Χρειάστηκαν 6 χρόνια για να βγει το διαζύγιο του Channing Tatum με τη Jenna Dewan

Πατούλια Κατερίνα
Χρειάστηκαν 6 χρόνια για να βγει το διαζύγιο του Channing Tatum με τη Jenna Dewan
Channing Tatum, left, and Jenna Dewan Tatum attend an NBA basketball game between the Los Angeles Lakers and the Oklahoma City Thunder, Wednesday, Dec. 23, 2015, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)

Channing Tatum και η Jenna Dewan οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους έξι χρόνια μετά τον αρχικό τους χωρισμό.

Ήρθε η ώρα, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, να βγει κι επίσημα το διαζύγιο ενός από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στο Hollywood. Ο λόγος για τη Jenna Dewan και τον Channing Tatum που επιτέλους συμβίβασαν τις οικονομικές τους διαφορές και είναι και επίσημα χωρισμένοι.

Επιτέλους βγήκε το διαζύγιο!

https://www.instagram.com/p/DAWZA5tScg7/

Οι πλήρεις λεπτομέρειες του διαζυγίου είναι σφραγισμένες, αλλά η Page Six μπορεί να επιβεβαιώσει μέσω των δικαστικών εγγράφων ότι οι δύο πρώην σύζυγοι συμφώνησαν να παραιτηθούν από τις αξιώσεις συζυγικής υποστήριξης και να συναντηθούν ιδιωτικά με έναν δικαστή για τυχόν μελλοντικές συγκρούσεις που θα αφορούν τη συμφωνία διατροφής της 11χρονης σήμερα κόρης τους Everly.

Channing και Jenna έχουν στη διάθεσή τους 45 ημέρες για να συμφωνήσουν σε οποιαδήποτε αλλαγή αφορά τη διατροφή του παιδιού.

https://www.instagram.com/p/C7pG76gP5-N/

Η 43χρονη Dewan υπέβαλε αρχικά αίτηση διαζυγίου το 2018 μετά από 9 χρόνια γάμου και οι δύο πρώην βρέθηκαν σε μια πολύχρονη μάχη για τα κέρδη του Channing από την παραγωγή του "Magic Mike" μιας και το franchise ταινιών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του γάμου του ζευγαριού με την Dewan να επιμένει πως ο τότε σύζυγός της χρησιμοποίησε χρήματα από τον οικιακό τους προυπολογισμό με αποτέλεσμα η ηθοποιός να ζητά μερίδιο από τα έσοδα που είχε ο πρώην της από τις παραγωγές που ακολούθησαν.

Η διευθέτησή αυτή, επιτρέπει στους δύο πρώην να αποφύγουν τη δίκη, η οποία είχε οριστεί να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.

Μια μεγάλη ιστορία αγάπης

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του «Step Up» το 2006 και αρραβωνιάστηκαν το 2008.

Το ζευγάρι συμφώνησε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαζυγίου ότι η επίσημη ημερομηνία χωρισμού τους ήταν η 2α Απριλίου 2018 και κηρύχθηκαν νόμιμα ελεύθεροι στις 20 Νοεμβρίου 2019.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, το διαζύγιο φαινόταν να βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς το ζευγάρι δεν συμφωνούσε για τα κέρδη του Tatum από το franchise "Magic Mike".

«Όσο διαρκεί αυτή η υπόθεση διαζυγίου, θα συνεχίσει να απολαμβάνει το άδικο όφελος από τη συλλογή των εσόδων του «Magic Mike» χωρίς να πληρώσει στην Jenna το μερίδιο που της αναλογεί – κάτι που κάνει εδώ και χρόνια», τόνισε η πλευρά της Dewan.

Zoë Kravitz και Channing Tatum αρραβωνιάστηκαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

https://www.instagram.com/p/C_d1HtJSa-m/


Εν τω μεταξύ, η νομική ομάδα του σταρ του «Dear John» κατηγόρησε την Dewan ότι χρησιμοποίησε το ζήτημα ως «τακτική καθυστέρησης για να παρατείνει» το διαζύγιο.

Η πλευρά του ηθοποιού έκανε «αμέτρητες προτάσεις διευθέτησης, παρακολούθησε πολλαπλές διαμεσολαβήσεις, οι δικηγόροι του έχουν ετοιμάσει πολλά προσχέδια μιας προτεινόμενης απόφασης και προσπάθησε να επιλύσει άμεσα όλα ζητήματα».

Ο Τatum είναι αρραβωνιασμένος με τη σκηνοθέτιδα του «Blink Twice», Zoë Kravitz, με την οποία ξεκίνησε να βγαίνει το 2021. Παρά τον αρραβώνα τους, ο ηθοποιός παραδέχτηκε στις αρχές του 2023 ότι δεν ήταν σίγουρος αν ο γάμος ήταν κατάλληλος για εκείνον.

Η Dewan, εν τω μεταξύ, αρραβωνιάστηκε τον ηθοποιό Steve Kazee το 2020.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά: τον Callum, 4 ετών, και τη Rhiannon, 3 μηνών.

Η Jenna Dewan μαμά ξανά με τον Steve Kazee κι εσύ θυμάσαι ακόμα τον πρώην της Channing Tatum