Διονύσης Πρώιος: Συγκινεί το τελευταίο «αντίο» από την οικογένεια του MasterChef

Τα τραγικά νέα για τον θάνατο του Διονύση Πρώιου έφτασαν πολύ βαριά και στα αυτιά των πρώην συμπαικτών του στο MastefChef

Ο Διονύσης Πρώιος, τον οποίο γνωρίσαμε ευρύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef4, έφυγε από τη ζωή ύστερα από ένα τραγικό δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου.

Η λέξη «τραγικό» συνοδεύει τη συγκεκριμένη είδηση για έναν επιπλέον λόγο καθώς ο άτυχος 58χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο με την ίδια μηχανή με την οποία είχε σκοτωθεί και ο γιος του πριν από μερικά χρόνια.

Ο Διονύσιος Πρώιος από το MasterChef 4 έφυγε από τη ζωή και η «κατάρα» των ριάλιτι συνεχίζεται

Η τραγωδία με τον γιο του

Ο Μιχάλης Πρώιος άφησε την τελευταία του πνοή στη Μύκονο, όπου είχε ένα τροχαίο με τη συγκεκριμένη μηχανή. Ήταν μόλις 20 ετών.

Ο Διονύσιος Πρώιος στην οντισιόν του είχε συγκινήσει τους πάντες περνώντας στην επόμενη φάση με το αγαπημένο φαγητό του Μιχάλη του, ενώ μιλήσει στους κριτές για το τραγικό παιχνίδι που του είχε παίξει η μοίρα, όπως έκανε και αργότερα σε επόμενες συνεντεύξεις.

«Πριν τέσσερα χρόνια, ο γιος μου έπαθε ένα ατύχημα στη Μύκονο με τη μηχανή, όπως πολλά παιδιά που δεν φοράνε κράνος και έχασε τη ζωή του. Την τελευταία μέρα ο γιος μου φίλησε όλο τον κόσμο, είπε σε όλο τον κόσμο να προσέχει τον πατέρα του, με φίλησε δύο φορές και με έστειλε στην Αργεντινή. Εκείνος θα πήγαινε στη Μύκονο και εγώ εκεί. Και δύο ημέρες μετά με ειδοποίησαν ότι είχε ένα ατύχημα και έχασε τη ζωή του. Ξαναγύρισα Ελλάδα, πακετάρισα και έφυγα. Μετά από μπόλικα χρόνια κλάμα ήρθα στην Ελλάδα γιατί έπρεπε να συνεχίσω τη ζωή μου».

O Ηλίας Κιαζόλι πόζαρε α λα Λεωνίδας Κουτσόπουλος κι όλοι είπαν ότι είναι εντός concept

Τα δημόσια «αντίο»

Από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Διονύση Πρώιου οι πρώην συμπαίκτες του στο παιχνίδι έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν και διαδικτυακά.

Ο Ηλίας Κιαζόλι, ο οποίος, παρεμπιπτόντως είχε σήμερα (21/9) πρεμιέρα στο νέο του τηλεοπτικό πόστο, στην κουζίνα των Weekenders στον ΑΝΤ1, αποχαιρέτησε το «φιλαράκι» του με ένα story, ενώ μοιράστηκε και δυο κουβέντες για εκείνον στο «Καλημέρα» του στην εκπομπή. Θυμήθηκε πως ο Διονύσης τους συμβούλευε σε κάθε ευκαιρία, όμως, κουβαλούσε διαρκώς τον θάνατο του παιδιού του στην καρδιά του και αυτό δεν κρυβόταν.

Το ίδιο έκανε και ο Κωνσταντίνος Δαλιάνης. «Καλό παράδεισο παλιόφιλε. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά», έγραψε στη φωτογραφία που μοιράστηκε.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης