Στο TikTok ο Μιχάλης Εμιρλής τραγούδησε ξανά την «Πίπα της ειρήνης» και μάς γύρισε 18 χρόνια πίσω

Γεωργία Βλαχοπούλου

Πίσω στο 2006 και στα πρώτα walkman mp3, o Mιχάλης Εμιρλής ήταν στη λίστα με τα κομμάτια που αφιερώναμε δυνατά και τέτοιες εποχές δεν ξανάρχονται!

Και εκεί το βραδάκι, όπως έκανα scroll στο TikTok μου έπεσα πάνω σε έναν κύριο που τραγουδούσε την «Πίπα της ειρήνης». Τι σου θύμισα τώρα ε;

Σε πρώτη φάση άρχισα κι εγώ να σιγοτραγουδώ σχεδόν μηχανικά το τραγούδι, λες και είχε καταγραφεί στο DNA μου.

Σε δεύτερη, συνειδητοποίησα πως αυτός δεν ήταν ένας όποιος κι όποιος κύριος, αλλά ο Μιχάλης Εμιρλής, ο οποίος 19 χρόνια μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου τραγουδιού, επανήλθε διαδικτυακά για να μας το τραγουδήσει ξανά.

Και εκεί είναι που είδα το βίντεο 10 φορές, τραγουδώντας πιο δυνατά μαζί του την «Πίπα της ειρήνης» έχοντας ένα χαζό χαμόγελο στο πρόσωπο και στο μυαλό - ξαφνικά - όλες τις εικόνες από εμένα και τους συμμαθητές μου να τραγουδάμε μαζί στα πάρτι αυτό το τραγούδι.

Η Μarlain 18 χρόνια μετά τις Ηi-5 τραγουδάει με τις Lez Zeppelin κι έχει μπλε μαλλιά

O Mιχάλης Εμιρλής στο TikTok

Ο 44χρονος σήμερα τραγουδιστής έκανε λογαριασμό λοιπόν, στο TikTok και το πρώτο του βίντεο ήταν αυτό με τις «συσκευασίες μαργαρίνης».

«Throwback ή Comeback; Πάμε να θυμηθούμε τα παλιά!», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα του βίντεο που μία έδειχνε εκείνον να τραγουδάει στο σήμερα και μία πλάνα από το τότε βίντεο κλιπ του.

https://www.tiktok.com/@michalisemirlis/video/7424130570378054914

Όπως καταλαβαίνεις έγινε το αδιαχώρητο στα σχόλια, με τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας να έχουν και από μία ιστορία να διηγηθούν γι' αυτό το τραγούδι κι ένα σωρό άλλες αναμνήσεις.

Φυσικά δεν ήταν μόνο η «Πίπα της ειρήνης» που είχε γίνει viral τότε και θεωρείται πλέον από τις επιτυχίες των 00's, αλλά και το «Να σε ξεχάσω προσπαθώ» ή και ο «Κουβανός», τα οποία θυμήθηκαν και οι χρήστες του TikTok και ο Μιχάλης Εμιρλής σχολίασε πως έχουν τη δική τους ιστορία.

Τι κάνει σήμερα ο Μιχάλης Εμιρλής;

Σε αντίθεση με το TikTok, ο Μιχάλης Εμιρλής είναι πιο ενεργός στο Instagram.

Ο ίδιος, όπως θα δεις δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Μένει στην Θεσσαλονίκη, ενώ πλέον είναι μπαμπάς -αφού με τη σύζυγό του Ειρήνη Δανιήλ έχουν αποκτήσει 2 αγόρια- αλλά και επιχειρηματίας στον χώρο της γυναικείας ένδυσης.

«Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να κάνουμε την εταιρία βιώσιμη και αναπτυσσόμενη... Οι ξένοι είναι δύσπιστοι με την Ελλάδα. Αλλά έχουμε καταφέρει με πολλή προσπάθεια να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους μετά από τόσα χρόνια... Δεν πουλώ ούτε σχεδιάζω εγώ τα ρούχα, διευθύνω το οικονομικό και επικοινωνιακό κομμάτι της επιχείρησης μου. Η μουσική ήταν και είναι τρόπος έκφρασης για μένα, παράλληλα όμως ασχολούμαι και με άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που μου δίνουν την δυνατότητα να βλέπω την μουσική όχι σαν βιοπορισμό αλλά σαν μια απόλαυση και δημιουργία», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης