Η Τόνια Σωτηροπούλου, μόνη της στη σκηνή, σε μία ξεχωριστή παράσταση στο West End του Λονδίνου

Η Τόνια Σωτηροπούλου, μόνη της στη σκηνή, σε μία ξεχωριστή παράσταση στο West End του Λονδίνου

Πανευτυχής, γεμάτη, χαρούμενη κι ευγνώμων για τη μοναδική θεατρική εμπειρία είναι η Τόνια Σωτηροπούλου και δεν το κρύβει.

Μια πολύ ξεχωριστή βραδιά ήταν η χθεσινή (12/10/25) για την Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και για τους δικούς της ανθρώπους που βρέθηκαν στο Λονδίνο για να τη στηρίξουν και σε αυτό το βήμα της.

Snapinsta.app_462657340_18466536874049145_8267795495380995328_n_1290-(1).jpg

Τόνια Σωτηροπούλου: Έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες, το αγαπημένο κούρεμα των Γαλλίδων

Red Rabbit Whit Rabbit

«Με λένε Nassim Soleimanpour», ξεκινά την ανάρτηση που έκανε σήμερα η Ελληνίδα ηθοποιός και αναρωτιέσαι τι όνομα είναι αυτό, εξηγούμε πως πρόκειται για τον συγγραφέα του πρωτοποριακού έργου Red Rabbit Whtie Rabbit στο οποίο συμμετείχε κι εκείνη για μία μοναδική παράσταση στο Soho Place του West End.

Ο 43χρονος, σήμερα, Ιρανός συγγραφέας έγραψε αυτό το έργο το 2010 και από τότε αυτό παίζεται κάθε χρόνο, κάθε φορά με διαφορετικό ηθοποιό.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα από τα έργα που έχουν περιοδεύσει περισσότερο στη σύγχρονη ιστορία του θεάτρου και βασίζεται στην εξής αρχή: «Χωρίς πρόβες. Χωρίς σκηνοθέτη. Χωρίς σκηνικό». Ένας διαφορετικός ηθοποιός διαβάζει το σενάριο με τον δικό του τρόπο για πρώτη φορά σε κάθε παράσταση.

Και ξεκινά έτσι: «Με λένε Nassim Soleimanpour. Γεννήθηκα στις 19 Αζάρ του 1360 στην Τεχεράνη. Αυτή είναι η Τεχεράνη, 10 Δεκεμβρίου 1981 στα χριστιανικά χρόνια…»

https://www.instagram.com/p/DBDszmcoI1B/

Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε 37 και ο Κωστής Μαραβέγιας της ευχήθηκε με τον πιο σουρεαλιστικό τρόπο

Μεγάλη η τιμή

Από τον Αύγουστο είχε ενημερώσεις τους διαδικτυακούς της φίλους η Τόνια Σωτηροπούλου για το επικείμενο πρότζεκτ μην κρύβοντας τη χαρά, τον ενθουσιασσμό και την ευγνωμοσύνη της που έχει συμπεριληφθεί και το όνομά της πλάι σε τόσων ακόμη σημαντικών ηθοποιών του βρετανικής θεατρική σκηνής.

https://www.instagram.com/p/C-utiQzotUT/

Φυσικά από το πλευρό της δεν έλειψε ο σύζυγός της, Κωστής Μαραβέγιας που τη στηρίζει σε κάθε της επαγγελματικό βήμα έτσι κι αλλιώς.

222.jpg

Η Τόνια Σωτηροπούλου την 2η επέτειό της με τον Κωστή Μαραβέγια δεν μπορεί να την χαρεί το ίδιο

Ο ρομαντικός γάμος και οι κοινές τους στιγμές

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και λίγους καλούς φίλους πριν από δύο χρόνια στην Ύδρα, χωρίς να «δει» το ευτυχές γεγονός το «φως» της δημοσιότητας, παρά μόνο όταν οι φίλοι του ζευγαριού αλλά κι οι ίδιοι μοιράστηκαν διάφορα στιγμιότυπα στα social media τους.

Η ηθοποιός είχε αναφερθεί στον μυστικό γάμο που έκαναν σε συνέντευξή της λέγοντας: «Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώνουμε, αυτό. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος – οικογένεια, δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως δεν είναι και αυτό που καθορίζει τον Κωστή. Αλλά στα πλαίσια που έγινε με τους λίγους ανθρώπους που ήταν εκεί, ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι, πολύ συγκινητικό».

https://www.instagram.com/p/CU7q9jfIHzC/

Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και όπως θα δεις από τις φωτογραφίες η ζωή τους είναι γεμάτη ταξίδια, συναυλίες και χαμόγελα.