Είναι καλά ο Matt LeBlanc; Γιατί τα υπόλοιπα Φιλαράκια ανησυχούν τόσο για τον Joey τους;

Ο Matt LeBlanc σε επίσημη εκδήλωση το 2022

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την παρέα από τα θρυλικά τηλεοπτικά  Φιλαράκια να ανησυχεί για ακόμη ένα μέλος της. Αυτή τη φορά, είναι η συμπεριφορά του Matt LeBlanc που αναφέρεται ως «ύποπτη».

Ο Matt LeBlanc, ο αγαπημένος Joey Tribianni των Friends, που, για την ιστορία, σήμερα, 22/9/2024 γιορτάζουν 30 χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου, έχει αναστατώσει όλους τους υπόλοιπους και ιδού γιατί.

Η μετά Chandler εποχή

Μετά τον τραγικό θάνατο του Matthew Perry, τον Οκτώβριο του 2023, ο τηλεοπτικός (και όχι μόνο) κολλητός του, λέγεται ότι κράτησε κάποιες αποστάσεις, ακόμη και από τους υπόλοιπους της εμβληματικής παρέας, μην μπορώντας να αποδεχτεί την απώλεια.

Η τελευταία επίσημη εμφάνιση του 57χρονου ηθοποιού ήταν τον Νοέμβριο του 2023, όταν μαζί με τους Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer και Lisa Kudrow εμφανίστηκαν στο Forest Lawn Memorial Park για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Perry.

Από εκείνη τη στιγμή, όμως, λέγεται ότι πολλά άλλαξαν με την τελευταία του δημόσια έξοδο να προκαλεί ανησυχίες στους στενούς του φίλους.

Η έξοδος που προβλημάτισε

Κατά τη διάρκεια της πρώτης δημόσιας εξόδου του εδώ και μήνες, ο LeBlanc εμφανίστηκε σχεδόν αγνώριστος. Εθεάθη να περπατά έξω από μια έκθεση αυτοκινήτων στο Van Nuys της Καλιφόρνια, φορώντας ένα απλό μαύρο μπλουζάκι και σκούρο τζιν με μία τελείως ατημέλητη εμφάνιση.

Matt LeBlanc: Ο Joey από τα Φιλαράκια έγινε 55 ετών και έκανε την πιο εύστοχη παρατήρηση

Σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε το PageSix, κρατούσε χαμηλό προφίλ με σκούρο μπλε καπέλο του μπέιζμπολ, αθλητικά παπούτσια Nike και γκρίζα γενειάδα.

Σύμφωνα με μια πηγή για το In Touch Weekly η εμφάνιση αυτή ανησύχησε ιδιαίτερα τους υπόλοιπους 4.

«Κανείς δεν τον κατηγορεί, φυσικά, όμως η αλήθεια είναι πως όλοι υπόλοιποι, ανησυχούν καθώς έχει απομονωθεί πάρα πολύ και μόλις και μετά βίας μαθαίνουν νένα του», αναφέρει η πηγή συμπληρώνοντας πως ο LeBlanc έχει απευθυνθεί στα Φιλαράκια του μετά τον θάνατο του Perry όμως τώρα τελευταία φαίνεται να έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για κάθε κοινωνική σχέση.

Ίσως τελικά η πρώτη επέτειος από τον θάνατο του Mattthew Perry να μπορέσει να τους φέρει ξανά όλους κοντά και να δώσει στον Matt τη δύναμη που φαίνεται ότι έχει χάσει.

Τα «Φιλαράκια» μίλησαν για την απώλεια του Matthew Perry μετά την έντονη αντίδραση των fans τους

Το αντίο στον Matthew Perry

Τον Οκτώβρη του 2023, ο Matt LeBlanc, ο διασκεδαστικός Joey, αποχαιρέτησε με μία σειρά από όμορφες εικόνες το φιλαράκι του που τελικά μπορεί να τον άφησε μόνο αλλά δεν τον άφησε χωρίς μία πληθώρα αναμνήσεων.

Ο Matt συνόδευσε τις φωτογραφίες από τα «Φιλαράκια» με ένα συγκινητικό μήνυμα προς τον Matthew. «Matthew, Λέω αντίο με βαριά καρδιά. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά ανάμεσα στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε θεωρώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελάω όταν θα σε σκέφτομαι και ποτέ δεν θα σε ξεχάσω. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά και πέταξε αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι κρατάς τα 20 δολάρια που μου χρωστάς».

Την δημοσίευση του πλαισίωσε το τραγούδι The Rainbow Connection της Sarah McLachlan και, έτσι, για την ιστορία, είναι η τελευταία που φαίνεται στον λογαριασμό του Matt LeBlanc.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης