Η Κατερίνα Λέχου στον Μάνο Στρατάκη βρήκε την τρυφερότητα που έψαχνε: Όσα φορές μίλησε για εκείνον

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Λέχου στον Μάνο Στρατάκη βρήκε την τρυφερότητα που έψαχνε: Όσα φορές μίλησε για εκείνον

H Kατερίνα Λέχου μίλησε για τον εδώ και  Μάνο Στρατάκη στο Στούντιο 4 αποκαλύπτοντας πώς κατάλαβε ότι είναι ο «ένας».

Η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης (πρώην παίκτης της υδατοσφαίρισης και αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού) είναι ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων που έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι 10 χρόνια, είχαν γνωριστεί όμως πολύ νωρίτερα, το 2007 μέσω του κοινού τους φίλου και ηθοποιού, Μάνου Γαβρά, γι' αυτό και φέτος συμπληρώνουν 17 χρόνια κοινής πορείας.

Η Κατερίνα Λέχου δεν κρύβει την ηλικία της, δήλωσε πως είναι 57 και διέλυσε κάθε ανασφάλειά μας

Αυτό το ένα πράγμα που η Κατερίνα Λέχου βρήκε στον Μάνο Στρατάκη

Aν και η Κατερίνα Λέχου μιλάει σπάνια για τον σύζυγό της - ο οποίος πλέον ασχολείται με την εστίαση - η ίδια σήμερα (15/10) και ούσα καλεσμένη στο Στούντιο 4, αποκάλυψε αυτό το ένα χαρακτηριστικό που ξεχώρισε στον Μάνο Στρατάκη και κατάλαβε πως είναι ο σύντροφος της ζωής της.

Όπως είπε αυτό ήταν η «τρυφερότητα».

«Στα 40 γίναμε ζευγάρι με τον Μάνο. Τότε είχα τα μάτια για να δω, να καταλάβω τις ανάγκες τις δικές μου και όχι ότι θα έπρεπε να είναι. Στα 40 ήμουν πιο γειωμένη, σε καλύτερη επαφή με τον εαυτό μου, με αυτό που είμαι. Και έχει σημασία αυτό γιατί ένα πράγμα μάς δίνει ο άλλος που είναι κομβικό, πυρινικό, που «δεν αναπνέουμε». Έπρεπε όμως, να καταλάβω τι έχω ανάγκη εγώ για να το αναγνωρίσω στον άλλο. Έπρεπε να το βρω, αν δεν το έβρισκα, δεν θα τον έβλεπα», είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου και πρόσθεσε:

Το να είναι τρυφερός και να μην ντρέπεται να το δείξει. Εγώ αυτό έχω ανάγκη και ήταν πολύ πυρινικό για μένα. Η τρυφερότητα, μια γλύκα δηλαδή. Γιατί εγώ είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, πολύ απόλυτη, καθόλου επιεικής, αυτομαστιγώνομαι και δεν έχω ανάγκη να μου το κάνει κι άλλος παραπάνω. Δεν αντέχω.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη διαφορά ηλικίας που έχουν με τον σύζυγό της αφού όταν γνωρίστηκαν εκείνος ήταν 33 χρονών κι εκείνη 40. Αυτό ωστόσο, δεν στάθηκε εμπόδιο στη σχέση τους, καθώς ο Μάνος Στρατάκης έχει όπως είπε μια ωριμότητα.

«Ένας άντρας 33 χρονών δεν έχει κατασταλάξει στη σημερινή εποχή. Ο Μάνος όμως, είναι δομημένος. Έχει ζήσει πολλά χρόνια μόνος του, είναι αυτάρκης, φρόντιζε τον εαυτό του, έχει μια ωριμότητα».

Το μυστικό που είμαι 16 χρόνια με τον σύζυγό μου είναι ότι και οι δύο δεν σταματήσαμε ποτέ να φροντίζουμε τη σχέση μας.

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον Οκτώβριο του 2023 και με αφορμή τη μόνη φωτογραφία του συζύγου της που έχει στα social media της, η Κατερίνα Λέχου είχε πει επίσης, για τον σύζυγό της:

«Αυτή την βαθιά συγγένεια που νιώθω με τον Μάνο και το ότι και οι δυο θέλουμε αυτό το παιδί που είναι η σχέση μας να το φροντίσουμε, είναι εκεί και ελπίζω να είναι και στα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας», και πρόσθεσε:

«Τον έβγαλα μια φωτογραφία, μου φάνηκε πολύ όμορφος και λέω ας τον ανεβάσω. Είναι καλός ο Μάνος. Αυτά δεν τα σκέφτομαι ούτε κινούμαι με σχέδιο. Μπορεί να ανεβάσω κάτι σήμερα και μετά να ανεβάσω ξανά κάτι μετά από έναν χρόνο».

https://www.instagram.com/p/CwI1AxfLBM_/

Όσο για την καθημερινότητά τους η Κατερίνα Λέχου είχε αναφέρει στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»:

Κατερίνα Λέχου: «Από ένα σημείο και μετά δεν έχει σημασία η τιμωρία, απλά όλα τελειώνουν γύρω σου»

«Και το παραμικρό μου ολίσθημα το θεωρεί ποινικό αδίκημα, αλλά με συγχωρεί, επειδή με αγαπάει. Είναι ποινικό αδίκημα το ότι πχ. δεν έβαλα το κρέας από την κατάψυξη. Σε πάρα πολλά με έχει αλλάξει και τον έχω αλλάξει κι εγώ. Έχω γίνει λιγότερο επικριτική, λιγότερο φωνακλοού, γιατί δεν αντέχει τις φωνές καθόλου και εγώ προέρχομαι από ένα σπίτι που φωνάζαμε. Αυτός δεν αντέχει, μπλοκάρει όλο το σύστημα, έχω χαμηλώσει το volume. Χωράω πιο εύκολα τους ανθρώπους».

DPG Network