Στα 30α γενέθλια της συντρόφου του Noor Alfallah, ο Al Pacino πρωταγωνίστησε

Πατούλια Κατερίνα

Εκείνος 84, εκείνη 30 αισίως πια, γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά της.

Ο Al Pacino ξέρει από μεγάλα πάρτι και αυτή τη φορά ο 84χρονος βραβευμένος με Oscar ηθοποιός κατάφερε να βοηθήσει την αγαπημένη του Noor Alfallah να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα της!

Η Noot έκλεισε τα 30 με ένα μεγάλο πάρτι και η αδερφή της Sophia δημοσίευσε στιγμές από το πάρτι γενεθλίων ενώ σε ένα κλιπ είδαμε τον Pacino να βοηθά την μητέρα του παιδιού του να σβήσει τα κεράκια της.

Το καρουζέλ φωτογραφιών περιελάμβανε επίσης στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων, στο οποίο συμμετείχαν η Noor και η αδερφή της Sophia, η Julia Fox, η κολλητή της Selena Gomez, Raquelle Stevens και η Scout LaRue Willis.

Αν και η Σοφία δημοσίευσε τις φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων της αδερφής της αυτή την εβδομάδα, η Noor έγινε 30 ετών τον Δεκέμβριο του 2023.

Ωστόσο, η Noor φαινομενικά προτιμά να γιορτάζει νωρίς. Πέρυσι, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο τον Νοέμβριο, με μια παρόμοια τούρτα γενεθλίων και έγραψε τη λεζάντα «Σχεδόν 30…»

Ο Pacino θα δίνει 30.000 δολάρια το μήνα για τον γιο του με την Alfallah βάσει δικαστικής απόφασης

Ο Πατσίνο και η Νουρ έγιναν ζευγάρι στην πανδημία του κορωνοϊού και απέκτησαν μαζί το πρώτο τους παιδί τον Ιούνιο του 2023.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, η παραγωγός της Sony υπέβαλε αίτηση για πλήρη φυσική επιμέλεια του γιου τους, Ρομάν, αλλά είπε ότι ήταν πρόθυμη να επιτρέψει στον ηθοποιό να βλέπει τον γιο τους. Οι δυο τους κατέληξαν σε συμφωνία επιμέλειας τον Οκτώβριο του 2023.

Έγγραφα που εξασφάλισε η Page Six επιβεβαίωσαν ότι οι δύο γονείς συμφώνησαν στην κοινή νόμιμη επιμέλεια, ενώ η Noor έλαβε την κύρια φυσική επιμέλεια.

Ο σταρ του «Scarface» διατάχθηκε να πληρώσει ένα εφάπαξ ποσό 110.000 δολαρίων, συν περισσότερα από 30.000 δολάρια τον μήνα για υποστήριξη του παιδιού ενώυ συμφώνησε επίσης να πληρώσει 13.000 δολάρια για μια νυχτερινή νοσοκόμα και να καλύψει τυχόν ιατρικούς λογαριασμούς που δεν καλύπτονται από την ασφάλιση υγείας τγου παιδιού.

Στον Pacino δόθηκε επίσης εντολή να κάνει μια ετήσια κατάθεση 15.000$ σε ένα εκπαιδευτικό ταμείο για τον Roman ενώ θα πληρώνει 30.000 δολάρια τον μήνα για υποστήριξη του παιδιού εκπαιδευτικά πέρα από τη ετήσια δωρεά 15.000 δολαρίων στο εκπαιδευτικό ταμείο του Roman.

Παρά τη διαδικασία επιμέλειας, το ζευγάρι φάνηκε να διατηρεί καλές σχέσεις καθώς συνεχίζουν να κάνουν νυχτερινές εξόδους μαζί.

Νωρίτερα φέτος, η Noor μίλησε για τον γιο της στη Vogue Arabia, αποκαλώντας τον «το μεγαλύτερο δώρο από τον Θεό», ενώ πρόσθεσε:

«Κάθε μέρα που τον κοιτάζω, απλά ξέρω ότι είμαι τόσο ευλογημένη».

Η Noor είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι «δεν είναι τύπος που θέλει να παντρευτεί».

Ο Ρομάν είναι το τέταρτο παιδί του Πατσίνο ενώ ο ηθοποιός έχει μια 34χρονη κόρη που ονομάζεται Julie Marie με την πρώην του Jan Tarrant. Είναι επίσης πατέρας των διδύμων Anton και Olivia, 23 ετών σήμερα, τις οποίες μοιράζεται με την πρώην του Beverly D'Angelo.

Ο σταρ του «Νονού» δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

Η διαμάχη του Al με την Noor

H εγκυμοσύνη της Noor δίχασε το ζευγάρι. Σύμφωνα τότε με το ΤΜΖ, ο Pacino πληροφορήθηκε τα νέα για την εγκυμοσύνη της Noor δύο μήνες πριν φέρει στον κόσμο τον γιο τους, ενώ ο 83χρονος τότε ήταν αρκετά καχύποπτος όσον αφορά την πατρότητα του παιδιού, μιας και ένα ιατρικό πρόβλημα που είχε προκαλούσε υπογονιμότητα.

Παρότι λοιπόν, στην αρχή ήθελε, όπως ανέφεραν οι συγκεκριμένες πηγές να κάνει μέχρι και τεστ πατρότητας, στην συνέχεια ενθουσιάστηκε που θα μεγάλωνε την οικογένειά του, λέγοντας πως η συγκεκριμένη εγκυμοσύνη τη δεδομένη στιγμή είχε ξεχωριστή σημασία για εκείνον.

Η Noor Alfallah είναι Αμερικανίδα παραγωγός ταινιών από το Κουβέιτ, το όνομα της οποίας άρχισε να γίνεται γνωστό όταν είχε εμπλακεί συναισθηματικά με τον θρυλικό frontman των Rolling Stones, Mick Jagger. Έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 1993 και σύμφωνα με πηγές του Page Six, έρχεται από μια "πλούσια" οικογένεια.

Σπούδασε στα UCLA και USC, και το 2014 έφτιαξε την πρώτη της ταινία: ένα ντοκιμαντέρ ευαισθητοποίησης για τους άστεγους με τίτλο "Streets of Life".

Ήταν επίσης εκτελεστική παραγωγός του Brosa Nostra, μιας μικρού μήκους ταινίας που κυκλοφόρησε το 2016 για έναν άνδρα που θέλει η αδελφότητά του να επιστρέψει στο Greek Row στο κολέγιο της Νότιας Καλιφόρνιας και παραγωγός στην μικρού μήκους ταινία "La Petite Mort" του 2019.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης