Έγκυος ξανά η Jennifer Lawrence και η ανακοίνωση ήρθε μέσω Vogue

(Photo by CJ Rivera/Invision/AP)

Δεύτερη φορά μαμά ετοιμάζεται να γίνει η Jennifer Lawrence και το νέο είναι «φρέσκο» και επιβεβαιωμένο.

Η οικογένεια της Jennifer Lawrence και του συζύγου της Cooke Maroney μεγαλώνει καθώς οι δυο τους περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Δεύτερη φορά μαμά

Τα νέα έγιναν γνωστά μέσω ενός Instagram post και ενός ανάλογου άρθρου στη Vogue καθώς άνθρωποι της έκδοσης παρατήρησαν την «ύποπτη» κοιλίτσα σε πρόσφατη έξοδο, ρώτησαν και πήραν θετική απάντηση.

«Είναι η ώρα για συγχαρητήρια για την Jennifer Lawrence! Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρόκειται να καλωσορίσει το δεύτερο παιδί της με τον γκαλερίστα σύζυγό της, Cooke Maroney», διαβάζουμε στη λεζάντα και ακολουθεί η πληροφορία πως η είδηση επιβεβαιώνεται από εκπροσώπους της 34χρονης ηθοποιού.

Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδί, τον 2 ετών, Cy.

Η φωτογραφία είναι από φωτογράφηση της σταρ για τη Vogue το 2022.

Η Jennifer Lawrence φοβάται ένα συγκεκριμένο είδος ηθοποιών, αλλά υπάρχει ένας που τη βοήθησε

Όλα στο fast forward

Ιδιαίτερα ιδιωτική για την προσωπική της ζωή, η Jennifer Lawrence άλλαξε τελείως τη ζωή της μόλις γνώρισε τον Maroney.

«Μόλις γνώρισα τον Cooke ήξερα αμέσως πως θέλω να τον παντρευτώ. Είναι ο καλύτερός μου φίλος οπότε θέλω να ενωθώ και επίσημα μαζί του. Όταν βρίσκεις τον πιο αγαπημένο σου άνθρωπο σε ολόκληρο τον πλανήτη τότε ξέρεις πως δεν μπορείς να τον αφήσεις να φύγει», είχε πει χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν μαζί τον Ιούνιο του 2018 και παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2019 ενώ ο γιος τους γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022.

Η ζωή ξεκίνησε από την αρχή μόλις έγινε μητέρα

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για τη μητρότητα η Lawrence και είχε μοιραστεί πολύ ζωντανά τα συναισθήματά της στο παρελθόν.

«Το πρωί μετά τη γέννα, ένιωσα ότι όλη μου η ζωή είχε ξεκινήσει από την αρχή. ‘Τώρα είναι η πρώτη μέρα της ζωής μου’. Και απλώς κοιτούσα. Ήμουν τόσο ερωτευμένη. Επίσης, ερωτεύτηκα όλα τα μωρά παντού. Τα νεογέννητα είναι τόσο απίστευτα. Είναι αυτοί οι ροζ, πρησμένοι, εύθραυστοι μικροί επιζώντες. Τώρα αγαπάω όλα τα μωρά. Ακούω ένα μωρό να κλαίει σε ένα εστιατόριο και λέω ‘Ααα πόσο γλυκό’», σχολίασε και συνέχισε: «Η καρδιά μου έχει μεγαλώσει σε έναν βαθμό που δεν ήξερα (ότι γινόταν). Συμπεριλαμβάνω και τον σύζυγό μου σε αυτό. Είναι απλά και οι δύο εκεί -περπατούν, διασχίζουν δρόμους. Θα οδηγήσει μία μέρα (ο γιος μου). Θα είναι ένας χαζός έφηβος και θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου. Κι εγώ μετά θα πω ‘Καληνύχτα’, αλλά ποιος θα μπορεί να κοιμηθεί;».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης