Ο Eminem θα γίνει παππούς και από το Μockingbird φτάσαμε στο Temporary με δάκρυα στα μάτια

Πατούλια Κατερίνα
Ο Eminem θα γίνει παππούς και από το Μockingbird φτάσαμε στο Temporary με δάκρυα στα μάτια

Η κόρη του Eminem, η μούσα πίσω από τα πιο γνωστά του τραγούδια, είναι έγκυος και ο περήφανος μπαμπάς ετοιμάζει να γίνει παππούς. Κάπως κλαίμε!

Στις δεκάδες ρίμες που έχει αφιερώσει ο Eminem στην κόρη του Hailie Jade, οι πιο πρόσφατες στο τραγούδι του Temporary φανέρωσαν και τα χαρούμενα νέα για τον 51χρονο ράπερ. Από το Μockingbird του 2004, στο Temporary του 2024, ένα είναι σίγουρο, ο Eminem είναι ο καλύτερος μπαμπάς και θα γίνει ο καλύτερος παππούς ever.

Soon to be παππούς ο Eminem

https://www.instagram.com/reel/DAq2ul-ytRL/

Στο μουσικό βίντεο του Temporary αφιερωμένο στην κόρη του, με πλάνα από την παιδική της ηλικία και με παράλληλα πλάνα από τη συγκινητική στιγμή του γάμου της 28χρονης, έγινε και η αποκάλυψη! Ο Eminem θα γίνει παππούς μέσα στο 2025, μιας και η κόρη του περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Evan McClintock, με τον οποίο παντρεύτηκαν σε μια σεμνή τελετή τον περασμένο Μάιο.

Ο ράπερ αποκάλυψε διακριτικά την εγκυμοσύνη της κόρης του Hailie Jade Mathers και η παρουσιάστρια του podcast "Just a Little Shady" είναι η πρωταγωνίστρια όλου του βίντεο αλλά και του πιο δυνατού πλάνου, εκείνου στο οποίο η 28χρονη χαρίζει μια φανέλα των Detroit Lions με τη λέξη «παππούς» γραμμένη στο πίσω μέρος της.

Η Hailie μοιράστηκε αργότερα τα ευχάριστα νέα εγκυμοσύνης και στον δικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας με τον αγαπημένο της και τον υπέρηχο του μωρού.

Μαμά της Hailie είναι η 49χρονη Kim Scott την οποία ο ράπερ γνώρισε όταν ακόμα ήταν έφηβος και με την οποία παντρεύτηκε και χώρισε δύο φορές.

https://www.instagram.com/p/DArEmQPJLUq/

Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές του ράπερ πλημμύρισαν την ενότητα σχολίων του βίντεο στο YouTube με μηνύματα αγάπης για το πόσο καλός πατέρας ήταν πάντα ο Eminem και τονίζοντας χαρακτηριστικά:

H κόρη του Eminem και ο McClintock παντρεύτηκαν στο Greencrest Manor στο Battle Creek, νωρίτερα φέτος.

Στον σεμνό γάμο του ζευγαριού παραβρέθηκαν τα στενά μέλη της οικογένειας και οι φίλοι τους, με τον χορό πατέρα-κόρης να είναι ένα από τα highlights της εκδήλωσης.

Στα πλάνα του βίντεο από τον γάμο της κόρης του, η στιγμή που ο ράπερ βλέπει την Hailie νύφη, είναι από τις πιο συγκινητικές.

https://www.instagram.com/p/C_Q5WbmJzi3/

Πάντως, το Temporary, είναι ένα τραγούδι το οποίο μιλά για τον θάνατο του Eminem στο μέλλον και για το πώς ο ίδιος θέλει να καθυσηχάσει την κόρη του πως η θλίψη της αυτή δεν θα κρατήσει για πάντα:

«Ναι, λοιπόν, Hailie Jade, σου έγραψα αυτό το τραγούδι / Για να σε βοηθήσω να αντιμετωπίσεις τη ζωή τώρα που θα λείπω/ Και, γλυκιά μου, να είσαι δυνατή, ξέρω ότι ήμουν ο βράχος σου / Και ακόμα είμαι, το αντίο δεν είναι / Ποτέ εύκολο , γιατί κλαις»;

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2023 μετά την πρώτη συνάντηση του στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν το 2016. Ο ΜακΚλίντοκ αποκάλυψε αργότερα πώς ζήτησε από τον διάσημο πατέρα της αγαπημένης του την άδειά του για να της κάνει πρόταση γάμου.

eminem2.jpg

Ανάμεσα στα επικά σχόλια στο προφίλ της Hailie, ήταν κι εκείνα που ήθελαν να ονομαστεί το μωρό Slim!

Σε ένα επεισόδιο του podcast της τον Αύγουστο του 2024, η Hailie παραδέχτηκε ότι το να ακούει το τελευταίο άλμπουμ του μπαμπά της, The Death of Slim Shady (Coup de Grâce), τη συγκινεί, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα τραγούδια "Somebody Save Me" και "Temporary".

«Έκλαψα με λυγμούς, νομίζω, και για τα δύο τραγούδια, αλλά ειδικά για το "Temporary". Αλλά θα πω, βλέποντας το βίντεο και ακούγοντας τα τραγούδια, νιώθω ότι οι γονείς μου έκαναν τόσο καλή δουλειά μεγαλώνοντας . Εκεί που δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο άσχημα ήταν τα πράγματα, αλλά τώρα, ως ενήλικας εκ των υστέρων, είναι τόσο τρομακτικό να το σκέφτεσαι».

Ο Eminem για τον ρόλο πατέρα

«Το να είσαι μπαμπάς είναι σίγουρα μια διπλή ζωή. Ακόμα και πριν γεννηθεί η Hailie, ήμουν σταθερός οπαδός της ελευθερίας του λόγου ... Αλλά μόλις χτυπήσω την πόρτα του σπιτιού, είμαι μπαμπάς. Πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο, τα μαζεύω, τους μαθαίνω κανόνες. Δεν λέω ότι είμαι ο τέλειος πατέρας, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαι εκεί για τα παιδιά μου και να τα μεγαλώνω με τον σωστό τρόπο», έχει δηλώσει στο Rolling Stone το 2004 ο Eminem.

Η Hailie είναι το μοναδικό βιολογικό παιδί του Eminem.

Ο ράπερ έχει και την 31χρονη Alaina Marie Scott η οποία γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 1993 στο Μίσιγκαν από την αδερφή της Kim, Dawn Scott. Ο Eminem την υιοθέτησε νόμιμα στις αρχές της δεκαετίας του 2000, καθώς η μητέρα της πάλευε με τη χρήση ναρκωτικών και τελικά πέθανε το 2016 από ύποπτη υπερβολική δόση.

«Έχω την πλήρη επιμέλεια της ανιψιάς μου», είπε ο ράπερ στο Rolling Stone για την 31χρονη πλέον ανιψιά του το 2004.

https://www.instagram.com/p/C_AP56MuxRr/

«Η ανιψιά μου ήταν μέρος της ζωής μου από τότε που γεννήθηκε. Εγώ και η Κιμ την είχαμε μαζί μας, θα έμενε μαζί μας όπου κι αν βρισκόμασταν». Το 2020, είπε ότι η Alaina, την οποία αποκαλεί συχνά Lainey στους στίχους των τραγουδιών του, είναι "σαν κόρη" γι 'αυτόν.

Ο Eminem άφησε το όνομα της Alaina στην επιτυχία του 2004, "Mockingbird", στον στίχο "Lainey, είναι τρελός ο θείος, έτσι δεν είναι; / Ναι, αλλά σε αγαπάει, κορίτσι μου και πρέπει να το ξέρεις.

Η Alaina φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Όκλαντ, όπου πήρε πτυχίο στην επικοινωνία. Αυτές τις μέρες, η Alaina είναι ταξιδιωτική blogger που συχνά μοιράζεται τις περιπέτειές της με τους followers στο Instagram. Τον Δεκέμβριο του 2021, αρραβωνιάστηκε τον εδώ και χρόνια αγαπημένο της, Matt Moeller. Στις 9 Ιουνίου 2023, η Alaina παντρεύτηκε τον Moeller σε μια τελετή στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν. Πολλοί φίλοι και μέλη της οικογένειας ήταν παρόντες, συμπεριλαμβανομένης της Hailie, η οποία ήταν παράνυμφος και τον Eminem, ο οποίος συνόδευσε την Alaina σε ένα διάδρομο με 2.000 λευκά τριαντάφυλλα.

Η ιστορία του τρίτου παιδιού του Eminem της Stevie Laine Scott είναι πιο ιδιαίτερη μιας και η 22χρονη σήμερα κοπέλα γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 2002 από την Kim και τον τότε φίλο της, Eric Hartter, με τον οποίο έβγαινε ανάμεσα στους δύο γάμους της με τον Eminem.

Όταν η Kim και ο Eminem έγιναν ξανά ζευγάρι, ο ράπερ υιοθέτησε νόμιμα τη Stevie το 2005 ενώ ο βιολογικός πατέρας του κοριτσιού φέρεται να πέθανε το 2019.

DPG Network