Πετρετζίκης: Οι νέες φωτογραφίες των παιδιών του θυμίζουν πώς θα έπρεπε να είναι τα καλοκαίρια μας

Η φωτογραφία είναι από τα γενέθλια της μικρής Ακυλίνας τον Σεπτέμβρη του 2023 @akispetretzikis

Ο Άκης Πετρετζίκης μοιράζεται φωτογραφίες των παιδιών του κι εμείς θυμόμαστε τα παιδικά μας χρόνια και ονειρευόμαστε λίγες μέρες στο χωριό ξανά.

Πανευτυχής πατέρας δύο παιδιών, ο Άκης Πετρετζίκης, κλείνει το άλμπουμ των καλοκαιρινών διακοπών με ένα δημόσιο μοίρασμα.

Ιδιαίτερα δραστήριος στα social media ο δημοφιλής σεφ, όμως κυρίως σε ο,τι αφορά τα επαγγελματικά του. Για τα προσωπικά του, φροντίζει να δίνει μικρές «δόσεις» πληροφορίας στους followers του, όμως, όπως φαίνεται, αυτές μικραίνουν ακόμη περισσότερο όσο περνά ο καιρός.

To ξεχωριστό «αντίο» στο καλοκαίρι

Ανάμεσα στις συνταγές, λοιπόν, που βλέπει κανείς στη σελίδα του στο Instagram, ο πρώτος Έλληνας MasterChef θέλησε να ξεκινήσει το Φθινόπωρό του με μερικές εικόνες από το τις διακοπές της οικογένειας.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που βλέπουμε, ο Άκης, η Κωνσταντίνα (που βρίσκεται πίσω από την κάμερα όπως διαβάζουμε στη λεζάντα) και τα παιδιά τους, Αχιλλέας και Ακυλίνα πέρασαν τις διακοπές τους στην εξοχή, πλάι στη θάλασσα και σε ένα αγρόκτημα ή σε χωριό.

Από ότι φαίνεται, τα παιδιά τάισαν και τις κοτούλες, έκαναν και δουλειές αγροτικές, όμως χάρηκαν και τα μπάνια τους και γέμισαν όλοι μπαταρίες οικογενειακώς.

Δοκιμάσαμε το καλοκαίρι αλά 90s με τα παιδιά και ίσως πρέπει να συνεχίσουμε το vibe και το φθινόπωρο

Οι φωτογραφίες αποπνέουν ηρεμία, χαλάρωση και ευτυχία και μας θυμίζουν πώς είναι η ζωή (ή έστω οι διακοπές) κοντά στη φύση. Μήπως θα έπρεπε κάπως έτσι να είναι και ένα κομμάτι από τα καλοκαίρια όλων;

Η οικογένεια Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης δημιούργησε τη δική του οικογένεια με τη γυναίκα της ζωής του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο γιος τους Αχιλλέας. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε όταν πριν δύο χρόνια περίπου ήρθε στη ζωή η μικρή κόρη του ζευγαριού, Ακυλίνα.

Όσο για το παράξενο (και σπάνιο) όνομα που το ζευγάρι επέλεξε για την κόρη τους; Προφανώς το ότι ξεκινά από «Α» παίζει σημαντικό ρόλο καθώς, επίσης από ότι φαίνεται θέλουν να έχουν τα ίδια αρχικά μπαμπάς και παιδιά (Άκης, Αχιλλέας, Ακυλίνα Πετρετζίκη), όμως υπάρχει και μία ακόμη τρυφερή σύμπτωση που έχει τη σημασία της.

Άκης Πετρετζίκης: Η λεπτομέρεια για το νυφικό της συζύγου του Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ

Το όνομα αυτό, λοιπόν, γιορτάζεται στις 27 Σεπτεμβρίου προς τιμή της Αγίας Ακυλίνας (όντως, υπάρχει) και η μέρα αυτή είναι η μέρα όπου ο Άκης και η Κωνσταντίνα παντρεύτηκαν το 2021!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης