Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φωνάζει «Μάνα» στο Royal Albert Hall κι εμείς, απλά, το βλέπουμε στο repeat

@argiros_official_fan_club

Απίθανες στιγμές, μεγάλη η συγκίνηση και το χειροκρότημα ηχηρό για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος αποθεώθηκε μέσα στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, ενώ η στιγμή που απευθύνεται στη μητέρα του έχει γίνει viral - και δικαίως!

Μοναδικές στιγμές έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στη sold out συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο θρυλικό Royal Albert Hall του Λονδίνου το βράδυ της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου, με τον ίδιο τον ερμηνευτή να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Πλαισιωμένος από συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο γνωστός καλλιτέχνης πρόσφερε στους θαυμαστές του μία μοναδική μουσική παράσταση, χωρισμένη σε τρεις ξεχωριστές θεματικές ενότητες που ξεσήκωσαν το κοινό.

Η αφιέρωση στην οικογένειά του και στη Μαρινέλλα

Μία από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η αναφορά του στη Μαρινέλλα, η οποία μόλις είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο ύστερα από εκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου.

«Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα»: Τα πρώτα λόγια της Μαρινέλλας και η απόφαση της κόρης της

Λίγο νωρίτερα (στο 5:40 του βίντεο στη συνέχεια) είχε μιλήσει για το πόσο σημαντική ήταν αυτή η βραδιά καθώς στο κοινό βρισκόταν η μητέρα του (την ανέφερε πρώτη πρώτη) ο αδελφός του, η Αλεξάνδρα (σύντροφος και σύντομα μητέρα του παιδιού του) η αδελφή του, τ' ανίψια του...

Ξεκίνησε να τους αφιερώνει ένα τραγούδι λοιπόν, όμως αμέσως στάθηκε και συμπλήρωσε πως το αφιερώνει και κάπου αλλού.

«Θέλω να δώσω αγάπη και δύναμη και να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στην οικογένειά μου πρώτα και δεύτερον στην Αθήνα, στην κυρία Μαρινέλλα» και πρόσθεσε: «Της αφιερώνουμε αυτό και της δίνουμε δύναμη».

«Παιδί Γενναίο» και μια αφιέρωση γεμάτη αγάπη και νόημα.

«Μάνα, ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Albert Hall»

Συγκλονιστικές στιγμές φαίνεται ότι έζησαν όσοι βρέθηκαν μέσα στο ιστορικό venue της βρετανικής πρωτεύουσας, όμως από όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, ήταν ένα που ξεχώρισε. Μία στιγμή από αυτές έγινε viral και συγκίνησε ακόμη και τον πιο «σκληρό» θεατή.

Τραγουδώντας την μεγάλη του επιτυχία «Αθήνα μου», και πριν κάνει τις χαρακτηριστικές «στροφές» του, ο Κωνσταντίνος στράφηκε προς το θεωρείο όπου βρισκόταν οι δικοί του και φώναξε «Μάνα, ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Albert Hall». Και τα όποια επιπλέον λόγια είναι περιττά.

https://www.tiktok.com/@irenouken/video/7419252268068900128

Ένας Έλληνας Θεός στο Λονδίνο

Μεταξύ των αναρτήσεων που είδαμε και αποθεώνουν τον Έλληνα τραγουδιστή, σίγουρα ξεχωρίζει αυτή τη Νίκου Αλιάγα, ο οποίος μοιράστηκε μία πολύ όμορφη φωτογραφία του και τη λεζάντα «Ένας Έλληνας θεός στο Λονδίνο».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, φυσικά, έκανε repost το story του και ετοιμάζεται για τη συναυλία του Ηρωδείου στις 15 Οκτωβρίου.

Μια πολύ δεμένη οικογένεια

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τα αδέρφια του (Παύλος και Κατερίνα), είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα στις 21 Μαΐου του 1986 και με τους γονείς τους, Βασίλη και Φωτεινή είναι όλοι πολύ δεμένοι και αγαπημένοι.

Ο αδελφός του Παύλος, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα ενώ η Κατερίνα Αργυρού μένει μόνιμα στην Ολλανδία με τον σύζυγό της όπου εργάζεται ως δικηγόρος.

«Πιστεύω στον Θεό… Εγώ με τα αδέρφια μου ζούμε από θαύμα, γεννηθήκαμε από θαύμα. Πιστεύουμε ότι γίνονται θεϊκά πράγματα. Η πίστη είναι κινητήριος δύναμη», είχε εξομολογηθεί ο τραγουδιστής στο «Πρωινό μας».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης