Ο Πάνος Μιχαλόπουλος παραμένει ένας γοητευτικός άντρας και το έδειξε στη σπάνια εμφάνισή του

Γεωργία Βλαχοπούλου
NDP PHOTO AGENCY

Στα 75 του χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος απέδειξε πως δίκαια θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς, ενώ όλοι είπαν πώς τους «λείπει» από την τηλεόραση.

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε ο ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος στους θαυμαστές του, αφού άφησε να τον απαθανατίσουν σε γνωστό μαγαζί της Ραφήνας να απολαμβάνει τη μπουγάτσα του και να συνομιλεί με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ήταν φανερά ενθουσιασμένος που τον έβλεπε.

Τα «τσακάλια» των '80s είναι το κάρμα της Σοφίας Αλιμπέρτη: Ο Πάνος, ο Σταμάτης και η Έφη

H σπάνια εμφάνιση του Πάνου Μιχαλόπουλου

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος εδώ και χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όπως θα δεις από το βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok παραμένει ακόμα και σήμερα στα 75 του χρόνια ένας πολύ γοητευτικός άντρας.

https://www.tiktok.com/@chrischris4671/video/7420475884202757408

Μην ξεχνάς πως ο ηθοποιός υπήρξε μεγάλος ζεν πρεμιέ στα 80s και μάλιστα, ήταν ο πρώτος σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1981, ενώ παντρεύτηκαν το 1988. Για εκείνον ήταν ο δεύτερος γάμος, ωστόσο δύο χρόνια αργότερα, το 1990 οι δυο τους πήραν διαζύγιο και από τότε φαίνεται πως δεν έχουν καθόλου σχέσεις.

Όπως σχολίασαν πάντως, όσοι είδαν τον τρόπο που μιλούσε στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο ίδιος φάνηκε να είναι πολύ ταπεινός και απλός άνθρωπος. Μάλιστα, πολλοί ήταν και όσοι έγραψαν πως τους λείπει από τα τηλεοπτικά δρώμενα η παρουσία του ηθοποιού.

H Κορομηλά των 90s ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και οι fans φωνάζουν «Μπράβο Ρούλα»

Η αποχή του Πάνου Μιχαλόπουλου από την υποκριτική τα τελευταία 15 χρόνια

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποφάσισε να αποσυρθεί επαγγελματικά μετά το 2009 και τη συμμετοχή του στην τότε πρώτη διαδικτυακή σειρά, το «Σ' αγαπάω...πάρκαρε» της Σεμίνας Διγενή. Πριν από αυτήν είχαν προηγηθεί «Τα κορίτσια του μπαμπά» και φυσικά η «Ώρα η καλή» και ο ρόλος του Στέφανου Φωτιάδη που τον έκανε πιο γνωστό και στις νεότερες γενιές.

«Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις. Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα, έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ. Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Έκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας. Έφυγα από όλα και είπα "τέρμα". Και δεν σου κρύβω ότι αυτό είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο, γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου», είχε πει ο ίδιος μιλώντας για την απόφασή του να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου, ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μια δουλειά. Ως δουλειά είπα "τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο" και έτσι έφυγα. Ακούω πολλές φορές να λένε “είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει". Όχι, για μένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μού προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή από όλο αυτό. Είναι τρομερό ότι ο κόσμος σέβεται την απόφαση που έχω πάρει να μη θέλω να ασχοληθώ άλλο με την υποκριτική τέχνη και τη δημοσιότητα. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει πάρα πολύ και δεν με ρωτάει γιατί δεν δουλεύω πια. Αυτό είναι ένα από τα παράσημα που μπόρεσα να κατακτήσω από τη δουλειά μου: ο σεβασμός και η εκτίμηση του κόσμου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης