Η Mariah Carey ετοιμάζεται για «All i want for Xmas» και μόνο ο «Αη Βασίλης» δεν ανέφερε τον P.Diddy

Γεωργία Βλαχοπούλου
https://gr.pinterest.com/pin/15833036161139710/

Η Μariah Carey με ένα βίντεό της ενημέρωσε τους followers της πως δεν φτάνει ακόμα στον «Βόρειο Πόλο», αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό αλλά με τη σχέση που είχε με τον P. Diddy.

Παρότι, ο καιρός τουλάχιστον στη χώρα μας δεν θυμίζει και ιδιαίτερα φθινόπωρο - πόσο μάλλον χειμώνα - πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να ξεκινήσει η γιορτινή περίοδος των Χριστουγέννων.

Ο 50 Cent μάς είχε προειδοποιήσει για τον Diddy μ' ένα ντοκιμαντέρ πολύ πριν από τη σύλληψη

Και τι πηγαίνει πάντα σετ με τα Χριστούγεννα; Φυσικά, η Mariah Carey με τον «ύμνο» All I Want for Christmas.

Το βίντεο της Mariah Carey και o «Άη Βασίλης»

Η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να προετοιμάσει τους θαυμαστές της με ένα πρώτο βίντεο πριν κυκλοφορήσει αυτό που ετοιμάζει κάθε χρόνο για να κηρύξει, ως «βασίλισσα των Χριστουγέννων», την έναρξη της εορταστικής αυτής περιόδου.

«Όχι ακόμα», ακούγεται να λέει η Mariah Carey στον πιλότο του ιδιωτικού της τζετ που της λέει πως ξεκινάνε την πτήση τους για τον Βόρειο Πόλο,

απαντώντας ίσως και στα viral βίντεο στο TikTok που έβαζαν να ακούγεται το τραγούδι της με το που μπήκε το φθινόπωρο. Αυτή τη στιγμή βέβαια, διανύουμε την περίοδο του Halloween, οπότε εύστοχα η Mariah μάς είπε να περιμένουμε λιγάκι ακόμα.

https://www.tiktok.com/@thevonbks/video/7416395738298584350

Την ανάρτησή της μάλιστα, σχολίασε και ο «Άη Βασίλης» - ναι, το είδαμε κι αυτό! - από το επίσημο προφίλ του στο Instagram, ο οποίος έγραψε «Όχι ακόμα! Δεν είμαστε έτοιμοι... αλλά ΣΥΝΤΟΜΑ!».

Τα σχόλια για τα πάρτι του P.Diddy

Πολλά σχόλια πάντως, που δέχθηκε η Mariah Carey κάτω από αυτό το βίντεο δεν αφορούσαν την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, αλλά τα πάρτι του P. Diddy.

Η τραγουδίστρια ήταν ανάμεσα στα ονόματα των διασήμων που έδιναν το παρών στα «λευκά» πάρτι που έκανε ο P. Diddy και σίγουρα πολλοί θέλουν να ξέρουν αν είχε συμμετοχή και στα διάφορα φρικαλέα πράγματα που γίνονταν εκεί ή αν απλά έμενε σε αυτά τα πάρτι όσο τα πράγματα ήταν φυσιολογικά.

Φήμες θέλουν όλα να κυλούν κανονικά σε αυτά τα πάρτι και μετά τις 12 το βράδυ ή τη μία, να μετατρέπονται στα λεγόμενα «Freak offs», δηλαδή να ξεκινούν οι διάφορες ασέλγειες σε βάρος διάσημων ή μη προσώπων, να κυκλοφορούν ναρκωτικά, να κακοποιούνται παιδιά και ποιος ξέρει τι άλλο.

Οι «κολλητοί» του P. Diddy: Από τον Jay-Z και την Beyoncé μέχρι τον Kutcher και τον Di Caprio

Ποια ήταν όμως, η σχέση της Mariah Carey με τον P. Diddy;

Ενώ η Mariah Carey έχει αποστασιοποιηθεί από τον Sean "Diddy" Combs τα τελευταία χρόνια, οι δυο τους ήταν πολύ φίλοι στις πρώτες μέρες της καριέρας τους. Στην Mariah Carey άρεσε η μουσική του Diddy και την επαινούσε ανοιχτά, ακόμη και όταν αυτό της προκαλούσε προβλήματα.

https://www.tiktok.com/@__ttany/video/7420986048433507614

Ο πρώην σύζυγός της και νυν σύζυγος της Λατίνας σταρ, Τhalia, Tommy Mottola, έκανε απαξιωτικά σχόλια για τον Diddy κι εκείνη παίρνοντας το μέρος του Diddy, τον είχε επιπλήξει για τα λόγια του, τα οποία περιέγραφε ως κατάφωρα ρατσιστικά.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, η Carey και ο Mottola συζητούσαν την ανερχόμενη καριέρα του Diddy. Τότε είχε δημιουργήσει τη δική του δισκογραφική, την Bad Boy Records και οι καλλιτέχνες συνέρρεαν για να δουλέψουν μαζί του.

Για τι απ' όλα κατηγορείται ο Diddy; Από τη JLo στα 1000 baby oils και τις TikTok θεωρίες συνωμοσίας

Ο Mottola λοιπόν, που ήταν o διεθύνων σύμβουλος της Sony Music μέχρι το 2003, δεν πίστευε ότι η επιτυχία του Diddy θα διαρκέσει.

Ο Τommy είχε μοιραστεί τη γνώμη του με εμένα και τον ανιψιό μου τον Shawn: «Ο Puffy θα γυαλίζει τα παπούτσια μου σε δύο χρόνια», θυμάται η Carey να λέει στο βιβλίο της The Meaning of Mariah Carey.


Η Carey είπε ότι σπάνια αντιμετώπιζε τον Mottola, καθώς η ελεγκτική του φύση ήταν καταπιεστική και τρομακτική. Σε αυτήν την περίσταση, όμως, ένιωσε την ανάγκη να τον πιέσει.

«Ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που στάθηκα απέναντι στον Tommy, λέγοντάς του ότι αυτό που είχε πει ήταν κατάφωρα ρατσιστικό», είπε η ίδια, λέγοντας πως είχε θυμώσει με αυτό του το σχόλιο.

Ήταν τελικά ζευγάρι η Mariah Carey και ο P.Diddy;

Μετά τον χωρισμό της Carey από τον Mottola, άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες ότι είχε σχέση με τον Diddy. Σε μια συνέντευξη στο MTV, η Carey γούρλωσε τα μάτια της όταν η δημοσιογράφος Tabitha Soren τη ρώτησε αν έπρεπε να πάνε να βρουν τον Diddy. Τον χαρακτήρισε σαρκαστικά ως «φίλο» της πριν αναφερθεί στις φήμες.

H απάντηση της Mariah ήταν ακριβής:

Δεν είμαστε μαζί, για να το μάθει ο κόσμος. Λατρεύω τον Puffy, αλλά ο Puffy κι εγώ δεν είμαστε μαζί, οπότε μπορούμε να σταματήσουμε τις φήμες σε παρακαλώ;

Πάντως, η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο μετά τη σύλληψη του P.Diddy και όσα ακούγονται για τις φρικαλεότητες που γίνονταν εκεί.

Ύποπτο ή απλά δεν θέλει να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο «social mediακής» κατακραυγής με όσα θα πει;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης