Οι διακοπές της Σοφιάνας Αβραμάκη του Survivor έκλεισαν στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου

Γεωργία Βλαχοπούλου

Τι είχε πει η Σοφιάννα Αβραμάκη ένα μήνα πριν το ποστ με τον Φίλιππο Κούρκουλο από τα Κουφονήσια για την προσωπική της ζωή;

Την Σοφιάνα Αβραμάκη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor το 2022. Ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες και η αλήθεια είναι πως περιμέναμε να την δούμε στο Survivor All Star το 2023, κάτι το οποίο δεν συνέβη.

Survivor: Ο νέος «Βασάλος» και η απορία του κοινού για την Εκατερίνα Λιντβίνοβα και την «εξορία»

Από εκείνη τη συμμετοχή της, η 29χρονη φυσικοθεραπεύτρια συνέχισε τη ζωή της, προσπαθώντας να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας ούτε με αιχμηρές δηλώσεις της για τα επόμενα Survivor που ακολούθησαν αλλά ούτε και με την προσωπική της ζωή.

Η φωτογραφία με τον Φίλιππο Κούρκουλο

Απολαμβάνοντας, όπως οι περισσότεροι τις διακοπές της η Σοφιάνα δημοσίευσε στο προφίλ της διάφορες φωτογραφίες από το καλοκαίρι της και τις εξορμήσεις της στα νησιά των Κυκλάδων - τη Μύκονο και τα Κουφονήσια - αλλά και τα Χανιά.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα ωστόσο, που δημοσίευσε η ίδια ήταν αγκαλιά με τον Φίλιππο Κούρκουλο, τον γιο της του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι δυο τους είναι ζευγάρι ή απλά καλοί φίλοι, ωστόσο από τη φωτογραφία φαίνεται πως ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου.

Βέβαια, έναν μήνα περίπου πριν, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είχε αναφερθεί στην προσωπική της ζωή στην εκπομπή Summer's Cool με αφορμή τις διακοπές της στη Μύκονο.

«Το αν είμαι μόνη ή όχι δεν έχει να κάνει με την αποχή από τα social, είναι σε φάσεις. Αλλά δεν είμαι μόνη», είπε η ίδια όταν η δημοσιογραφος Μάρτζυ Λαζάρου την ρώτησε για τον λόγο που δεν ήταν πολύ ενεργή στα social media, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο πως είναι σε σχέση.

Βέβαια, η ίδια δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες.

Οι φήμες για την προσωπική της ζωή που είχαν ακουστεί μετά τη συμμετοχή της στο Survivor

H Σοφιάνα Αβραμάκη είναι μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα. Για κάποιον λόγο ωστόσο, το όνομά της - λανθασμένα - είχε εμπλακεί με τα ονόματα διάφορων αντρών.

Για αρχή, επειδή η ίδια έκανε πολύ παρέα με τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor, πολλοί υπέθεταν και χάρη στο μοντάζ πως οι δυο τους ίσως ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι. Αυτό ωστόσο, δεν συνέβαινε, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής ήταν τότε σε σχέση με την Μαρία Αντωνά.

«Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, ειδικά απέναντι σε εμένα που είμαι πολύ εκδηλωτική και διαχυτική. Φεύγουμε στη ζούγκλα μέσα αλλά δεν έχουμε φύγει ουδέποτε οι δυο μας, δεν έχουμε μείνει ποτέ οι δυο μας κάπου. Αισθάνομαι πολύ άσχημα που δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας γιατί έχω και μία οικογένεια εκεί έξω», είχε πει η ίδια.

Στη συνέχεια και λίγο πριν ξεκινήσει το Survivor All Star, επειδή είχε βρεθεί σε κοινή παρέα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο κάποιοι υπέθεσαν πως οι δυο τους είναι ζευγάρι. Άλλωστε, οι φήμες πως εκείνος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχαν χωρίσει είχαν ξεκινήσει. Η ίδια παρ' όλα αυτά απάντησε και γι' αυτή τη «σχέση» της διαψεύδοντάς την.

«Δεν ισχύει τίποτα για όσα γράφτηκαν για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Κάθε βδομάδα του χρεώνουν άλλη, ξέρω εγώ τώρα τι και ποια. Δεν ψήλωσα και 10 πόντους επειδή έγραψαν ότι είμαι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο», είχε πει η ίδια χαρακτηριστικά.

Έπειτα ήρθε ο χωρισμός του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, και ω! του θαύματος πάλι η Σοφιάνα Αβραμάκη ήρθε στο προσκήνιο με διάφορα δημοσιεύματα να τους θέλουν ζευγάρι με τον νικητή του Survivor 2022.

Τόσο εκείνη, όσο και ο Στάθης Σχίζας ωστόσο, είχαν διαψεύσει αυτές τις φήμες κατηγορηματικά.

Τέλος και στο πιο πρόσφατο παρελθόν, φήμες την ήθελαν ζευγάρι και με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

«Έχω δεχθεί βομβαρδισμό μηνυμάτων εδώ και δυο τρεις μέρες. Την πρώτη μέρα το πήρα χαλαρά, το πήρα στην πλάκα, λέω εντάξει δεν είναι η πρώτη φορά. Μου έχουν χρεώσει διάφορες σχέσεις κατά καιρούς. Είναι ένα θέμα πέρα για πέρα ψέμα. Υπάρχει σχέση, όχι όμως με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Αρχικά, μου έχει δημιουργήσει προσωπικό θέμα γιατί δεν είναι ωραίο να βρίσκεσαι σε μια σχέση που οκ, δεν την έχεις βγάλει στη δημοσιότητα, αλλά να υπάρχουν τόσοι τίτλοι και άρθρα και αναπαραγωγές για μια σχέση άλλη που κατασκευάστηκε από ένα μυαλό», είχε δηλώσει στην εκπομπή Γεια Σου, αποκαλύπτοντας και πριν 7 μήνες πως ήταν σε σχέση.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης