Στη σπάνια εμφάνιση της Γωγώς Μαστροκώστα με την κόρη της, Βικτώρια τα γονίδια «είπαν» την αλήθεια

Γεωργία Βλαχοπούλου
@haris_sianidis

Η 16χρονη Βικτώρια Δέλλα θα μπορούσε κάλλιστα να ακολουθήσει τον χώρο του modelling, αφού όπως η μαμά της εξελίσσεται σε μια πανέμορφη κοπέλα.

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας είναι από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2010, ενώ έκαναν μαζί και την βάφτιση της κόρης τους, Βικτώριας η οποία είχε έρθει στον κόσμο το 2008.

Μπορεί η Γωγώ Μαστροκώστα να μονοπωλούσε τα φώτα της δημοσιότητας τα προηγούμενα χρόνια -και ειδικά τη δεκαετία του '90, αφού ήταν και τηλεοπτική γυμνάστρια μέσα από τη συχνότητα του Mega- τα τελευταία χρόνια ωστόσο, τόσο η ίδια όσο και ο πρώην ποδοσφαιριστής προτιμούν να κρατούν πιο ιδιωτική την προσωπική τους ζωή.

Γι' αυτό και δεν κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Η συνέχεια των μοντέλων των 90's : Η Βικτώρια Δέλλα & άλλες 5 κόρες στα χνάρια των μαμάδων τους

Η σπάνια εμφάνιση της Γωγώς Μαστροκώστα με την 16χρονη κόρη της

Παρ' όλα αυτά, το ζευγάρι μαζί με την 16χρονη Βικτώρια, το περασμένο Σάββατο (14/9) βρέθηκε στον γάμο της καλής τους φίλης και σχεδιάστριας, Στάλως Ηλία και κάπως έτσι η Γωγώ Μαστροκώστα πόζαρε, όπως είδαμε από το προφίλ του PR manager Χάρη Σιανίδη, με την κόρη της αγκαλιά.

Η Βικτώρια Δέλλα μπορεί να μοιάζει και στους δύο της γονείς, όμως σίγουρα τα όμορφα γαλάζια μάτια της τα «κληρονόμησε» από τη μητέρα της, με την οποία είναι αχώριστες.

H πρώτη εμφάνιση της Βικτώριας Δέλλα

Παρότι και η 16χρονη δεν κάνει συχνά εμφανίσεις τον περασμένο Απρίλιο είχε βρεθεί στο Ζάππειο και συγκεκριμένα στην Εβδομάδα Μόδας και το show της Irene Angelopoulos, το οποίο στήριζε το σωματείο «Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι» (ΔΥΑΜΕΑ).

Εκεί ήταν που για πρώτη φορά είδαμε πως η Βικτώρια κάλλιστα θα μπορούσε μεγαλώνοντας να κάνει καριέρα στο modelling, αφού πέρα από τα πολύ όμορφα χαρακτηριστικά της είναι και πολύ ψηλή.

Η έφηβη κόρη της Γωγώς Ματροκώστα είχε φορέσει τότε μαύρη mini φούστα, ασορτί μπλούζα και ένα μακρύ μαύρο blazer. Το look της ολοκλήρωναν με τον πιο chic τρόπο μια μαύρη pochette τσάντα και ένα ζευγάρι μαύρα kitten heels.

Η Γωγώ Μαστροκώστα, ο καρκίνος και όσα έχει πει

Η Γωγώ Μαστροκώστα την πιο ευτυχισμένη περίοδο που θα μπορούσε να ζήσει ως γυναίκα, έπρεπε να την περάσει μαζί με την πιο δύσκολη αφού διαγνώστηκε με καρκίνο λίγο αφότου γέννησε την Βικτώρια.

Η ίδια σε συνέντευξή της είχε πει:

«Υπήρξε χρόνος που έζησα όλα όσα μπορεί να ζήσει άνθρωπος σε δέκα διαφορετικές ζωές. Το 2008 έμεινα έγκυος, παντρεύτηκα, γέννησα, αρρώστησα. Δυνατές χαρές και δυνατές λύπες μέσα σε ένα χρόνο».

«Τρεις μέρες αφότου γέννησα και ήμουν σε πελάγη ευτυχίας, ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο στο στήθος. Κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει. Δεν έχεις επιλογή. Δεν έκλαιγα για μένα. Πιο πολύ έκλαιγα για το τι έχω κάνει σ’ αυτόν τον άνθρωπο, γιατί να το κάνω αυτό στον άντρα μου και την οικογένειά μου».

Παράλληλα, η Γωγώ Μαστροκώστα είχε αναφερθεί και στην πολύ σημαντική στήριξη που είχε από τον Τραϊανό Δέλλα την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου ο Τραϊανός στάθηκε βράχος δίπλα μου. Ο Τραϊανός μου είπε να βγω να μιλήσω για τον καρκίνο στο στήθος για να βοηθήσω τις υπόλοιπες γυναίκες. Τον πρώτο μήνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ στην ασθένειά μου. Ο καρκίνος με έκανε να χάσω για πάντα την ανεμελιά μου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης