Αθηνά Ωνάση: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και η νέα επιτυχία στην καριέρα της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αθηνά Ωνάση: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και η νέα επιτυχία στην καριέρα της

Η Αθηνά Ωνάση κάνει restart στη Γαλλία και η νέα θέση που ανέλαβε μάς έκανε να δούμε πώς είναι σήμερα μετά από χρόνια σιωπής και 3 χρόνια από την τελευταία της δημόσια εμφάνιση.

Από την περασμένη άνοιξη δημοσίευμα της εφημερίδας «Les Echos» είχε αποκαλύψει το νέο εγχείρημα της Αθηνάς Ωνάση, η οποία θα ήταν μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Γαλλία, όπως και άλλα μεγάλα ονόματα από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Αυτή ήταν και η πρώτη μεγάλη επιχειρηματική κίνηση της 39χρονης εγγονής του αείμνηστου Αριστοτέλη Ωνάση, πέρα φυσικά από τις δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη μεγάλη της αγάπη, τα άλογα.

Όσο η Αθηνά Ωνάση κάνει restart στη Γαλλία ο πρώην της Doda βάπτισε την κόρη του (photos)

Η Αθηνά Ωνάση διατηρεί εκτροφείο αλόγων στο Βέλγιο και διοργανώνει ιππικούς αγώνες με την ονομασία «Athina Onassis Horse Show».

Όπως φαίνεται όμως η ίδια, πλέον κάνει ένα restart στη Γαλλία, το οποίο ήδη μοιάζει πολύ επιτυχημένο.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Αθηνά Ωνάση από απλό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην οποία βρισκόταν εξελέγη Πρόεδρος του Δ.Σ.

Με αφορμή αυτή την ψηφοφορία που έγινε είδαμε και την αλλαγή στην εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάσση, αφού η ιστοσελίδα της εταιρείας δείχνει τους διάφορους επενδυτές. Η ίδια πλέον, δεν έχει καστανόξανθα μαλλιά αλλά σκούρα καστανά.

«Έχει επιστρέψει στο ιστορικό όνομα της οικογένειας, το Ωνάση, όμως δεν έχει επιστρέψει στην αγάπη για την Ελλάδα, διότι έχει να έρθει κάποιες δεκαετίες. Τον Σκορπιό ούτε να τον δει δεν θέλει, βέβαια ούτε και ο Ριμπολόβλεφ θέλει να δει πια τον Σκορπιό. Ένα νησί εμβληματικό δεν θέλει να το δει κανείς από τους ιδιοκτήτες.

Ούτε οι απόγονοι του Ωνάση, ούτε ο Ριμπολόβλεφ, που τον αγόρασε για 117 εκατομμύρια ευρώ, πήγε κάποια χρόνια και τώρα τον έκανε υποτίθεται πεντάστερο ξενοδοχείο… Και άμα πάτε, δεν βλέπεται, τα κτίρια ερημώνουν πια, κουφάρια ερημώνουν. Μόνο η φρουρά έχει μείνει πάνω. Είναι δυσάρεστο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά και τον θάνατο της Χριστίνας, τον Σκορπιό - το αγαπημένο μέρος του Αριστοτέλη Ωνάση - κληρονόμησε η κόρη της, Αθηνά Ρουσσέλ-Ωνάση, η οποία το 2013 εκμίσθωσε το νησί στην κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ, παρά το γεγονός ότι η διαθήκη του Ωνάση όριζε ότι το νησί πρέπει να παραχωρηθεί στο ελληνικό Δημόσιο. Η ίδια δεν έχει βρεθεί στο νησί εδώ και χρόνια και γενικά κρατάει απόσταση από την οικογένειά της και την Ελλάδα.

Τα τελευταία 15 χρόνια μάλιστα, η ίδια έχει αρχίσει να πουλά μέρος της περιουσίας της - όχι μόνο τον Σκορπιό - ώστε να επενδύσει τα χρήματα κυρίως σε άλογα και σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την ιππασία.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της

Τα τελευταία χρόνια η Αθηνά Ωνάση έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ιδιαίτερα μετά το διαζύγιό της από τον Alvaro de Miranda Neto το 2017.

Η πιο πρόσφατη επίσημη εμφάνισή της ήταν το 2021, που ήταν καλεσμένη σε κοσμικό γάμο στο Μόντε Κάρλο και είχε ποζάρει με τη Γιάννα Νταρίλη και τον σύζυγό της Γιώργο Ψιψίκα.

onasiteleytaiaemfanisi.jpg
DPG Network