2 χρόνια μετά την περίφημη δίκη με την Amber Heard, ο Johhny Depp αποκαλεί τη ζωή του σαπουνόπερα

2 χρόνια μετά την περίφημη δίκη με την Amber Heard, ο Johhny Depp αποκαλεί τη ζωή του σαπουνόπερα
Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

«Όλοι βιώνουμε και περνάμε ό,τι περνάμε»: Ο Johhny Depp μιλά για τις δύσκολες στιγμές μετά το διαζύγιο με την Amber Heard. 

Ο ηθοποιός συμμετείχε σε συνέντευξη Τύπου στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου 2024 του Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου για την επερχόμενη ταινία του, Modi - Three Days on the Wing of Madness.

Ο Johhny Depp μίλησε για την εμπειρία του από τη σκηνοθεσία της ταινίας και για το πώς ο καλός του φίλος Al Pacino τον έπεισε να αναλάβει αυτόν τον νέο ρόλο. Μαζί του ήταν ηθοποιοί και συνεργάτες όπως η Antonia Desplat και ο Riccardo Scamarcio.

Πλάνα που μοιράστηκε το The Hollywood Reporter έδειχναν τον Johnny να φοράει ένα λευκό πουκάμισο που ήταν ξεκούμπωτο στο πάνω μέρος, ένα καφέ καπέλο και γυαλιά με μπλε φακούς και διαφανή σκελετό.

Η δίκη με την Amber Heard και η ζωή σαν... σαπουνόπερα

Στη συνέντευξη, ο γνωστός ηθοποιός ανοίχτηκε επίσης για τη ζωή του και είπε ότι «μετατράπηκε σε σαπουνόπερα», αναφερόμενος στη δίκη για δυσφήμιση με την πρώην σύζυγό του Amber Heard.

Κάθε χαρακτήρας έχει την ιστορία του, γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πούμε ότι έχω περάσει πολλά πράγματα εδώ και εκεί. Ξέρετε, είμαι εντάξει. Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε περάσει διάφορα πράγματα, τελικά. Ίσως η δική σου να μην εξελίχθηκε σε σαπουνόπερα. Θέλω να πω, τηλεοπτικά, στην πραγματικότητα.

Ο ίδιος δήλωσε ακόμα και πρόσθεσε: «Όλοι βιώνουμε και περνάμε ό,τι περνάμε, και αυτά τα πράγματα που είμαστε σε θέση να ζήσουμε και να θυμόμαστε και να χρησιμοποιούμε, αυτά είναι τα παράσημά σου, δεν τα ξεχνάς ποτέ».

Ο Johnny Depp πίστεψε ξανά στον έρωτα με την 29χρονη Yulia αλλά πολλοί μιλάνε για ίδιο λάθος 2η φορά

«Η εμπειρία μου επέτρεψε να μπορώ πραγματικά να δω και να βιώσω… να είμαι βασικά ένα γιγάντιο νήπιο, όπως είμαι, και να καταλάβω ότι όταν κάνεις μια ταινία τουλάχιστον, πρέπει να είσαι διασκεδαστικός» συμπλήρωσε.

Μετά από λίγο ρωτήθηκε αν θα σκηνοθετούσε ξανά. «Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Ποτέ ξανά», δήλωσε με σιγουριά αλλά πρόσθεσε: «Μπορεί. Συγνώμη. Zητώ συγγνώμη. Μπορεί» ανέφερε.

Πίσω στο 2022

Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» απομακρύνθηκε για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την αντιπαράθεσή του με την Amber Heard στο δικαστήριο το 2022.

Η πρώην σύζυγός του τότε τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία και βίαιες απειλές, τις οποίες εκείνος αρνήθηκε, και ξεκίνησε αγωγές δυσφήμισης τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2015 έως το 2017.

YE-Top TV Moments

Johhny Depp και Amber Heard στη δίκη

AP Photo

Η δυσφήμιση ήταν δημόσια και μια από τις πιο προβεβλημένες υποθέσεις στην πρόσφατη ιστορία που έλαβε χώρα στο Fairfax της Βιρτζίνια. Συνεχίστηκε για έξι εβδομάδες, από τις 12 Απριλίου έως τις 26 Μαΐου 2022. Οι ένορκοι συσκέφθηκαν για περίπου δυόμισι ημέρες πριν εκδώσουν την ετυμηγορία την 1η Ιουνίου 2022.

Τον Ιούνιο, ο ηθοποιός κέρδισε τη δική και το ποσό των 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων. Η νομική του ομάδα υποστήριξε με επιτυχία ότι το δημοσίευμα της Heard στην «Washington Post», στο οποίο κατηγορούσε τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή κακοποίηση, ήταν δυσφημιστικό.

Ο Johnny Depp νιώθει φιλάνθρωπος στην τοποθεσία Χόλιγουντ: Σε ιδρύματα τα λεφτά από την Amber Heard

YE Entertainment Photos 2022

Johhny Depp και Amber Heard στη δίκη

AP Photo/Steve Helber, Pool
DPG Network