Khai Malik: Στα 4α γενέθλια της κόρης της Gigi Hadid η δύναμη ήταν μαζί της!

Πατούλια Κατερίνα

Το στοιχείο που φανέρωσε την καλή σχέση πια του Zayn Malik με τη Gigi Hadid.

Οι θαυμαστές του Zayn Malik ξετρελάθηκαν αφού η Gigi Hadid αποκάλυψε το πλήρες όνομα της κόρης τους ενώ γιόρταζαν τα 4α γενέθλια της μικρής Khai.

Το μοντέλο, παρότι δεν το συνηθίζει, ανέβασε στο Instagram ένα καρουζέλ με στιγμιότυπα από τα γενέθλια της 4χρονης στο οποίο είδαμε το όνομα «Khai Malik».

Πολλοί θαυμαστές του τραγουδιστή, ενθουσιάστηκαν με την αποκάλυψη, καθώς η Hadid απέφυγε στο παρελθόν να αναφέρει το επώνυμο.

Γενέθλια- λατρεία στον Yoda

Η Gigi Hadid μοιράστηκε μια φωτογραφία της ίδιας και της Khai μπροστά από μια τούρτα γενεθλίων με θέμα τον Yoda.


Στο πάρτι, υπήρχε ένα πανό που έγραφε, "Χρόνια πολλά Khai", ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο είδαμε την εορτάζουσα και τη μαμά της να στέκονται δίπλα σε μια τούρτα γενεθλίων που έγραφε: «Μακάρι η FOURce να είναι μαζί σου», παράφραση του «May the force be with you», από το Star Wars.

Η Khai φόρεσε ροζ καουμπόικες μπότες ενώ η Gigi Hadid μοιράστηκε μια φωτογραφία από το τραπέζι χειροτεχνιών στο πάρτι γενεθλίων της κόρης της.

Η 29χρονη Gigi μοιράστηκε κι άλλες φωτογραφίες της κόρης της να καβαλάει ένα πόνι με μαλλιά στο χρώμα του ουράνιου τόξου ενώ σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν την Πέμπτη, η Khai είχε επίσης μια φουσκωτή τσουλήθρα στο υπαίθριο πάρτι της.

Το μήνυμα της Gigi

«Το κορίτσι μας γίνεται τεσσάρων σήμερα και το γιορτάσαμε όλη την εβδομάδα.

H Khai λατρεύει τα ζώα (και τα φανταστικά), τη μουσική, τον baby yoda, όλα τα πράγματα φύση και τα ζωύφια, οτιδήποτε μικροσκοπικό ή μινιατούρα, και αν είναι δυνατόν- θα μείνει στο νερό από την αυγή μέχρι το σούρουπο», έγραψε η Gigi ενώ περιέγραψε επίσης την κόρη της ως «περίεργη, περιπετειώδη, στοργική πνευματώδη», προσθέτοντας:

«Khai- είναι η μεγαλύτερη χαρά και υπερηφάνεια της ζωής μου να είμαι η μαμά σου!!!!

Σε ευχαριστώ για τα τέσσερα καλύτερα χρόνια της ζωής μου - μου θυμίζεις να ζω τη ζωή στο έπακρο κάθε μέρα, με τους πιο απλούς και όμορφους τρόπους. Οι δυνατότητες σου είναι άπειρες, γλυκύτατη αγάπη μου!!!! YODA BEST».


Από τη μεριά του ο Malik, 31 ετών σήμερα, έγραψε το δικό του μήνυμα γενεθλίων στην Khai μέσω Instagram καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία τους στην παραλία.

«Χρόνια πολλά στον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή μου, σε αγαπώ περισσότερο από όσο μου επιτρέπουν οι λέξεις να εκφράσω, πέρα ​​από το πόσο περήφανο με κάνεις που σε αποκαλώ κόρη μου.Πριν από τέσσερα χρόνια η ζωή μου άλλαξε για πάντα και δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα χωρίς εσένα».

Ο Malik και η Hadid, οι οποίοι ήταν σε on off σχέση από το 2015 έως το 2021, καλωσόρισαν την Khai το 2020.

Οι πρώην διέκοψαν επίσημα τοδεσμό τους τον Οκτώβριο του 2021 εν μέσω ισχυρισμών ο τραγουδιστής χτύπησε τη μαμά της Gigi στη διάρκεια ενός καυγά. Ο Zayn αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για σωματική κακοποίηση, αν και δεν αμφισβήτησε την παρενόχληση στο σπίτι της πεθεράς του.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον τερματισμό της σχέσης του με την Gigi, ο Malik ομολόγησε τον Μάιο του 2023 ότι δεν γνωρίζει αν ήταν ποτέ «πραγματικά ερωτευμένος με τη Gigi» κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο «Zach Sang Show».

Το πρώην ζευγάρι έχει διατηρήσει μια φιλική σχέση ενώ τον τελευταίο χρόνο η 29χρονη είναι σε σχέση με τον Bradley Cooper.

O Bradley Cooper χέρι - χέρι με την Gigi Hadid αλλά όλοι πρόσεξαν τον πανάκριβο σκούφο του

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης