Η Riley Keough αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που πέθανε η Lisa Marie Presley

Η Riley Keough αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που πέθανε η Lisa Marie Presley
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η Riley Keough αποκάλυψε τι πιστεύει ότι πραγματικά σκότωσε τη μητέρα της σε ηλικία 54 ετών, ενώ η Lisa Marie Presley δηλώνει στα απομνημονεύματά της που κυκλοφόρησαν ότι από μικρή που ήταν φοβόταν μην χάσει τον πατέρα της, Elvis Presley. 

Η Lisa Marie Presley υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι της στο Calabasas στις 12 Ιανουαρίου 2023 και πέθανε αργότερα την ίδια μέρα σε ηλικία μόλις 54 ετών, με τη νεκροψία να αποκαλύπτει ότι κατέληξε από «απόφραξη λεπτού εντέρου» από πρόσφατη βαριατρική επέμβαση.

Ο αναπληρωτής ιατροδικαστής Dr. Juan M. Carrillo, του οποίου η επίσημη γνωμάτευση συμπεριλήφθηκε στην έκθεση αυτοψίας, δήλωσε ότι η απόφραξη του λεπτού εντέρου του Presley προκλήθηκε από συμφύσεις ή ουλώδη ιστό, ο οποίος είχε αναπτυχθεί ως μακροχρόνια επιπλοκή της βαριατρικής χειρουργικής επέμβασης που είχε πραγματοποιηθεί πριν από χρόνια.

Η έκθεση επιβεβαίωσε επίσης την παρουσία οξυκωδόνης, ενός παυσίπονου φαρμάκου, στην κυκλοφορία του αίματος του Presley. Ωστόσο, τα επίπεδα που ανιχνεύθηκαν ήταν εντός του θεραπευτικού εύρους και δεν θεωρήθηκαν επικίνδυνα. Πρόσθετες ουσίες που βρέθηκαν στα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης, συμπεριλαμβανομένου του μεταβολίτη της κετιαπίνης και της βουπρενορφίνης, κρίθηκαν άσχετες με τον θάνατό της.

Ωστόσο, η κόρη της, Riley Keough, αποκάλυψε ποια πιστεύει ότι είναι η πραγματική αιτία θανάτου της μητέρας της.

Η Priscilla Presley δεν έχει αποδεχτεί ακόμα τον θάνατο της Lisa Marie Presley

Τι πιστεύει η Riley Keough ότι σκότωσε τη μητέρα της;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People, η Riley Keough δήλωσε ότι η μητέρα της πέθανε πραγματικά από ραγισμένη καρδιά, αφού ο αδελφός της αδελφός Benjamin αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 27 ετών το 2020.

Η μητέρα μου προσπάθησε με κάθε τρόπο να βρει δύναμη για μένα και τις μικρότερες αδελφές μου μετά τον θάνατο του Ben, αλλά ξέραμε πόσο πολύ πονούσε. Η μητέρα μου πέθανε σωματικά από τα επακόλουθα της χειρουργικής επέμβασης, αλλά όλοι ξέραμε ότι πέθανε από ραγισμένη καρδιά.

Η Riley ανακοίνωσε πρόσφατα τα απομνημονεύματα From Here to the Great Unknown που έγραψε μαζί με τη μητέρα της πριν πεθάνει και βρίσκεται σε περιοδεία Τύπου για την προώθηση του έργου.

Obit Lisa Marie Presley

Στο βιβλίο αυτό, η Lisa Marie Presley παραδέχτηκε το 2022 ότι δεν θα «προχωρούσε» ποτέ από το θάνατο του γιου της, με τη Riley να αποκαλύπτει ότι η μητέρα της και εκείνη άρχισαν να συνεχίζουν να ζουν βοηθώντας τους άλλους.

«Η μητέρα μου ήθελε να γράψει ένα βιβλίο με την ελπίδα ότι κάποιος θα μπορούσε να διαβάσει την ιστορία της και να ταυτιστεί μαζί της, να ξέρει ότι δεν είναι μόνος του στον κόσμο», δήλωσε η Riley.

Η Lisa Marie Presley φοβόταν τον θάνατο του Elvis Presley

Η Lisa Marie Presley ήταν μόλις 9 ετών όταν ο πατέρας της, Elvis Presley, πέθανε από τη χρήση ναρκωτικών το 1977, αλλά φοβόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα για την απώλειά του.

«Πάντα ανησυχούσα για τον θάνατο του πατέρα μου», αναφέρει η ίδια για τον πατέρα της. «Μερικές φορές τον έβλεπα και ήταν εκτός εαυτού. Μερικές φορές τον έβρισκα λιπόθυμο. Έγραψα ένα ποίημα με τον στίχο: "Ελπίζω ο μπαμπάς μου να μην πεθάνει"».

Σε άλλο σημείου του βιβλίου μιλά για το πώς ήταν να βλέπει τον πατέρα της να τραγουδάει στη σκηνή, όσο εκείνη ήταν μικρή. «Το να πηγαίνω στις συναυλίες του ήταν το αγαπημένο μου πράγμα στον κόσμο», ανέφερε.

«Ο ηλεκτρισμός εκείνων των συναυλιών. Δεν υπάρχει τίποτα που να έχω νιώσει που να πλησιάζει αυτό το συναίσθημα, ποτέ. Μου άρεσε πολύ να τον βλέπω να ερμηνεύει. Είχα συγκεκριμένα τραγούδια που μου άρεσαν - το 'Hurt' και το 'How Great Thou Art'. Του ζητούσα να τραγουδήσει αυτά τα τραγούδια για μένα και πάντα έλεγε ναι».

DPG Network