Παρασκευή Κερασιώτη: Απάντησε στα αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή της στο Survivor

Γεωργία Βλαχοπούλου

Τελικά η Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM είχε καλύτερη μεταχείριση στο Survivor και «γκρίνιαζε» χωρίς λόγο;

Δικαιωματικά αν μπορούσαμε να βάλουμε έναν τίτλο για το Survivor που παρακολουθήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, αυτός θα ήταν «Πώς να εξοντώσεις τις αδερφές Κερασιώτη από το Survivor σε μία μέρα».

Survivor: H αποχώρηση των αδερφών Κερασιώτη αποκάλυψε την στρατηγική του Νίνο

Για να σε βάλω στο κλίμα η Παρασκευή Κερασιώτη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, το ριάλιτι μοντέλων, συμμετείχε στον φετινό 8ο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Mαζί της μπήκε και η αδερφή της, η Μαρία.

Μια εβδομάδα ωστόσο, αργότερα αφού έπρεπε πρώτα να επιβιώσει μαζί με κάποιους παίκτες στο νησί της εξορίας, για να αποδείξει πως μπορεί να είναι αντέξει τις συνθήκες του Survivor.

Πάνω λοιπόν, που η Μαρία ενώθηκε με την Παρασκευή στις Τίγρεις, αποχώρησαν και οι δύο από το παιχνίδι, την ίδια ημέρα.

Η Παρασκευή ξαφνιάζοντας το κοινό, αποχώρησε οικειοθελώς και η Μαρία πήρε τον δρόμο της επιστροφής μετά το συμβούλιο του νησιού, αφού οι συμπαίκτες της (κατά βάση ο Νίνο) την έστειλαν στη μονομαχία μαζί με την Γεωργία και τον Βλαδίμηρο.

H πρώτη ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη μετά την αποχώρηση από το Survivor

«Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για όλη αυτή την αγάπη και την στήριξη που μου δείχνετε. Χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ. Είμαι πάρα πολύ αληθινή και πάντα μοιράζομαι μαζί σας τη ζωή μου. Διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή μου στο Survivor. Δυστυχώς ο κόσμος κρίνει και κρίνει χωρίς να ξέρει. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι. Ήθελα πολύ να συμμετέχω σε αυτό το project. Είναι μια πολύ όμορφη, αλλά πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη εμπειρία. Θα το ξαναέκανα, απλά θα το ζούσα περισσότερο. Δυστυχώς δεν το έζησα όπως θα ήθελα λόγω προσωπικών προβλημάτων. Δεν πειράζει όμως, όλα για κάποιο λόγω γίνονται. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα τεράστιο "ευχαριστώ" σε όσους ήταν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι, σε όσους με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Μην ξεχνάτε να είστε αληθινοί και πάντα να κάνετε αυτό που θέλετε και αυτό που αγαπάτε. Να παλεύετε για όσα ονειρεύεστε και να μην ακούτε τα αρνητικά σχόλια», έγραψε η Παρασκευή αρχικά στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι.

Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε πως τίποτα δεν έχει βρει έτοιμο στη ζωή της - όπως πολλοί χρήστες στο Χ έγραφαν στα σχόλιά τους - και πάντα πάλευε και συνεχίζει να παλεύει για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Το γεγονός πως είχε συμμετάσχει σε ένα ριάλιτι - το GNTM - που την έκανε λίγο περισσότερο γνωστή δεν ήταν κάτι που της έλυσε τα προβλήματα. Ίσως μάλλον της δημιούργησε και περισσότερα αναφορικά με το modelling και την εξέλιξή της στον χώρο αυτό.

Νομίζουν πολλοί πως τα έχω όλα έτοιμα, επειδή είμαι σε αυτόν τον χώρο. Όχι παιδιά δεν ισχύει αυτό δυστυχώς. Αυτός ο χώρος είναι πολύ δύσκολος. Κοιτάνε πώς θα σε φάνε και κανένας δεν θα σε βοηθήσει. Δεν με έχει βοηθήσει κανείς. Ό, τι κάνω το κάνω μόνη μου και είμαι περήφανη για μένα. Είναι πολύ δύσκολο γιατί μου στερούν αυτό που αγαπάω πάρα πολύ, το modelling. Παλεύω 4 χρόνια να κάνω αυτό που αγαπάω, όμως δεν με έχουν στηρίξει σε αυτό. Τα λέω όλα αυτά γιατί με ρωτανε πολλοί πού χάθηκα. Δεν χάθηκα παιδιά, θα είμαι εδώ να παλεύω για τα όνειρά μου και να σας λέω συνέχεια να μην τα παρατάτε. Να είστε αληθινοί. Οι όμορφες ψυχές στο τέλος θα τα καταφέρουν. Θα σας το λέω συνέχεια.

Επειδή το φετινό Survivor παίζεται με παίκτες που δεν είναι γνωστά ονόματα στον χώρο της showbiz, η παρουσία της Παρασκευής - που ήταν ένα πρόσωπο πιο γνωστό - και της αδερφής της έκανε πολλούς από τους fans του παιχνιδιού να θεωρήσουν πως υπήρχε ίσως κάποια καλύτερη συμφωνία για εκείνες, ώστε να είναι μέρος του παιχνιδιού.

Survivor: Απογοήτευσε η Παρασκευή Κερασιώτη - Plot Twist με 5 παίκτες στην ομάδα της Εκατερίνας

Τα σχόλια ωστόσο, δεν αφορούσαν μόνο τις καλύτερες προϋποθέσεις με τις οποίες μπορεί να είχε μπει η ίδια στο Survivor.

Η συμπεριφορά της Παρασκευής απογοήτευσε αρκετούς από τους θαυμαστές που είχε αποκτήσει στο GNTM, αφού πια εκείνη και μιλούσε άσχημα σε συμπαίκτριά της και ασχολιόταν με τις διάφορες ίντριγκες, κάτι που δεν έκανε στο προηγούμενο ριάλιτι.

Παράλληλα, το γεγονός πως και εκείνη και η αδερφή της αναφέρονταν συνεχώς στην απώλεια του μπαμπά τους και το γεγονός πως διατυμπανούσαν συνεχώς πως μπήκαν στο παιχνίδι για να βοηθήσουν οικονομικά τη μητέρα τους έκανε πολλούς να θεωρήσουν πως όλο αυτό ήταν λίγο περισσότερο επιτηδευμένο απ' ότι θα έπρεπε, ενδεχομένως για να έχουν την εύνοια του κοινού, το οποίο μέχρι στιγμής δεν ψηφίζει.

Όλα αυτά βέβαια, οι χρήστες του Χ τα ανέφεραν χωρίς να γνωρίζουν αν σε αντίστοιχες αντίξοες συνθήκες (πείνα, κούραση, βρωμιά) θα συμπεριφέρονταν καλύτερα.

Οι πρώτες αναρτήσεις της Μαρίας Κερασιώτη

Σε αντίθεση με την αδερφή της, η Μαρία Κερασιώτη στις πρώτες αναρτήσεις της μετά την αποχώρησής της έδειξε μερικά backstage πλάνα με τον Μιχάλη και τον John Ρηγάκη από τους Αετούς, δείχνοντας τη στήριξή της, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και τα στιγμιότυπα με την οικογένειά της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης