Η Anne Hathaway απολογείται σε δημοσιογράφο για την «απαίσια» συνέντευξη -Γιατί τώρα;

 Άρτεμις Σκούφου
Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Ποια είναι η Kjersti Flaa, η δημοσιογράφος στην οποία απολογήθηκε η Anne Hathaway και τι πραγματικά συνέβη πριν από 12 χρόνια; 

Τον γύρο του διαδικτύου - και του TikTok φυσικά - κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με μια δημοσιογράφο από τη Νορβηγία να γίνεται γνωστή για μια συνέντευξη που πήρε από την Anne Hathaway πριν από 12 χρόνια.

Για την ταινία «Les Misérables», η Kjersti Flaa είχε πάρει συνέντευξη από τους ηθοποιούς της ταινίας, όμως δηλώνει τώρα πως η συζήτηση με την Anne Hathaway ήταν η χειρότερη.

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube, η ρεπόρτερ έκανε την αποκάλυψη, δηλώνοντας πως μετά τη συνέντευξη αυτή, του 2012, θεωρεί πως η ηθοποιός τη μίσησε. Τι συνέβη, όμως, τότε και ποια είναι η Kjersti Flaa;

Ποια είναι η Kjersti Flaa;

Η Kjersti Flaa είναι μια δημοσιογράφος στον τομέα της ψυχαγωγίας, η οποία πρόσφατα έγινε γνωστή στα μέσα ενημέρωσης για μια ακόμη viral συνέντευξη με μια celebrity. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εν μέσω της αμφιλεγόμενης περιοδείας Τύπου της Blake Lively με τίτλο «It Ends With Us», η δημοσιογράφος επανέφερε στην επιφάνεια μια συνέντευξη που είχε κάνει το 2016 με τη Lively για την ταινία «Cafe Society».

Η δημοσιογράφος ονόμασε το βίντεο «Η συνέντευξη της Blake Lively που με έκανε να θέλω να παραιτηθώ από τη δουλειά μου».

Το κλιπ ξεκινά με τη δημοσιογράφο να λέει στη Lively, η οποία ήταν τότε έγκυος, «Συγχαρητήρια για την κοιλίτσα» - χρησιμοποιώντας μια λέξη στα αγγλικά που λένε όταν η γυναίκα είναι ακόμα στις αρχές της εγκυμοσύνης. Η Lively στη συνέχεια απαντά με το ίδιο, λέγοντας: «Συγχαρητήρια για την κοιλίτσα». Ακολούθησαν κι άλλες φαινομενικά αμήχανες στιγμές.

Έκτοτε, η Flaa έχει δημοσιεύσει μια σειρά από παλαιότερο περιεχόμενό της για να δώσει στον κόσμο μια εικόνα από τα παρασκήνια των συνεντεύξεων με τους διάσημους, όπως έχει δηλώσει η ίδια μέσα από τα βίντεο που δημιουργεί και δημοσιεύει.

«Θαύματα συμβαίνουν» και η Anne Hathaway επιστρέφει με βασιλικό στιλ στο The Princess Diaries 3

Τι συνέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Kjersti Flaa με την Anne Hathaway το 2012;

Παρουσιάζοντας το βίντεο, η Kjersti Flaa είπε ότι η προϋπόθεση για τη συνέντευξή της ήταν «υπερβολικά cringe».

Αυτή μπορεί να είναι η χειρότερη ιδέα μου για συνέντευξη.

Για να δώσει μια πιο όμορφη νότα στη συνέντευξη με τους ηθοποιούς της ταινίας «Les Misérables», η Kjersti Flaa αποφάσισε να τραγουδήσει την πρώτη της ερώτηση και ζήτησε από τους σταρ να τραγουδήσουν τις απαντήσεις τους. Πολλοί, όπως η Amanda Seyfried και ο Eddie Redmayne, ανταποκρίθηκαν σε αυτό και συμμετείχαν στον εναλλακτικό τρόπο να απαντούν στις ερωτήσεις.

Η Anne Hathaway ήταν λιγότερο ενθουσιασμένη με την ιδέα. Σε ένα απόσπασμα της συνέντευξης, η δημοσιογράφος εξήγησε την ιδέα της στην ηθοποιό, η οποία γέλασε και στη συνέχεια είπε «Λοιπόν, εγώ δεν θα το κάνω αυτό».

Η Flaa δεν το έβαλε κάτω, το δοκίμασε και τραγούδησε στην πρώτη της ερώτηση και δήλωσε ότι η συνέντευξη «πήρε εντελώς την κάτω βόλτα μετά από αυτό».

Χωρίς να τραγουδάει, η δημοσιογράφος φαίνεται να έκανε στη Hathaway δύο επιπλέον ερωτήσεις στο τέλος «Πιστεύετε ότι ο έρωτας ήταν πιο παθιασμένος τότε;» και «Θυμάστε τον πρώτο σας έρωτα;».

Η απάντηση και στις δύο ήταν η ίδια. «Όχι».

Ήταν τόσο απορριπτική απέναντί μου.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Anne Hathaway ευχαρίστησε τη δημοσιογράφο και της έσφιξε το χέρι, αλλά και μόνο αν κρίνουμε από το βίντεο, ήταν αρκετά ψυχρή.

Αναλογιζόμενη τώρα τη συνέντευξη, η Kjersti Flaa δήλωσε ότι η ασυνήθιστη προσέγγισή της μπορεί να έκανε την ηθοποιό να αισθανθεί άβολα.

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι ίσως ήταν υπερβολικό να της ζητήσω να τραγουδήσει κι εκείνη. Αλλά θα μπορούσε να είναι καλή για το υπόλοιπο της συνέντευξης», είπε.

Η δημοσιογράφος σημείωσε ότι έχει συναντήσει τη σταρ από τότε και είπε ότι ήταν «πολύ γλυκιά».

Πώς απάντησε η Hathaway στο βίντεο της Flaa;

Τρεις ημέρες αφότου ανέβηκε το αρχικό της βίντεο, η Kjersti Flaa δημοσίευσε ένα ακόμα στις 9 Οκτωβρίου, δίνοντας μια συνέχεια.

Η δημοσιογράφος προκάλεσε την έκπληξή μας, δηλώνοντας πως ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Hathaway της διαβίβασε ένα ειλικρινές μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη σταρ, η οποία αισθάνθηκε την ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί της αφού είδε τη συνέντευξή τους.

Έκανε κάτι πολύ εκπληκτικό. Μου έστειλε ένα μακροσκελές email στο οποίο μου εξηγούσε τι περνούσε εκείνη τη στιγμή, όταν έκανε αυτή τη συνέντευξη. Βασικά, μου ζήτησε συγγνώμη που μου έδωσε μια απαίσια συνέντευξη.

Κατά τη διάρκεια της αλληλογραφίας που είχαν αυτές τις μέρες, η δημοσιογράφος και η ηθοποιός αποφάσισαν να μην αποκαλύψουν τι ακριβώς περιείχε το email, αλλά η Flaa ήθελε απλώς να μοιραστεί την «καταπληκτική» κίνηση της Anne. Μάλιστα, δήλωσε ότι ήταν «τόσο ευγνώμων» στη Hathaway.

Ήταν τόσο συγκινητικό για μένα, που και μόνο που μιλάω γι' αυτό με κάνει σχεδόν να δακρύζω... ήταν μια πολύ προσωπική δήλωση.

Όλο αυτό, όμως, δεν σταματά εδώ.

Η Kjersti Flaa αποκάλυψε πως η Anne Hathaway της πρότεινε να της πάρει συνέντευξη την άνοιξη για την επόμενη ταινία της, «Flowervale Street».

Η πρόθεση της δημοσιογράφου από το τελευταίο αυτό βίντεο που δημιούργησε αποσαφηνίζεται στο τέλος.

Αυτό είναι το μήνυμα που προσπαθώ να προωθήσω σε αυτά τα βίντεο που κάνω - ότι πρέπει να είμαστε ευγενικοί μεταξύ μας.

Είπε, ακόμα, ότι προσπαθεί να «παραδέχεται» τα λάθη της, συμπεριλαμβανομένων των ιδεών για συνεντεύξεις που «πέφτουν στο κενό».

«Σέβομαι τόσο πολύ τους ανθρώπους που παραδέχονται τα λάθη τους και ζητούν συγγνώμη. Σας ευχαριστώ, πραγματικά, από τα βάθη της καρδιάς μου που ζητάτε συγγνώμη».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης