Η Bella Hadid μετά από 2 χρόνια αποχής, περπάτησε ξανά στην πασαρέλα και αποθεώθηκε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Bella Hadid μετά από 2 χρόνια αποχής, περπάτησε ξανά στην πασαρέλα και αποθεώθηκε
Bella Hadid wears a creation as part of the Saint Laurent Spring/Summer 2025 collection presented Tuesday, Sept. 24, 2024 in Paris. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) Invision

Η Bella Hadid περπάτησε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι για τον οίκο του Saint Laurent και παρότι πέρασαν 2 χρόνια για να την δούμε ξανά στην πασαρέλα, ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι πέρα από τα τελευταία trends για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2025, έκρυβε και μια μεγάλη έκπληξη. Την Bella Hadid, η οποία μετά από δύο χρόνια αποχής από τα catwalks επέστρεψε στην πασαρέλα, κάνοντας ένα πολύ δυνατό comeback.

Το συγκινητικό post της Bella Hadid και η εξομολόγηση για τις δύσκολες ημέρες λόγω της νόσου Lyme

Η Bella Hadid ξανά στην πασαρέλα

Την Τρίτη (24/9) λοιπόν, το γνωστό μοντέλο περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για λογαριασμό του οίκου Saint Laurent και ως συνήθως εντυπωσίασε τους θαυμαστές της με το άγριο βλέμμα και το περπάτημά της.

H ίδια φορούσε ένα oversized μαύρο κοστούμι του Anthony Vaccarello με ασορτί γραβάτα, ενώ τα χοντρά τετράγωνα γυαλιά και ο slice-back κότσος της ολοκλήρωσαν το ανδρόγυνο look της. Το μακιγιάζ της ήταν ελάχιστο και το ενδιαφέρον ήταν πως περπάτησε στην πασαρέλα με τα χέρια στις τσέπες.

https://www.instagram.com/reel/DAT5dwnNzRY/

Ο Anthony Vaccarello απογείωσε το masculine style, παρουσιάζοντας μία μοναδική collection, η οποία είχε ως πρότυπο, όπως θα δεις, την γκαρνταρόμπα του ίδιου του Yves Saint Laurent την δεκαετία του 70.

https://www.instagram.com/p/DAUJynKJK1W/

Η τελευταία φορά που η Bella περπάτησε στην πασαρέλα ήταν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού το 2022.

Τότε είχε χρησιμοποιηθεί ένα λευκό σπρέι στο σώμα της που μετατράπηκε σε φόρεμα. Την ίδια χρονιά είχε βρεθεί, επίσης στην πασαρέλα των Miu Miu, Stella McCartney και Thom Browne.

https://www.instagram.com/p/CjNsj4srGUv/

Η Bella Hadid είχε ανακοινώσει πριν από δύο χρόνια πως θα αποσυρθεί προσωρινά από το modelling για να δώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της.

Συνειδητοποίησα ότι έβαζα τόση πολλή ενέργεια, αγάπη και προσπάθεια σε κάτι που, μακροπρόθεσμα, δεν μου το επέστρεφε απαραίτητα.

https://www.instagram.com/p/CzgiSWxNPFs/

Aυτή δεν ήταν η μόνη φορά που η Bella Hadid έχει δείξει την ευαλωτότητάς της, προστατεύοντας συνάμα τον εαυτό της.

H μάχη της Bella Hadid με τη νόσο του Lyme

Η ίδια είχε δείξει χωρίς φίλτρο τη μάχη της με τη νόσο του Lyme, μέσα από ένα post της τον Αύγουστο του 2023.

«Ο μικρός μου εαυτός που υπέφερε θα ήταν τόσο περήφανος για τον μεγάλο μου εαυτό που δεν τα παράτησε. Ευχαριστώ τη μαμά μου που κράτησε όλα τα ιατρικά μου αρχεία, που ήταν δίπλα μου, που δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό μου, που με προστάτευσε, με στήριξε, αλλά κυρίως που με πίστεψε σε όλα αυτά. Το να ζω σε αυτή την κατάσταση, που επιδεινωνόταν με τον χρόνο και τη δουλειά, ενώ προσπαθούσα να κάνω περήφανο τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν, με είχε επιβαρύνει με τρόπους που δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω. Το να είμαι τόσο θλιμμένη και άρρωστη με τις περισσότερες ευλογίες/προνόμια/ευκαιρίες/αγάπη γύρω μου ήταν πιθανότατα το πιο μπερδεμένο πράγμα που έχω ζήσει ποτέ. Ένα πράγμα που θέλω να εκφράσω σε όλους σας είναι ότι 1: Είμαι καλά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, και 2:Δεν θα άλλαζα τίποτα για τον κόσμο. Αν έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά ξανά, για να φτάσω εδώ, σε αυτή ακριβώς τη στιγμή που βρίσκομαι τώρα, με όλους εσάς, επιτέλους υγιής, θα τα έκανα όλα ξανά. Με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα. Το σύμπαν λειτουργεί με τους πιο οδυνηρούς και όμορφους τρόπους, αλλά πρέπει να σας πω ότι αν αγωνίζεστε- θα γίνει καλύτερα. Το υπόσχομαι», έγραφε η ίδια μεταξύ άλλων για την ασθένεια από την οποία πάσχει.

https://www.instagram.com/p/Cvmz8ilAcxx/

Η Bella Hadid και η μάχη με το αλκοόλ

Παράλληλα, το 27χρονο σήμερα μοντέλο είχε αναφερθεί και στη μάχη της με τον αλκοολισμό, γιορτάζοντας με ανάρτησή της στο Instagram τον Ιούλιο του 2023 τα 10 χρόνια νηφαλιότητάς της.

«Είμαι σχεδόν 10 μήνες χωρίς αλκοόλ! Είμαι τόσο περήφανη για όλους όσοι ανακαλύπτουν τον νηφάλιο εαυτό τους. Ή για οποιονδήποτε είχε το θάρρος να ανοίξει το μυαλό του απέναντι στον Dry July», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CvI2b7Tgov8/
DPG Network