Michael Madsen: Ο σκληρός του Kill Bill παίρνει διαζύγιο μετά από 28 χρόνια και η αιτία σοκάρει

Πατούλια Κατερίνα
Michael Madsen: Ο σκληρός του Kill Bill παίρνει διαζύγιο μετά από 28 χρόνια και η αιτία σοκάρει

Ο Michael Madsen υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του, DeAnna Madsen μετά από 28 χρόνια και λίγο καιρό μετά το περιστικό ενδοοικογενειακής βίας που τον έστειλε στο κρατητήριο. 

Ο Michael Madsen υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του, DeAnna Madsen, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 μετά από 28 χρόνια γάμου.

Ο σταρ του «Kill Bill» ανέφερε τις «ασυμβίβαστες διαφορές» ως τον λόγο για τον χωρισμό τους στα δικαστικά έγγραφα που υπέβαλε και τα οποία εξασφάλισε η Page Six.

Άλλη η αιτία του χωρισμού

Στις 20 Αυγούστου ο ηθοποιός είχε βρεθεί υπό κράτηση μιας και η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο 66χρονος έσπρωξε τη σύζυγό του DeAnna Morgan και στη συνέχεια την έκλεισε έξω από το σπίτι τους στην περιοχή του Λος Άντζελες μετά από διαμάχη.

Οι αστυνομικοί μίλησαν τότε τόσο με τον Μάντσεν όσο και με τη σύζυγό του και στη συνέχεια τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στη φυλακή.

Ωστόσο, ο Michael αποκάλυψε ότι αυτός και η DeAnna χώρισαν λίγο μετά τον θάνατο του γιου τους Hudson ο οποίος αυτοκτόνησε τον Ιανουάριο του 2022 -την αυτοκτονία χρεώνει πια ο 66χρονος στην εν διαστάσει σύζυγό του.

Στην κατάθεση, ο ηθοποιός του «Donnie Brasco» δήλωσε ότι πιστεύει ότι η DeAnna «οδήγησε» τον 26χρονο γιο τους να αυτοπυροβοληθεί θανάσιμα «από την αμέλειά της, εξαιτίας της εξάρτησής της από το αλκοόλ», υποστηρίζοντας ότι και η σύζυγός του «συνέβαλε σημαντικά και στα δικά του προσωπικά θέματα».

Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ήταν «θύμα σε μια καταχρηστική, συνεξαρτώμενη και τοξική σχέση», η οποία κατέληξε στο να «συλληφθεί παράνομα» τον περασμένο μήνα και απελευθερώθηκε πληρώνοντας εγγύηση 20.000 δολαρίων.

Την εβδομάδα που ακολούθησε στα τέλη Αυγούστου δηλαδή, ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι το γραφείο δεν θα προχωρούσε με την υπόθεση λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων. Εκτός από το διαζύγιο, ο Μάικλ ζητά τώρα περιοριστική διαταγή ενδοοικογενειακής βίας κατά της DeAnna.

Από το Kill Bill στη φυλακή ο ηθοποιός που κατηγορείται για κακοποίηση της συζύγου του

«Μόλις βρεθείς πίσω από ένα κελί, αυτή είναι η τελευταία αυλαία σε κάθε γάμο ή σχέση και η δική μου δεν ήταν εξαίρεση», ολοκλήρωσε την κατάθεση.

Οι εκπρόσωποι του μακροχρόνιου συνεργάτη του Tarantino δεν σχολιάσαν το γεγονός.

Μετά τη σύλληψη του Μάικλ τον περασμένο μήνα, η DeAnna διέψευσε τους ισχυρισμούς του ότι είχε εισβάλει στην κατοικία του, λέγοντας στους Los Angeles Times ότι εξακολουθούσαν να μοιράζονται το σπίτι τους στο Μαλιμπού και δεν ήταν χωρισμένοι.

«Ο Μάικλ παλεύει με τα προσωπικά του ζητήματα», είπε σε δήλωσή της στο Hollywood Reporter και τόνισε:

«Εγώ και τα παιδιά μας τον υποστηρίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Θα ζητούσαμε απόρρητο αυτή τη στιγμή.”

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Perry Wander, είπε στους Times ότι ο σταρ του «Reservoir Dogs» ήθελε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου για λίγο, αλλά «το καθυστέρησε» μέχρι ο γιος τους Λουκ Luke να γίνει 18 τον περασμένο Οκτώβριο.

https://www.instagram.com/p/C75TpJgs3k2/

Μαζί με τον Luke και τον αδικοχαμένο Hudson, το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει και τον 27χρονο Calvin. Ο Μάικλ είναι επίσης πατέρας των γιων του Christian, 34, και του Max, 30, με την πρώην σύζυγό του Jeannine Bisignano.

https://www.instagram.com/p/C4l1PuUvl8t/

Η πρώτη σύζυγος του Μάντσεν ήταν η Georganne LaPiere, ετεροθαλής αδερφή της τραγουδίστριας και ηθοποιού Σερ, γνωρίστηκαν το 1983, παντρεύτηκαν το 1984 και χώρισαν το 1988.

https://www.instagram.com/p/BVfU9OnAD9k/

Ο ηθοποιός έχει και μια κόρη που ονομάζεται Jessica την οποία απέκτησε με τη Dana Mechling το 1979.

Η αυτοκτονία του γιου του το 2022

Ο Madsen κατέρρευσε το 2022 όταν ο γιος του Hudson, λοχίας του αμερικανικού στρατού, αυτοκτόνησε ενώ ζούσε στη Χαβάη με τη σύζυγό του, Carlie Madsen.

«Είμαι σοκαρισμένος καθώς ο γιος μου, με τον οποίο μίλησα μόλις πριν από λίγες μέρες, είπε ότι ήταν χαρούμενος – το τελευταίο μου μήνυμα από αυτόν ήταν «Σ’ αγαπώ μπαμπά»», είπε ο 66χρονος σε δήλωση στους Los Angeles Times λίγες μέρες μετά.

«Δεν είδα κανένα σημάδι κατάθλιψης. Είναι τόσο τραγικό και λυπηρό. Απλώς προσπαθώ να κατανοήσω τα πάντα και να καταλάβω τι συνέβη», πρόσθεσε τότε.

DPG Network