» έκανε μια πολύ ωραία τοποθέτηση για τους δύο πρώην και τις φήμες περί επανασύνδεσης μετά τη σύντομη επανένωση τους μέσα στο weekend.

Σου θυμίζουμε πως από το πρωί της Κυριακής ως σήμερα, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι εικόνες της Jen και του Ben οι οποίοι βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Beverly Hills στο Beverly Hills της Καλιφόρνια, όπου και απόλαυσαν brunch μαζί με τα παιδιά τους.

Η JLo φορούσε ένα μακρυμάνικο μαύρο crop top και ένα σκούρο τζιν παντελόνι για την έξοδο, ενώ ο Afleck ένα μπλε πουκάμισο με κουμπιά και ένα τζιν παντελόνι με αθλητικά παπούτσια. Μαζί τους, βρέθηκαν τα παιδιά του Affleck -Seraphina, 15, και Samuel, 12, καθώς και τα δίδυμα της Lopez, Emme και Max, 16. Τα παιδιά των δύο πρώην κάνουν παρέα από τότε που οι γονείς τους ήρθαν κοντά πριν δύο χρόνια.

Η 68χρονη Whoopi Goldberg, βλέποντας και σχολιάζοντας τα πλάνα των Bennifer, σημείωσε ότι πιστεύει ότι οι συμπρωταγωνιστές του «Gigli» πήγαν στο Polo Lounge του ξενοδοχείου Beverly Hills μαζί «επειδή το ήθελαν τα παιδιά τους».

Όσο για το γιατί οι Bennifer εμφανίστηκαν να κρατιούνται χέρι-χέρι και να φιλιούνται, όπως ανέφερε η Page Six το Σαββατοκύριακο, η Goldberg πρόσθεσε:

«Υποθέτω ότι… όλοι έκαναν το δικό τους, και θέλετε η οικογένειά σας, να είναι χαρούμενη, τότε πρέπει να είστε στοργικοί ματαξύ σας. Αυτό συμβαίνει κι εκεί.

Δεν σημαίνει ότι θα ξαναπάνε στο σπίτι όλοι μαζί. Απλώς δείχνουν πως δεν είναι τόσο θυμωμένοι μεταξύ τους και μπορούν να κάτσουν μαζί».

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 14: Ben Affleck - Jennifer Lopez

Οι συνοικοδεσπότες της ηθοποιού, ωστόσο, προέτρεψαν το ζευγάρι να μην «μπερδέψει» τα παιδιά:

«Μπορεί να είναι δύσκολο και αποπροσανατολιστικό για τα παιδιά όταν αισθάνονται ότι βρίσκονται σε μια γκρίζα ζώνη στις σχέσεις τους», είπε η Alyssa Farrah Griffin.

H Sunny Hostin συμφώνησε, υποθέτοντας όμως κάτι πιο θετικό:

«Ίσως το κάνουν μια δεύτερη προσπάθεια και τότε ίσως αυτά τα χαρτιά διαζυγίου εξαφανιστούν».

Bennifer 2.0: 5 αλήθειες για το διαζύγιο, το προγαμιαίο συμβόλαιο και την αληθινή αιτία χωρισμού

Η Ana Navarro προσπάθησε να εξηγήσει γιατί οι συμπρωταγωνιστές του «Jersey Girl» μπορεί να εξακολουθούν να θέλουν ο ένας για τον άλλον παρά το γεγονός ότι ο Lopez υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο μετά από δύο χρόνια γάμου.

«Ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον Μπεν; Η Jennifer είναι hot. Μου αρέσει πολύ, ωστόσο, επειδή ήταν παντρεμένοι για μερικά χρόνια, είχαν βγει ραντεβού πριν από αυτό, έχουν γίνει μικτές οικογένειες και έχουν και οι δύο έφηβα παιδιά που έχουν έρθει κοντά μεταξύ τους. Νομίζω ότι είναι καλό να συνεχιστεί αυτό. Μπορούν να πάρουν διαζύγιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι οικογένειές τους πρέπει να αποξενωθούν».

Αγκαλιές και φιλιά που προκαλούν ερωτηματικά

Σύμφωνα με την Page Six, που επικαλείται πηγή της που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον ίδιο χώρο με τη διάσημη οικογένεια:

«Ο Ben και η JLo βρέθηκαν στο Polo Lounge στο ξενοδοχείο Beverly Hills κρατώντας τα χέρια και δίνοντας φιλιά ενώ τα παιδιά ήταν μαζί τους, αλλά σε ένα ξεχωριστό τραπέζι».

Άλλοι μάρτυρες, βέβαια, καταθέτουν πως λίγο μετά οι δυο του εθεάθησαν στο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο να καυγαδίζουν έντονα.

Οι άνθρωποι της Page Six επικοινώνησαν με τους εκπροσώπους τόσο της Lopez όσο και του Affleck όμως ουδείς εκ των δύο απάντησαν για κανένα από τα δύο ζητήματα.

Άλλο σημαντικό σημείο στην «υπόθεση» είναι πως λίγο αργότερα, στο ξενοδοχείο εθεάθη και η πρώτη πρώην σύζυγος του Afleck, Jennifer Garner, η οποία ήρθε να πάρει για λίγο και έφυγε με τα παιδιά της.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά από το 2002 έως το 2004, συμφιλιώθηκαν το 2021 και παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας την επόμενη χρονιά ενώ η αίτηση διαζυγίου ήρθε ακριβώς δύο χρόνια αργότερα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης