Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκλεισε τα 54 και το «δώρο» που δεν θα άλλαζε ποτέ είναι η Λίνα Πρίντζου

Γεωργία Βλαχοπούλου

Μπορεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος να ήταν ο «εορτάζων No3» της παρέας, στην καρδιά της Λίνας Πρίντζου όμως, είναι το No1 εδώ και 15 χρόνια.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στις 28 Σεπτεμβρίου έκλεισε τα 54. Κάθε χρόνο στα γενέθλιά του πάντα η σύζυγός του εδώ και 10 χρόνια, Λίνα Πρίντζου, του ετοιμάζει κάποια έκπληξη, κάποιο πάρτι.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το πρώτο του βίντεο στο TikTok απέδειξε πόσο χιούμορ έχει

Αυτή τη φορά το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό μπαρ - εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσει όχι μόνο τα γενέθλια του ηθοποιού αλλά και άλλων δύο φίλων τους.

Η τούρτα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και το πιο σημαντικό δώρο

Όπως θα πρόσεξες από το πιο πάνω στογμιότυπο, η τούρτα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ήταν ελαφρώς πιο μεγάλη από τις άλλες δυο κι αυτό γιατί πάνω της η Λίνα Πρίντζου είχε βάλει διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή του.

Η Δέσποινα Βανδή που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, όπως ήταν και η Μαρία Μπακοδήμου, απαθανάτισε τον ηθοποιό με τη σύζυγό του και την τούρτα, γράφοντας μια ευχή - «Πολλή αγάπη». Τι άλλο χρειάζεται κάποιος περισσότερο από την αγάπη άλλωστε στη ζωή του;

Κι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την Λίνα Πρίντζου έχει το πιο σημαντικό αυτό «δώρο» δίπλα του εδώ και χρόνια.

«Με τη Λίνα κοντεύουμε τα 15 χρόνια μαζί, μπορεί και να τα έχουμε κλείσει. Αυτό είναι το ωραίο, ότι δεν σκεφτόμαστε τα χρόνια και γελάμε ακόμα, έχουμε χιούμορ», είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Καλύτερα δε γίνεται τον Φεβρουάριο του 2024, προσθέτοντας:

Δεν ακολουθούμε τα standards μίας σχέσης, να θυμηθούμε την επέτειο, τα γενέθλια, τις γιορτές, τα ξεχνάμε πρώτοι. Και γιατί στη ζωή μας το δώρο θα το κάνουμε μία οποιαδήποτε μέρα, που θα πάμε να το αγοράσουμε. Έτσι έχουμε ανακουφιστεί, γιατί δεν πρέπει να τρέξουμε για μία συγκεκριμένη μέρα που ο ένας γιορτάζει. Μπορεί να το έχουμε ξεχάσει και να περάσουν και μέρες. Μπορεί να δω κάτι, και να της ταιριάζει. Θα περιμένω να έρθει η γιορτή της για να της το πάρω;

Και η Λίνα Πρίντζου όμως, μιλώντας στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το 2020, είχε μιλήσει για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με τα πιο τρυφερά λόγια αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως αυτός ο έρωτας είναι πέρα για πέρα αληθινός.

«Ο Βασίλης από τότε που γεννήθηκε τάχθηκε υπέρ της αισιοδοξίας. Βλέπει τα πράγματα αισιόδοξα και τα κάνει αισιόδοξα και για τους γύρω του», είχε και η ίδια χαρακτηριστικά, ενώ είχε αποκαλύψει και την μεγάλη στήριξη που είχε από τον ίδιο όταν έχασε τη μητέρα της.

Ο Βασίλης στήριξε εμένα, την μητέρα μου και όλους με μία γενναιότητα, την οποία δεν περίμενα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι άνοιγε το ασανσέρ στο νοσοκομείο, που ήμασταν άυπνοι εγώ και ο αδερφός μου, και έμπαινε ο Βασίλης και είχε ένα φως, σαν να έμπαινε ο ήλιος μέσα στο δωμάτιο. Για μένα ο Βασίλης είναι ο Άι Βασίλης. Ο δικός μου Άγιος Βασίλης.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης