Οι ευχές της Salma Hayek για τον γιο του συζύγου της πηγαίνουν και στη μητέρα του, Linda Evangelista

Η Salma Hayek έχει μία κόρη με τον σύζυγό της, François-Henri Pinault, όμως αγαπάει το ίδιο και τα άλλα τρία παιδιά εκείνου και σε κάθε ευκαιρία το δηλώνει και δημόσια.

Τα 18 του χρόνια συμπλήρωσε ο προγονός της Salma Hayek, o Augustin «Augie» James Evangelista Pinault και η διάσημη λατίνα ηθοποιός του ευχήθηκε και διαδικτυακά με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στην οποία συμπεριέλαβε πολλές φωτογραφίες του αγαπημένου της με τα παιδιά του καθώς και μία με τη μητέρα του εορτάζοντα, που δεν είναι άλλη από τη Linda Evangelista.

Power couples: Η λίστα με τα πιο πλούσια celebrity ζευγάρια του κόσμου ξαφνιάζει

Ένα μικρό σκάνδαλο και μια μεγάλη οικογένεια

Η διάσημη καλλονή και ο δισεκατομμυριούχος Pinault ήταν ζευγάρι και χώρισαν το 2006, μερικούς μήνες πριν γεννηθεί το παιδί. Η Evangelista δεν είχε σκοπό να αποκαλύψει την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της μέχρι που αναγκάστηκε να τον «σύρει» στα δικαστήρια λόγω «αθέτησης οικονομικής συμφωνίας», όπου πλέον το μυστικό αποκαλύφθηκε.

Οι σχέσεις τους δεν ήταν από την αρχή καλές, όμως με τα χρόνια όλοι έγιναν μία μεγάλη οικογένεια και σε αυτό, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η Hayek με τον οποία ο Pinault παντρεύτηκε το 2009.

Σε αυτή την οικογένεια ανήκουν, φυσικά και η 17χρονη κόρη του ζεύγους, Valentina αλλά και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Pinault από τον γάμο του με την πρώτη του σύζυγο, Dorothée Lepère, Florence και Dominic. Στη φωτογραφία η Salma ο François-Henri και όλα τα παιδιά εκείνου.

Η Salma Hayek αγαπά τα παιδιά του συζύγου της σαν δικά της & οι ευχές στην Mathilde το αποδεικνύουν

Η ανάρτηση της Hayek

«Ευτυχισμένα 18α γενέθλια Augie», γράφει η Salma αστειευόμενη πως επίσημα είναι ενήλικας τουλάχιστον στο Μεξικό και τη Γαλλία.


«Η ευγενική σου καρδιά είναι σα ένα χάδι που γιατρεύει στις ζωές μας γιατί φέρνεις ζέστη και φως σε όλους γύρω σου. Συνέχισε να φέρνεις την ευτυχία και τη χαρά. Σ' αγαπάμε τόσο πολύ», ολοκληρώνει στη λεζάντα και στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Augie με τα αδέλφια του, τη μητριά του και τα αδέλφια του (και φυσικά, με τη μητέρα του, όπως είδαμε και πιο πάνω).

Η ανάρτηση της Linda

Λίγη ώρα αργότερα η μαμά Linda έκανε επίσης μία ανάρτηση αφιερωμένη στον μοναχογιό της, από την οποία, βέβαια δεν έλειψε και η μητριά του, όπως και τ' αδέλφια του.

«Ο άντρα μου. @a__pinault που φέρνει τη χαρά και το φως. #18», γράφει η περήφανη μαμά και οι φωτογραφίες που μοιράζεται είναι, όντως, γεμάτες φως.


Salma Hayek και François-Henri Pinault γιορτάζουν 15 χρόνια ενός μεγάλου love story

H σχέση ζωής Hayek-Pinault

Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι γνωρίστηκε την άνοιξη του 2006 σε ένα γκαλά στο Palazzo Grassi στη Βενετία. Παντρεύτηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2009, στο Δημαρχείο του Παρισιού.

«Όταν υπάρχει σύγκρουση, βάζουμε όλη την ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος - ποτέ δεν ψάχνουμε να κατηγορήσουμε ο ένας τον άλλον. Όλη η ενέργειά μας πηγαίνει στον τρόπο που θα το λύσουμε. Λόγω της προσέγγισής μας, ποτέ δεν είπαμε κάτι άσχημο ο ένας στον άλλο», έχει αναφέρει η ηθοποιός σε συνέντευξη για τη σχέση με τον σύζυγό της.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης