Για μία ταινία της μόνο έχει μετανιώσει η Sandra Bullock και ίσως μπορείς να τη φανταστείς

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Μία από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, η Sandra Bullock δεν είναι περήφανη για όλες τις ταινίες της και μιλά ανοιχτά γι' αυτό.

Την αγαπάμε πολύ τη Sandra Bullock και το ίδιο και άπειρος κόσμος σε όλο τον πλανήτη. Τόσο ως προς την ερμηνευτική δεινότητά της, όσο και ως προς τη στάση της στην ιδιωτική της ζωή η 60χρονη πρωταγωνίστρια ξεχωρίζει σε ό,τι κι αν κάνει.

Πόσους και πόσους τίτλους, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Εκτός από το The Blind Side (2009) που της χάρισε ένα Όσκαρ και τα blockbusters The Proposal (2009), The Heat (2013) και Gravity (2013) που την έκαναν σταρ, έχουμε και ένα σωρό άλλες δημοφιλείς ταινίες, όπως, για παράδειγμα το Speed (1994) που, στην ουσία την έβαλε μέσα στο «παιχνίδι» και το Miss Congeniality (2000) αλλά και τα πιο πρόσφατα Ocean's 8 (2108) και The Unforgivable (2001).

Πολλές οι εμπορικές επιτυχίες, όμως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς πως, όπως και για όποιον άλλον επαγγελματία, φυσικά, του χώρου ή μη, δεν μπορεί όλες οι δουλειές της να είναι το ίδιο αγαπημένες. Το αντίθετο μάλιστα. Σίγουρα υπάρχουν και μερικές που μπορεί να θέλει να τις ξεχάσει. Και για την ακρίβεια, η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό.

Ο απρόσμενος τρόπος που ο Channing Tatum γνώρισε τη Sandra Bullock

Η ταινία που δεν θέλει να θυμάται

Στο πλαίσιο προώθησης μίας από τις πιο πρόσφατες ταινίες της, του Lost City, η 60χρονη σταρ δεν «μάσησε» τα λόγια της. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία, Daniel Radcliffe, η Bullock αποκάλυψε για ποια ταινία έχει μετανιώσει.

Πρόκειται για μία ταινία που δεν άρεσε γενικότερα, βέβαια, αν κρίνει κανείς από τα λιγοστά (συγκριτικά, πάντα) εισιτήρια που έκοψε, ενώ έχει από τα πιο χαμηλά σκορ στις κριτικές στα διάφορα sites.

Ο λόγος για το Speed 2 (1997), του οποίου ούτε η πλοκή έστεκε, όπως υποστηρίζει η ίδια η πρωταγωνίστριά του, έχοντας τον Jason Patrick στο πλευρό της.

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει πριν από μερικά χρόνια στο TooFab, η Bullock είχε δηλώσει σχετικά: «Μόνο για μία ντρέπομαι που έχω κάνει και λέγεται Speed 2. Και δεν το έχω κρύψει. Δεν βγάζει νόημα. Ένα πλοίο που πηγαίνει πολύ αργά προς ένα νησί!!!!»

«Είναι το φιλμ που εύχομαι να μην είχα κάνει και φαίνεται πως ούτε οι φανς ήρθαν να το δουν», συνέχισε η Bullock με τον συμπρωταγωνιστή της, Daniel Radcliffe, να προσπαθεί να το «μαζέψει» λίγο: «Ένιωσα ότι απέκτησα ένα είδος cult αγάπης για αυτό». Αμφίβολο αν την έπεισε, όμως προσπάθησε, έστω!

Η Sandra Bullock έγινε 60! H ηθοποιός - πρότυπο για το πώς να μετατρέψεις την απώλεια σε δύναμη

30 χρόνια Speed

Φέτος, πάντως, η Bullock γιορτάζει τα 30 χρόνια από το actual thing, το Speed του 1994 για για την επέτειο αυτή η Sandra συνάντησε επί σκηνής για πρώτη φορά ύστερα από πολλά πολλά χρόνια τον Keanu Reeves και το κοινό τρελάθηκε.

Η χημεία των δύο ηθοποιών ήταν εμφανής ακόμα και 30 χρόνια μετά. Η ταινία τότε έγινε επιτυχία-έκπληξη, αφού με προϋπολογισμό 30 εκατομμυρίων δολαρίων απέφερε πάνω από 350 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης