Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτει πότε το «για πάντα» είναι εύκολο και ναι, την καταλαβαίνουμε

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτει πότε το «για πάντα» είναι εύκολο και ναι, την  καταλαβαίνουμε
Photo NDP Photo Agency

Ήρεμη, ειλικρινής και γοητευτική, όπως πάντα, η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε από καρδιάς και επί επαγγελματικού και επί προσωπικού.

Η Δήμητρα Ματσούκα συνάντησε τη Δέσποινα Καμπούρη και της μίλησε στο πλαίσιο της εκπομπής The Weekenders στην οποία η δεύτερη συμμετέχει φέτος. Και, ναι, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον άντρα της ζωής της.

«Είμαι το μέσο για να περάσει στον θεατή ένα κείμενο»

Στην αρχή η συζήτηση κινήθηκε στα επαγγελματικά που και φέτος βρίσκουν τη Δήμητρα Ματσούκα στο θέατρο Άλσος και μεταξύ άλλων ερμηνεύει μία Barbie πεταμένη στα σκουπίδια, ένα νούμερο, που όπως είπε η ίδια αναφέρεται στο κυνήγι της τελειότητας που έχει κυριεύσει τις περισσότερες γυναίκες.

6Z3A3003(1).jpg

Η ίδια η ηθοποιός ισχυρίστηκε πως δεν έχει νιώσει ακόμη αυτή την πίεση της εξωτερικής εμφάνισης ενώ υπογράμμισε πως το φαινόμενο Barbie έχει επηρεάσει πολλές γενιές γυναικών και ειδικά... τηλεπαρουσιαστριών.

Όσο για τους δικούς της ρόλους; Δεν τη δυσκολεύει τίποτα καθώς έχει καταφέρει, όπως είπε, να απενοχοποιήσει τα πάντα μέσα από την αποδοχή της εξής φράσης: «Είμαι απλά το μέσο για να περάσει στον θεατή ένα κείμενο».

Το επίθετο δεν αλλάζει για τη Δήμητρα Ματσούκα μετά τον γάμο σε αντίθεση με τα μαλλιά - Η νέα αλλαγή

To «για πάντα» είναι εύκολο

Αν είναι ρομαντική θέλησε να μάθει η Δέσποινα Καμπούρη και αν πιστεύει στο «για πάντα» και η απάντησή της ήταν απίστευτα αυθόρμητη και φυσικά αφορούσε στον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη.

4624_PETROS_KOKALIS_DIMITRA_MATSOYKA_2762024(1).jpg

«Είμαι ρεαλίστρια και όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο που αισθάνεσαι ότι είναι αυτό που θέλεις, τον θαυμάζεις, τον αγαπάς, το "για πάντα" είναι εύκολο», είπε η ηθοποιός ενώ παραδέχτηκε πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τον Πέτρο Κόκκαλη κατάλαβε ότι είναι ο άνθρωπός της.

«Είχα αυτή την πεποίθηση. Πολύ σύντομα κατάλαβα ότι ο Πέτρος ήταν αυτός που ήθελα στη ζωή μου. Έτσι υπάρχει διάρκεια στις σχέσεις, όταν και οι δύο δίνουν πράγματα ο ένας τον άλλον», συνέχισε η Δήμητρα Ματσούκα η οποία μιλά με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφο της ζωής της με κάθε ευκαιρία -όπως εξάλλου κι εκείνος.

Το urban σπίτι της Δήμητρας Ματσούκα έχει vibe «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» και θέα όλη την Αθήνα

Ο γάμος Ματσούκα - Κόκκαλη

Τον θρησκευτικό τους γάμο πραγματοποίησαν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα.

Οι νεόνυμφοι θέλησαν να κρατήσουν την ωραιότερη στιγμή της κοινής τους ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας την γαμήλια τελετή σε πολύ στενό φιλικό κύκλο.

Ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο της πρωτεύουσας όπου το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους δείπνησαν με θέα την Ακρόπολη.

DPG Network