«Προσευχόμαστε για σένα»: Η Μαρινέλλα στα μηνύματα επωνύμων και του κόσμου που την λατρεύει

NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρωδείου και οι Έλληνες διάσημοι στέλνουν τα μηνύματά τους για γρήγορη ανάρρωση. Μερικοί από αυτούς ζητούν και το αυτονόητο.

Αγωνία από την Τετάρτη το βράδυ επικρατεί για την κατάσταση υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας, Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού τη στιγμή που τραγουδούσε.

Μόνο σεβασμός για τη Μαρινέλλα: Το βίντεο που πυροδότησε αντιδράσεις και τα σχόλια στα social medi

Η ίδια ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε τη στιγμή που ερμήνευε το τρίτο της τραγούδι, το «Εγώ και εσύ». Στους στίχους, μάλιστα, «Θεέ μου μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε» άρχισε να παραπατά και στο τέλος σωριάστηκε στη σκηνή.

Οι συνεργάτες της, αλλά και η κόρη της Τζωρτίνα, έτρεξαν στη σκηνή για να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Η συναυλία διακόπηκε όπως είναι λογικό και οι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν από τον χώρο, σύμφωνα με τις οδηγίες των υπευθύνων.

Οι συνεργάτες της Μαρινέλλας είχαν αναφέρει, πως μέχρι τελευταία στιγμή συνέχιζε όπως πάντα ακούραστη τις πρόβες της για τη συναυλία. Αυτό ενδεχομένως να την είχε καταβάλλει αρκετά, αλλά εκείνη φημιζόταν πάντα, για την επαγγελματική της συνέπεια και για το πείσμα της, να μην εγκαταλείπει ποτέ, όσο δύσκολες και αν ήταν οι συνθήκες.

Η κατάσταση της υγείας της

Σε ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας, προχώρησε το νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» το πρωί της Πέμπτης.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει υποστεί εγκεφαλικό και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σταθερή, αλλά κρίσιμη.

Η ανακοίνωση:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης»

Η κυρία Παγώνη ανέφερε στον αέρα του Happy Day: «Κανένας δεν μπορεί να σας πει την εξέλιξη αν δεν περάσουν 2 με 3 μέρες. Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι τα πιο δύσκολα, το πιο βαριά. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή κι επιμονή για να δούμε αν η αιμορραγία επεκτείνεται ή σταθεροποιείται. Η εγκεφαλική αιμορραγία έχει ένα βασικό σύμπτωμα, την έντονη κεφαλαλγία. Είναι πλέον θέμα οργανισμού. Η ηλικία, το στρες παίζουν πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Γενικά, δεν έπρεπε να βγεις στην σκηνή να συνεχίσεις την ένταση».

Και κατέληξε λέγοντας η κυρία Παγώνη: «Οι ευχές μας είναι να γίνει καλά και να επανέλθει στο κοινό της».

Ανησυχία για την υγεία της Μαρινέλλας

Όπως είναι λογικό, η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας καλλιτέχνιδας αναστάτωσε τόσο τους παρόντες από την sold out συναυλία, όσο και καλλιτέχνες και κόσμο που δεν βρισκόταν εκεί.

Ανάμεσα σε όσους αναστατώθηκαν ήταν και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος συμμετείχε στη συναυλία και αποχώρησε από το Ηρώδειο αγχωμένος.

«Όλα καλά παιδιά. Θα δούμε. Θα περιμένουμε το ιατρικό ανακοινωθέν και θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση» είπε ο ίδιος.

Ανάμεσα σε όσους δημοσίευσαν μια ανάρτηση στα social media με τις ευχές τους και την υποστήριξή τους στη Μαρινέλλα ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου, που έκανε ένα insta story γράφοντας «Καλή ανάρρωση αγαπημένη μας».

Από την πλευρά του ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε στη λεζάντα ανάρτησης «Προσεύχομαι για σένα αγαπημένη μου!».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στο οποίο έγραφε:

«Αγαπημένη μας κυρία Μαρινέλλα.
Με όλο το σεβασμό και την αγάπη που νιώθουμε για εσάς …το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε!
Η σκέψη, η αγάπη και φυσικά οι προσευχές μας είναι μαζί σας».

Η Ρούλα Καρομηλά έγραψε σε story στο προφίλ της «Εύχομαι από καρδιάς να είναι όλα καλά».

Η Μελίνα Ασλανίδου, επίσης, έκανε ένα insta story λέγοντας «Η σκέψη όλων μας είναι κοντά σου. Γρήγορα να γίνεις καλά Μαρινέλλα. Σ' αγαπάμε».

Η συγκίνηση τις τελευταίες ώρες είναι αυξημένη, το ίδιο και η ανησυχία. Με δύο insta stories, όμως, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε το αυτονόητο. Θα έπρεπε να γίνει αναπαραγωγή του βίντεο της λιποθυμίας;

Κάτι αντίστοιχο έκαναν και άλλοι διάσημοι, όπως η Δούκισσα Νομικού και ο Θοδωρής Μαραντίνης, που μέσα από αναρτήσεις τους προσπάθησαν να επαναφέρουν τον κόσμο στην πραγματικότητα, ζητώντας σεβασμό προς την καλλιτέχνιδα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης