Η Lana Del Rey παντρεύτηκε σε βάλτους και οι αλιγάτορες στον γάμο της «έκλεψαν την παράσταση»

Photo by Mark Von Holden/Invision/AP

Ο γάμος της Lana Del Rey έγινε viral κι αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στο επάγγελμα του Jeremy Dufrene. 

Η Lana Del Rey παντρεύτηκε και το μόνο που αναρωτιόμασταν είναι πώς πέρασαν τα χρόνια από τότε που τραγουδάγαμε το «Blue Jeans». Οι χρήστες του διαδικτύου ρίχνουν μια ματιά στην ιδιαίτερη τελετή και δεν κρύβουν την έκπληξή τους.

Η τραγουδίστρια είναι και επισήμως παντρεμένη, αφού την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου «ενώθηκε» με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Jeremy Dufrene. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στη Λουιζιάνα, δίπλα στο Des Allemandes, εκεί όπου ο σύντροφός της πραγματοποιεί τις δημοφιλείς εκδρομές στους βάλτους.

Η Lana Del Rey έγινε 39: Σαν να μην πέρασε μέρα από τότε που ακούγαμε «Blue Jeans» στο repeat, ε;

Ο ξεχωριστός γάμος της Lana Del Rey δίπλα σε βάλτους

Η Daily Mail εξασφάλισε αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες και στο υλικό αυτό, βλέπουμε τη Lana Del Rey να συνοδεύεται από τον πατέρα της Robert Grant με μια ανθοδέσμη στο χέρι, ενώ λίγο μετά συναντά τον αγαπημένο της.

Στη συνέχεια, οι νεόνυμφοι περπάτησαν μπροστά από ένα από τα διάσημα σκάφη του Dufrene για τον βάλτο, το οποίο ήταν δεμένο στην αποβάθρα και διακοσμημένο με λευκά λουλούδια για το γάμο του ζευγαριού.

Στο γάμο και τη δεξίωση - που έγιναν δίπλα από τους βάλτους - παρευρέθηκαν η αδελφή της Lana, Caroline Grant, και ο αδελφός της, Charlie Hill-Grant.

Ο γάμος έρχεται λίγες ώρες μετά την αναφορά του TMZ ότι η Lana και ο νέος της σύζυγος πήραν την άδεια γάμου τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Αυτός είναι ο πρώτος γάμος της τραγουδίστριας και ο δεύτερος του συντρόφου της. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, με τη Lana Del Rey να δημοσιεύει φωτογραφίες με τον Dufrene στα social media ήδη από το 2019, αφού πήρε μέρος σε μια από τις περιηγήσεις του για την άγρια φύση.

Ωστόσο, η σχέση τους ξεκίνησε αργότερα κι έγινε γνωστή μόλις τον Αύγουστο του 2024.

Ο γάμος που έγινε viral

Αν και οι αλιγάτορες δεν κυκλοφορούσαν ελεύθεροι, όπως πολλοί νόμιζαν αρχικά, ο γάμος και η τελετή πραγματοποιήθηκαν δίπλα σε βάλτους με πολλούς χρήστες στο διαδίκτυο να ψάχνουν πραγματικά να βρουν πού βρίσκονταν οι αλιγάτορες.

Άλλοι χρήστες του Χ από την άλλη πλευρά, δηλώνουν έκπληκτοι και μόνο από το γεγονός ότι η τραγουδίστρια παντρεύτηκαν. Και ναι, είναι σε σοκ.

Ποιος είναι ο Jeremy Dufrene;

Ο σύζυγος της Lana Del Rey είναι κυβερνήτης πλοίου με την εταιρεία Arthur's Airboat Tours στη Λουιζιάνα. Ως καπετάνιος, ξεναγεί τους τουρίστες στους βάλτους και τα έλη, προσφέροντας μια οικεία εμπειρία με την τοπική άγρια ζωή, συμπεριλαμβανομένων αλιγάτορες, ερωδιούς και πάνω από 300 είδη πουλιών, σημειώνει η εταιρεία.

Επιπλέον είναι πατέρας τριών παιδιών. Έχει δύο κόρες και έναν γιο από προηγούμενη σχέση.

Τον Μάιο 2024 η Lana Del Rey ανέβασε μια ανάρτηση μαζί του, γράφοντας στη λεζάντα «Οικογένεια με τον τύπο μου».

Όταν η Lana μίλησε για τη μητρότητα

Σε συνέντευξη που έδωσε πριν από περίπου δέκα μήνες στους Sunday Times, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με ειλικρίνεια τις σκέψεις της για τη δημιουργία οικογένειας στο μέλλον.

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να κάνει παιδιά, είπε μεταξύ άλλων ότι «υπάρχουν περισσότερα να εξερευνήσει» στη ζωή της αυτή την περίοδο.

«Γι’ αυτό ο Θεός δεν μου έδωσε ακόμα παιδιά. Επειδή υπάρχουν περισσότερα για εξερεύνηση. Ξέρω ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει τα πάντα. Αλλά είμαι πρόθυμη μελλοντικά».

Η διάσημη τραγουδίστρια τόνισε ότι φαντάζεται μελλοντικά τον εαυτό της να γίνεται μαμά εξηγώντας: «Το βλέπω να έρχεται στο μέλλον. Θα δούμε».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης